hirdetés
Császármetszéssel segítették világra a mezőörsi balesetben megsérült nő kisbabáját
A kismama már a terhessége 39. hetében járt, amikor férjével balesetet szenvedett a 81-es főúton.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.


hirdetés

Egy szülés előtt álló kismama is megsérült a nagypéntek délelőtti halálos autóbalesetben Mezőörsnél. A nő férjével tartott hazafelé Győrből, amikor a 81-es úton egy szemből jövő autós előzésbe kezdett, a két kocsi pedig frontálisan ütközött egymással.

A 39 hetes terhes feleség olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikoptert kellett hívni hozzá. Az RTL Híradó információi szerint a helikopter egy égési sérült kisfiúhoz tartott, végül a kismamáért ment el. A nőt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba szállították, ahol azonnali császármetszéssel világra hozták a kisbabáját. Az RTL Híradónak nyilatkozó Prof. Dr. Oláh Attila, a kórház orvos-igazgatója elmondta, hogy a kicsi teljesen egészséges és jól van.

Az édesanyát súlyos hasi, vese- és májsérülésekkel operálták meg, de már stabil az állapota, viszont egyelőre az intenzív osztályon kezelik.

A háromgyermekes apa sokkot kapott, de sértetlenül megúszta a balesetet.

Ha érdekel a teljes riport, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Saját magát mérte be a gyorsan hajtó traffipaxos rendőr, aki mást akart megbüntetni
Nagyobb sebességgel ment, mint a megállított autós: álcázott kocsijával a 30-as táblánál majdnem százzal húzott el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Álcázott Audi A3-as kocsival mért sebességet egy Pest megyei rendőrjárőr a főváros környéki utakon, azonban mint kiderült, ő jóval gyorsabban ment, mint a megbüntetett autó - írja a 24.hu.

Bár a traffipaxos autók a legtöbb esetben az út szélén parkolnak, valójában menet közben is lehet velük mérni a többi autó sebességét. Éppen ezt a módszert alkalmazta az a járőr is, aki üldözőbe vett egy gyorsan hajtó autóst.

A rendőr egy 30-as sebességkorlátozás tábla mellett csípte el a 90-nel haladó sofőrt, akit aztán négy pontra és 60 ezer forintra büntetett meg.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Videó: így buliztak az ellopott csuklós buszban a fiatal lányok
A szórakozó fiatalok Szegedig jutottak az elkötött busszal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Előkerült egy videó arról a két lányról, akik hétvégén elkötöttek egy csuklós buszt a sándorfalvai autóbuszállomásról. Ahogy arról mi is írtunk, a fiatal lányokból álló tartó társaság egy hétvégi buli után tartott hazafelé, amikor az az ötletük támadt, hogy ellopnak egy buszt, és azzal furikázva szórakoznak tovább.

A történtekről beszámoló Délmagyar úgy tudja, a három lány egyike takarítőnő a buszállomáson, ezért könnyű dolguk volt, főleg, hogy az indítókulcs is benne volt a buszban.

A lapnak nyilatkozott egy, a buszpályaudvar mellett dolgozó férfi, aki szerint

a lányok először csak Sándorfalván tettek egy kört a busszal, Homokpuszta felé indultak, majd letértek az aszfaltútról, és a tanyavilágba vezető út felé vették az irányt. Ezután ismét visszatértek Sándorfalvára, aztán elindultak Szeged felé. Egészen a Mars térig jutottak, majd visszahozták a buszt Sándorfalvára, ahol a többórás buszozás után már a rendőrök várták őket.

Az út során viszont nekimentek egy közlekedési táblának és a busz oldala is megsérült, így kárt is okoztak.

Most viszont kiderült, hogy a lányok videóra is vették a furikázást, a felvételt a Délmagyar hozta nyilvánosságra az interneten.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
A Tiszába vetette magát egy fiatal nő Szegeden
Szerencsére ki tudták menteni a vízből, amibe a belvárosi hídról ugrott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Csütörtök délután fél 5-kor a Tiszába vetette magát egy lány a hídról Szeged belvárosában - írta meg a Szegeder.

A nő először lemászott a belvárosi híd oldalára, majd ott hosszasan várakozott. Mikor a helyiek meglátták, kihívták a rendőröket és a tűzoltókat, akik rögtön a helyszínre siettek.

Az egyik tűzoltó egy kötél segítségével leereszkedett hozzá, azonban ő egy váratlan pillanatban a Tiszába vetette magát.

Ekkor már két kisebb csónak várakozott a folyón, így hamar ki tudták menteni a vízből. A személyzet a partra szállította, majd egy ott álló mentőkocsival azonnal kórházba vitték.

Az öngyilkossági kísérletről és a mentésről fotók is készültek, melyeket a Szegeder oldalán tettek közzé.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Frontális karambol Mezőörsnél: egy ember meghalt, hiába jött mentőhelikopter
Reggel fél 10-kor ütközött a két autó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Április 19-én, nagypéntek reggelén súlyos baleset történt Mezőörsnél, a 81-es számú főúton. Fél 10-kor, az 57+600-as kilométerszelvénynél két autó ütközött frontálisan.

Az első információk szerint hatan megsérültek az ütközésben, egyikükhöz mentőhelikopter is érkezett.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy mi okozta a balesetet, és milyen súlyosak a sérülések. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Később arról tájékoztattak, hogy

az egyik sérült a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Keréktelekinél a környező útra terelték

Forrás: Police


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x