Csodájára járnak a gyönyörű tajvani haláruslánynak, aki a piacon dolgozik
A 26 éves szépség gyakran besegít édesanyjának, egyébként modellkedik. Legutóbb elég nagy feltűnést keltett, még a híradóban is szerepelt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 15.Pillanatok alatt a fél világ ismerte meg a tajvani Changhua város piacának egyik árusát, aki leginkább azzal vonta magára a figyelmet, hogy sokkal szebb, mint amire az emberek általában számítanak egy halbolti eladótól - írja a 24.hu.

A haláruslányról először a Facebookon kezdtek terjedni a fotók, illetve egy videó is. A felvételeket egy megrökönyödött vásárló készítette, és hamar kiderült, hogy nem csak ő döbbent meg a látványon.

心-阿澎正傳

心-阿澎正傳 was live.

A 26 éves Liu Pengpeng valóban modellként dolgozik, azonban rendszeresen segít édesanyjának, aki a halbolt tulajdonosa a piacon. A lány nagyon aggódik, hogy túl sokat dolgozik az anyukája, ezért amikor csak van rá ideje, kimegy a piacra segíteni neki.

Liu standjához egy komplett tévéstáb is ellátogatott, hogy interjút készítsenek vele: a modell elmondta, hogy 13 éves kora segít hetente többször is a családi boltban, ami már négy generáció óta árulja ugyanazon a helyen a halakat.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x