Csodás kisfilm készült a Hortobágyról és darvakról
A készítő, Ljasuk Dimitry élete legszebb napfelkeltéjét láthatta, együtt repült a madarakkal, és az éjszakai életbe is belesett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 25.


Ljasuk Dimitry tíz napot töltött október végén a Hortobágyon, hogy egy kisfilmen megmutassa, milyen az élet ősszel az Alföld szívében. Mesés napfelkelték, ébredés a darvakkal, és vidám kalandok a háziállatokkal.

Nem kell ahhoz elutazni egzotikus helyekre, hogy csodát láss, mert Magyarország páratlan, csak vedd észre, fedezd fel és vigyázz rá! - vallja.

A videót a maga és mások szórakoztatására készítette, minden anyagi támogatás nélkül. Ő forgatta, vágta és narrálta. A munkáját Szilágyi Attila természetőr segítette.

"Különleges felvételeket szerettem volna készíteni egy szerethető történetbe ágyazva. Imádom és tisztelem ezt a vidéket. A daruk teljes napjának a bemutatása volt a cél, hogy egyben láthassa a néző és kedvet kapjon elmenni személyesen meglesni őket" - írta.

Kedvenc részletei a ködös napfelkelte, a darvakkal való együtt repülés, és az éjszakai pihenőhelyen készült képek.

Ljasuk Dimitry azt vallja magáról: "félig magyar félig ukrán „srác”, aki a Tisza-tónál nőtt fel, majd 20 éve Budapesten él. Mindenem a természet, a Tisza-tó és környéke, a kalandok és az utazás. Nyomot szeretnék hagyni, talán mint mindenki. De valami értelmeset, tartalmasat, maradandót."

Korábbi munkáját már láthattad nálunk ITT

VIDEÓ: Elképesztő daru invázió a mesés Hortobágyon


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x