hirdetés
beachy-head-illusztracio-pixavay-1000x666.jpg

Csak vécézni akart, de lezuhant egy szikláról, és meghalt egy 22 éves nő

A barátnőivel egy átbulizott este után kocsikázni indultak, megálltak az angliai Beachy Headnél és a sötétben próbáltak egy megfelelő helyet keresni.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. augusztus 11.


hirdetés

Tragikus véget ért egy átbulizott éjszaka egy 22 éves nő számára, aki lezuhant egy szikláról az angliai Eastbourne közelében még márciusban- írja Eastbourne Herald. A Faye Reed és két barátnője az iszogatós este után autókázni indultak, ám egyszer csak megkérték az autót vezető férfit, hogy álljon meg, mert vécézniük kell.

A Beachy Headnél álltak meg, kiszálltak a kocsiból, és elindultak keresni egy helyet a parton, ahol elvégezhetik a dolgukat. Faye Reed eközben zuhant le a szikláról.

"Nagyon sötét volt. Faye előttem volt, majd hallottam, ahogy felsikít, és után eltűnt"

- mondta a nő egyik barátnője.

Az eset után rögtön segítséget hívtak. A partiőrség és a rendőrség helikopterekkel és mentőhajóval kutatott a lezuhant nő után, akinek végül a szikla aljánál megtalálták a holttestét.

Az eset még márciusban történt, de a helyi sajtó csak most számolt be róla, az ügyet ugyanis most zárták le. Mivel a lányok és a toxikológiai vizsgálatok is megerősítették, hogy a nő nem volt részeg, amikor a tragédia történt, csak kicsit be volt csípve, balesetként zárták le az ügyet.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
influenszer-atveres-baki-1000x583.jpg

Csúnyán lebuktatta a „kiránduló” influenszert a testvére, aki megmutatta, hol is pózol valójában a lány

Kínos: amikor a saját testvéred éget le az egész internet előtt. :D
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 10.Kellemetlen helyzetbe került egy influenszer, akit pont a saját testvére buktatott le, miután megtévesztette egy posztjával a követőit.

Casey Sosnowski egy fiatal lány, aki az Instagramon próbál egyre nagyobb népszerűségre szert tenni azzal, hogy mutatós képeket oszt meg magáról bikiniben, az utazásairól, az egyetemi életéről és úgy általában a mindennapjairól. Bár egyelőre nincs sok posztja az oldalán, már sikerült több mint 5000 követőt gyűjtenie - akiket jól át is vert a legutóbbi képeivel.

A szőke lány ugyanis pár napja olyan képeket töltött fel, amelyeken úgy tűnik, mintha az erdőben kirándulna,

legalábbis ehhez öltözött fel (sportcipő, kényelmes leggings, laza felső, sild, vizes kulacs) és a mögötte látható háttér is erre utal. Ráadásul a fotókhoz fűzött szöveggel is ezt akarta elhitetni:

"A természet a legjobb gyógyszer minden problémánkra"

- írta, plusz még egy #természetimádó hashtaget is hozzátett, biztos, ami biztos.

Did I go hiking? No. Is this my backyard?...... Maybe?

2,779 Likes, 314 Comments - ????? ????????? (@caseyrsos) on Instagram: "Did I go hiking? No. Is this my backyard?...... Maybe?"

Valójában viszont nem is járt olyan messze az otthonától...

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
kisbuszos-utazo-lany-1000x583.jpg

Saját lakóbuszával utazgat a 21 éves lány egyetem helyett, hogy teljesítse a bakancslistáját

A kalandok sokkal jobban vonzották a New York-i lányt, mint az iskolapad.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 10.Lexis Noelle 21 éves, és míg kortársai nagy része egyetemre jár, szakmát tanul vagy esetleg már dolgozik, ő utazgat a világban, ráadásul nem is akárhogy: saját lakóbuszával.

A fiatal lány akkor szerette meg az utazást, amikor még középiskolás korában édesanyjával bejárták az egész Egyesült Államokat és a Karib-szigeteket. Lenyűgözte, hogy milyen csodálatos helyek vannak Amerikában, és szeretett volna még többet látni a világból.

"A szenvedélyem az utazás és az új helyek felfedezése. Amikor elballagtam a középiskolából, tudtam, hogy nem akarok rögtön egyetemre menni. A könyvek és az, hogy egy teremben üljek és olyasmit tanuljak, ami nem is érdekel, nem nekem való. Élvezni akartam az életemet, és tudtam, hogy az utazás adhatja meg azt, amire szükségem van. Egyetemre később is tudok menni, ha úgy érzem, hogy szeretnék"

- magyarázta Lexis.

Since my feed is 99% my bus , here is a picture of me ???‍♀️

1,348 Likes, 58 Comments - ? ??? & ???? ? (@adventuringwithlola) on Instagram: "Since my feed is 99% my bus , here is a picture of me ???‍♀️"

Az álma megvalósítása érdekében pincérnőnek állt, és minden centet, amiért megdolgozott félretette magának a későbbi utazásaira, illetve az ehhez szükséges járgányra. Amikor ugyanis édesanyjával utazgatott, egy 1965-ös, régimódi lakókocsival járták be az Államokat, amit imádott, később pedig egyre több olyan embert látott az Instagramon, akik lakóbusszal vagy kis furgonokkal járkálnak a nagyvilágban. Ezért úgy döntött, hogy ő is vesz magának egy ilyet, ami majd hű társa lesz a kalandjai során.

Végül 2017 februárjában megtalálta az interneten álmai járgányát, egy kisbuszt, amit meg is vett és Lolának nevezett el. Két és fél hónapig tartott, mire sikerült úgy berendeznie, mint egy mozgó otthont, amely ráadásul illik is a stílusához.

A lakóbuszban minden helyiség megtalálható, csak kicsiben: nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, étkező asztal, az áramot pedig részben napenergiából nyeri.

Lola , you have come a long way ?

1,330 Likes, 35 Comments - ? ??? & ???? ? (@adventuringwithlola) on Instagram: "Lola , you have come a long way ?"

A lány csak 18 éves volt, amikor már sikerült teljesen felkészítenie Lolát az utazásra, amiben nagy segítséget kapott az ezen a téren rutinos édesanyjától. Azóta Lexis folyamatosan kirándul, kalandjairól pedig egy utazóblogot is vezet az Instagramon.

I live for the moments where I can just stand in my back door and enjoy all the beautiful things around me. This right here is the exact reason why I built my bus ? . . ?: @hat3d.wrx

1,736 Likes, 24 Comments - ? ??? & ???? ? (@adventuringwithlola) on Instagram: "I live for the moments where I can just stand in my back door and enjoy all the beautiful things..."

Még több képért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
polip-arcara-tapasztotta-mergezes-1000x631.jpg

Polipot tapasztott az arcára, alig pár nap múlva kórházba került

Poénkodós fotónak indult, de nagyon megszívta a washingtoni nő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 10.Jamie Bisceglia egy lazachalászati versenyen vett részt, ám amikor látta, hogy nem fogja megnyerni a versenyt, inkább nekiállt szórakozni. A vízből kifogtak egy polipot és a nő az arcára tapasztotta - írja a Huffington Post.

A washingtoni nőről fotók is készültek, amin szélesen vigyorog, arcán a polippal, ugyanakkor korántsem lett ilyen vidám vége a történetnek.

A polip tapadókorongjai ugyanis tele vannak erős méreggel, a rémült állat pedig ezeket az anyagokat gyakorlatilag a nő arcbőrébe fecskendezte.

A nő így súlyos mérgezést kapott az állattól.

Bisceglia viszont nem vette komolyan a jeleket, így csak napokkal később jutott el orvoshoz, amikor az ismerősei szerint már teljesen átalakult az arca. Szerencséjére kórházban viszont hamar ellátták. Bisceglia a polipot pedig később bosszúból megfőzte, majd meggrillezte és salátaként szolgálta fel a barátainak.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
iskolas-szerelmesek-eskuvo-1000x652.jpg

Egykori iskolájukban házasodtak össze a gyerekkori szerelmesek, miután felnőttként újra egymásra találtak

Az angol pár eddigi élete akár egy romantikus film története is lehetne.
Fotók: Jemma Fullthorpe/Facebook - szmo.hu
2019. augusztus 10.Mesébe illő történetről számolt be a Daily Mail: egy angol pár egy iskolában kelt egybe, ahol annak idején megismerték egymást és elválaszthatatlanok lettek.

Jemma Fullthorpe és Phil Allen a northamptoni Kingsthorpe Általános Iskolába jártak gyerekként, itt találkoztak először még 1992-ben. Voltak közös barátaik és sokat játszottak együtt, így alakult ki köztük szorosabb kapcsolat.

Az általános iskola után viszont máshol tanultak tovább, a férfi ráadásul Londonba költözött, így az élet elválasztotta őket egymástól - hosszú időre, de nem örökre.

Egy iskolai találkozón lehetőségük lett volna ismét beszélni egymással, de ott végül csak Jemma jelent meg. Akkor nagyon csalódott volt, mert szerette volna látni Philt.

Később viszont a férfi volt az, aki ismerősnek jelölte őt, amikor 2009-ben regisztrált a Facebookra. Jemma viszont akkor nem mert találkozni egykori szerelmével.

"Nem voltam elég magabiztos. Féltem, hogy ugyanúgy kedvel-e majd, mint régen. De hittem a sorsban azok után, ami Phillel történt. A barátaim mondták is, hogy valószínűleg még mindig figyel engem. De szerintem inkább csak ő az őrangyalom. Mindig mögöttem állt az iskolai fényképeken. Sosem gondoltam volna, hogy tetszem neki"

- vallotta be a most 31 éves nő.

Phil viszont felnőttként már vette a bátorságot, és randira hívta Jemmát a Facebookon keresztül: egy kutyasétáltatás és egy ebéd volt a program. A nő bele is egyezett, sőt örült is a találkozásnak, mert előtte nem sokkal lett vége egy kapcsolatának.

Jemma Fullthorpe

Jemma Fullthorpe added a new photo.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x