hirdetés
MTI-Fotó-Kovács-Tamás_1200x799-crop.jpg

Cseh Laci bronzérmes!

Cseh Laci 1:56,22 perces időeredménnyel bronzérmet nyert a 200 méteres vegyesúszásban csütörtök este a londoni olimpián, ezzel megszerezte az ötödik magyar érmet. Gratulálunk, Laci!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2012. augusztus 02.


hirdetés

Cseh Laci 1:56.22 perces időeredménnyel bronzérmet nyert a 200 méteres vegyesúszásban csütörtök este a londoni olimpián, ezzel megszerezte az ötödik magyar érmet. Gratulálunk, Laci!

MTI,

MTI Fotó: Kovács Tamás

A szám pekingi ezüstérmese 1:56.22 perccel csapott a célba a két amerikai szupersztár, Michael Phelps és Ryan Lochte mögött.

Laci pillangón jól tartotta magát, majd háton és mellen nagyon megnőtt közte és az élen haladó amerikaiak között a különbség, de még a harmadik helyen tempózó brazil Pereirától is egy testhosszal le volt maradva.

Azonban gyorson utóbbit lehajrázva megszerezte a bronzérmet.

"Az első százat borzasztóan úsztam, a végén, gyorson viszont sikerült lehajráznom a brazilt, és meglett a bronz, ami nagyon kellett a 400 vegyes és a 200 pillangó kudarca után."

"Mivel örök elégedtelen vagyok, csak kis boldogságot érzek a bronzérem miatt, de a célba éréskor megerősödött bennem az elhatározás, hogy folytatom tovább, egészen a riói olimpiáig" - nyilatkozta Cseh Laci az eredményhirdetés után

MTI Fotó: Kovács Tamás


Arra kérdésre, hogy látja utólag a két balsikerű versenyét, így válaszolt:

"A 400-at nagyon elrontottam, Phelps oldalvizén akartam célba érni, ahelyett, hogy beleadtam volna apait-anyait, mert akkor nem esek ki kilencedikként."

"Ilyet többet nem csinálok, butaság volt, nem szabad taktikázni, inkább reggel is ússzam ki magam, ezt a hibát, amit itt elkövettem, nem akarom többet megismételni."

"A 200 pillangó nem volt az igazi, az ottani gyenge szereplésemet én az önbizalomhiányra vezetem vissza, ez már a 400 vegyes utóhatása volt. Fel kell tennem a kérdést, és választ is kell adnom majd rá, hogy érdemes-e erőltetnem a jövőben is a pillangót."

"Hogy mára összeszedtem magam, az is kellett, hogy kibeszéltem magamból a bajaimat, jó, hogy a dobogó alsó fokát azért sikerült megcsípnem."

MTI Fotó: Kovács Tamás

"Cseh Laci ma brit oroszlánként harcolt, de kellett is, hiszen így legalább meglett a bronz. Gyakorlatlag azonban itt hagyott Londonban két érmet, s ilyenkor bánatos az ember..." - összegzett Kiss László szövetségi kapitány,

Laci mostani győzelmével a londoni magyar küldöttség ötödik érmét szerezte. Gyurta Dániel szerdai, 200 m mellen és Szilágyi Áron vasárnap kardban aratott diadala előtt két cselgáncsozó végzett dobogós helyen: a 48 kg-os Csernoviczki Éva szombaton bronzot, a 66 kilós Ungvári Miklós pedig vasárnap ezüstöt nyert.

Eredmények, férfi 200 m vegyes:

olimpiai bajnok:

Michael Phelps (Egyesült Államok) 1:54.27 perc

2. Ryan Lochte (Egyesült Államok) 1:54.90

3. CSEH LÁSZLÓ 1:56.22

A szurkolók önfeledten örültek a sikernek:

Benkucs Éva:

Szép volt Laci!!:)))

Jaczina Norbi:

Nagyon kellett már!! Grat :))

Sinogli Ibolya:

Kösz Laci!!! Köszöni egész Magyarország!!

Pénzes Katalin:

Szép munka volt,gratulálunk!!!

Nagyné Bálint Szilvia:

Büszkék vagyunk Rád! :)

Hidegné Kiss Gabriella:

Szuuuper Laciii!!!! IMÁDUNK!

Sáriné Tünde:

Szép volt Laci! Megérdemelted az érmet! Kellett nagyon! Rióban 4 év múlva! Akkor is veled leszünk! Köszönjük az érmet Laci!

Békési-Beinschroth Erika:

Gratulálok Laci! Legalább olyan ez a bronz, mint egy arany!

MTI fotó: Kovács Anikó

Ha te is gratulálnál Lacinak, nyomj egy hatalmas lájkot! :)


KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x