Csokimennyország az Andrássy úton – a Ghraoui Csokoládé Manufaktúrában jártunk
... és kóstoltunk is, finomabbnál finomabb luxus-édességeket. Mutatjuk a videót!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 21.


Méregdrága csokik egy luxi-csokiboltban - a Ghraoui Csokoládé Manufaktúrában csupa olyan édességet találni, amelynek minden darabját kézzel készítik, a kakaóbab kiválasztásától egészen a dekorálásig.

A különféle csokikat akár egyesével is össze lehet válogatni, ha minél nagyobb változatosságra vágyunk, de ha egy-egy kockánál többet is szeretnénk hazavinni, nem árt kicsit mélyebben a pénztárcánkba nyúlni. Vannak ugyanis olyan különlegességek, amelyeknek kilója több tízezer forintba kerül (mi három darabot hoztunk el, külön-külön zacskókba csomagolva körülbelül 600 forintért).

A névadó Ghraoui család egyébként Szíriából származik, már az 1800-as évek eleje óta kereskednek, de az 1940-es években mutatkoztak be csokoládé-fronton az arab régióban is, azóta pedig hatalmas hírnévre tettek szert. A térségbeli konfliktusok hatására azonban befejezték ottani működésüket, és több mint hetvenéves tudásukat magukkal hozva érkeztek Magyarországra.

Ghraoui termékei kizárólag saját hálózatunkban érhetők el. Üzleteinket a világ egyik legnevesebb belsőépítésze és tervezője, Bruno Moinard álmodta meg.

 

Andrássy út 31.

1061 Budapest, Hungary

+36 1 398 87 91

budapest@ghraouichocolate.com

Hétfő–Szombat

10:00–19:00

Vasárnap: zárva

www.ghraouichocolate.com


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x