Csősz Bogi bomba bikinis fotóval idézi vissza a nyarat
A luxusfeleségnek a víz a mindene, most is egy tengernél készült fotót osztott meg magáról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 20.


Csősz Boglárka török férje révén erősen kötődik Törökországhoz, amely már szinte a második otthona. A luxusfeleség az Égei-tengernél is nagyon otthon érzi magát, hiszen imádja a vizet, a török tenger vizét pedig mindegyiknél jobban szereti.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja mindezt Instagramon árulta el, ahol egy szexi bikinis képet osztott meg magáról. A túlretusált képei miatt kritizált színésznőt ezúttal smink nélkül láthatjuk.

"Imádom amikor az orrom hegyéig vizes vagyok, hiába törlök arcot, a hajamból visszafolyik a sós víz, de már ugrok is vissza, mert a nap lemegy és nincs egy vesztegetni való percem se. Hosszú külföldi búvárutakon is hazavágyom a török tengerhez, mert nincs a világon olyan kellemesen hideg, vízalatti friss források által táplált, türkíz színű, zöld fenyőktől dús öblökkel védett, nyugodt tenger, mint itt az Égei-tengerben"

- írta a fotóhoz.

Követői máris elhalmozták lájkokkal a fotót, valaki pedig egyszerűen csak annyit kommentelt alá, hogy:

"Ilyen egy szép magyar NŐ!"

Imádom amikor az orrom hegyéig vizes vagyok, hiába törlök arcot, a hajamból visszafolyik a sós víz, de már ugrok is vissza, mert a nap lemegy és nincs egy vesztegetni való percem se. Hosszú külföldi búvárutakon is hazavágyom a török tengerhez, mert nincs a világon olyan kellemesen hideg, vízalatti friss források által táplált, türkíz színű, zöld fenyőktől dús öblökkel védett, nyugodt tenger, mint itt az Égei-tengerben. ? I love it when I'm wet to the tip of my nose, altough I wipe my face off, the salty water runs back from my hair and I jump back again, because the sun goes down soon and there's no time to waste. Even on long, beautiful diving trips abroad, I desire the Turkish Sea, because there is no sea as calm, enriched with fresh, underwater sources and as turquoise protected by bays with lush green pine groves as the Aegean Sea. #tengerszerelem #avízamindenem #sealover #mylifeisthesea #aegean #bodrum #mugla #turquoise #coast #turkey #summer2018

1,123 Likes, 13 Comments - Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) on Instagram: "Imádom amikor az orrom hegyéig vizes vagyok, hiába törlök arcot, a hajamból visszafolyik a sós víz,..."


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x