hirdetés
kocsi-karcolas-feltekenysegbol.jpg

Csavarhúzóval karcolta össze exe új barátnőjének kocsiját a féltékeny nő Kecskeméten

A 47 éves asszony bosszút akart állni a riválisán, miután a párja elhagyta őt. 270 ezer forintos kárt okozott az autó megrongálásával.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 03.


hirdetés

Vádat emelhetnek egy kecskeméti asszony ellen, aki úgy állt bosszút exe új barátnőjén, hogy megrongálta az autóját - számolt be róla a rendőrség a police.hu oldalon.

Egy 43 éves kecskeméti asszony még április 26-án reggel tett bejelentést a rendőrségen. Elmondta, hogy a tanyája udvarán álló autóját valaki megrongálta: a kocsi karosszériájának szinte minden elemén hosszú, mély karcolások vannak.

A feljelentő arról is tájékoztatta a nyomozókat, hogy a szomszédja látta, hogy egy nő bemászik a kerítésen, illetve

a feltételezett elkövető később üzent a károsultnak, miszerint reméli, hogy „így is élvezni fogja az autóját”.

A történetből kiderült, hogy a nő jelenlegi párjának egy 47 éves helyi asszony volt rövid ideig a barátnője, aki

hirdetés

bosszút akart állni, miután a férfi elhagyta. A nő ezért bemászott vetélytársa házának az udvarára, és egy ott talált csavarhúzóval az autóját összekarcolta, 270 ezer forint kárt okozva ezzel a riválisának.

A kecskeméti rendőrök vádemelést javasolnak az ügyben.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
meszaros-lorinc-valas.png

Elkezdődött Mészáros Lőrinc válópere: tűzpiros kabrióval érkezett a feleség a tárgyalásra

A felcsúti milliárdos és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix még szeptember elején jelentették be, hogy válnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 16.


hirdetés

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix válópere - írja a 24.hu.

A lap szerint

a bíróságra elsőként az asszony érkezett meg egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel.

Nem sokkal később pedig a felcsúti milliárdos konvoja is befutott.

A lap próbálta megkérdezni Mészáros Lőrincet a 270 milliárdosra saccolt vagyon megosztásának módjáról, ugyanakkor, mint írják: a kísérői pajzsként védték az üzletembert.

hirdetés

A 24.hu szerint az üzletember ügyvédje annyit közölt: ügyfele nem tekinti magát közszereplőnek, ezért nem járul hozzá a róla készült képek közzétételéhez.

Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix még szeptember elején egy MTI-hez eljuttatott közleményben tudatták, hogy válnak.

A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

Azóta az is kiderült, hogy Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla már egy ideje elköltözött a férjétől.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
pénz.jpg

250 ezer forinttal csábítaná magához a kormány a képzett, nyelveket beszélő, tehetséges fiatalokat

A Miniszterelnökség 2021-re is meghirdeti a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramot.
MTI, Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. szeptember 15.


hirdetés

A Miniszterelnökség 2021-re is meghirdeti a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramot, melynek célja, hogy a magasan képzett, idegen nyelveket beszélő, tehetséges 30 év alatti fiatalok a diplomaszerzés után vonzó karrierlehetőségként tekintsenek a közigazgatásra - áll a Miniszterelnökség közleményében.

Az ösztöndíjat elnyerők egy 10 hónapos szakmai gyakorlaton vehetnek részt, ebből 7 hónapot belföldön, 3 hónapot pedig külföldön töltenek el.

Az ösztöndíj havi belföldi összege 250 ezer forint, amely adó- és járulékmentes.

A program teljes ideje alatt egy mentor segíti a fiatalok fejlődését.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
bayer.jpg

Döntött a Kúria: Bayer Zsoltnak 300 ezret kell fizetnie Hadházy Ákosnak

A publicista korábban azt ígérte, ötforintosokkal fogja kifizetni az összeget.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 16.


hirdetés

Helybenhagyta a Kúria a másodfokú ítéletet Bayer Zsolt újságíró, publicista és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő perében, amelyet utóbbi indított személyiségi jog megsértése miatt. Ezzel pedig kötelezték Bayert arra, hogy kifizesse a már korábban megítélt 300 ezer forintot Hadházynak.

A publicista korábban azt mondta, ötforintosokban fizeti majd ki ezt az összeget a politikusnak, ehhez pedig azt kérte az emberektől, hogy segítsenek neki elegendő ötforintost gyűjteni.

"Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára"

- írta a blogján Bayer.

hirdetés

Akkor azt is kijelentette, hogy bár a bíróság arra kötelezte, hogy kérjen bocsánatot levélben Hadházytól, és azt 30 napon át elérhetővé kell tennie a blogján, ő ezt nem fogja megtenni addig, amíg Hadházyék bocsánatot nem kérnek Orbán Viktortól és Áder Jánostól.

Most, hogy a Kúria döntésével a per véget ért a bíróságon, Hadházy Ákos a Facebook-oldalán közölte a végeredményt. Mint írta, Bayer Zsoltnak az eddigieken felül az államnak 70 ezer, a képviselőnek pedig 15 ezer forint perköltséget is fizetnie kell.

"Nem tudom, hogy a bíróságnak is ötforintosokkal akar-e fizetni, de ha nekem így szeretne, akkor üzenem a művész úrnak a következőket: 1) Társasházban lakom, közös udvarban két pedagógussal. Ők rendes emberek, gondolom, ha egy halom aprót találunk az udvarunkon, segítenek összesöpörni és megőrizni, amíg a tulajdonosa nem jelentkezik érte. 2) A nekem megítélt sérelemdíjat kérem két héten belül átutalni, amennyiben nem érkezik meg az utalás, kénytelen leszek végrehajtást indítani!"

- üzente Hadházy a publicistának.

Security Check Required

null


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
hattyu.jpg

Botokkal verhettek agyon egy hattyút gyerekek, hiába érkezett segítség, a madár elpusztult

Feltételezik, hogy több állatot is bántalmaztak, de azok később magukhoz tértek és el tudtak menekülni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 15.


hirdetés

Botokkal verhettek halálra egy hattyút feltehetően gyerekek a Heves megyei Lőrinci-tónál.

Vasárnap este egy közelben bográcsozó férfi hallott ütlegelő hangokat és gyerekzsivajt. Kiment, hogy szétnézzen és megtalálta a hattyút. Ekkor riasztotta a polgárőröket, akik egy madármentő segítségét kérték a bajba jutott állathoz.

A helyszínen megtalálták a madarat, ami már mozdulni sem tudott, tehetetlenül feküdt a parton. Az állatvédő magával vitte a súlyosan sérült állatot, egész éjjel ápolta, infúziót adott neki, de hiába, a fiatal hattyú elpusztult.

A madármentő elmondta, hogy elmesélés alapján több hattyút is bántalmazhattak a gyerekek. Két madár fél óra múltán magához tért és elmenekült, egy azonban súlyosan megsérült és nem tudott már ő sem segíteni rajta. Most feljelentést tesz a rendőrségen. Egy ilyen cselekményért az elkövetők akár három év börtönt is kaphatnak.

VIDEÓ: AZ RTL Híradó beszámolója

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!