hirdetés
cooky_cim.jpg

Cooky odavan kisfiáért: imádja fürdetni a kis Kevint

Mivel otthon csak franciául beszél vele, a kisfiú néhány éven belül tökéletesen beszél majd két nyelven.
Forrás: Bors, kép: Facebook - szmo.hu
2018. január 29.


hirdetés

A Borsnak adott interjút Cooky, amelyben beszél az apaság örömeiről. A beszélgetésből kiderül, hogy az eddig igencsak elfoglalt celeb - aki rádiózik, tévézik és még diszkóban is zenél - nem fog változtatni életmódján, mert kedvese, Debi határozottan azt kérte tőle, ne adjon fel semmit. Az apaságot azonban szeretné a maga teljességében megélni:

"A munkában én vagyok Cooky, a furcsán beszélő srác, de a privát életemben Christian vagyok, az apuka. Imádom fürdetni a kisfiam, ragaszkodom is hozzá, hogy én csinálhassam. Szeretem átélni még azt a pillanatot is, amikor sír."

Mivel párjával apás szülést szerettek volna, Cooky végig ott volt Debi mellett, akire, mint mondja, "rettentő büszke". A kis Kevin születését megkönnyezte, a pillanatot pedig, amikor először kezébe foghatta, soha nem felejti el. "7-kor folyt el a magzatvíz, 9 óra 50-kor már Debi mellkasán szuszogott, pár perc múlva pedig én is megfoghattam. El sem lehet magyarázni, hogy milyen érzés, amikor először fogtam a kezembe Kevint."

Cooky lelkesen besegít a baba körüli teendőkbe is, pelenkázni, fürdetni és öltöztetni is tud. Árgus szemekkel figyeli a kicsi minden rezdülését, és rögtön észre veszi, ha éhes. Franciaországban élő édesanyja is megérkezett már: február végéig marad Magyarországon, addig élvezheti az unokázást.

Cokky azt is elmondta, hogy

otthon csak franciául beszél, így Kevin nem csak magyarul, de franciául is tökéletesen beszél majd 4-5 éves korára.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
michale_jackson_flick-1000x566.jpg

„Alig volt haja” – kiderült, pontosan hogy halt meg Michael Jackson, és hogy találtak rá a mentősök

A „pop királya” épp tíz évvel ezelőtt, ötvenévesen halt meg Los Angelesben. Egy dokumentumfilmből most pontosan kiderül, hogy telt az utolsó 24 órája.
Mirror; The Sun - szmo.hu
2019. június 25.Killing Michael Jackson, azaz Michael Jackson megölése címmel, szombaton mutatták be Angliában azt a dokumentumfilmet, amely eddig nem ismert részletességgel mutatja be a popsztár életének utolsó 24 óráját, és azt, hogy pontosan milyen események vezettek a halálához.

A tíz évvel ezelőtt történtekről emellett a CNN is megemlékezett, megszólaltatva Michael Jackson legközelebbi munkatársait, akik az utolsó napján vele dolgoztak. Travis Payne koreográfus, Dorian Holley, Jackson énektanára és Michael Bearden zenei vezető elmondták, hogy a sztár azon a napon egyhuzamban 12 órát próbált végig, mivel három hét múlva kezdődött volna Londonban a nagy, világ körüli turnéja, amely hosszabb idő után a visszatérését jelentette volna.

"Rég nem volt ilyen jó formában" - mondták a munkatársai, akik szerint teljesen jó fizikai állapotban, fegyelmezetten és motiváltan csinálta végig a próbát. Azután hazament, zenei vezetőjének még odaszólt: "Szeretlek, Mike", vélhetően ezek voltak az utolsó szavai nyilvánosan.

Ami ezután történt, azt személyes orvosa, Conrad Murray vallomásából tudjuk. Ő volt az, aki altató-túladagolással tulajdonképpen megölte Jacksont. Gondatlanságból elkövetett emberölésért el is ítélték, négy évet kapott, amelyből kettőt ült le.

Jackson a halála előtti években már krónikus álmatlanságban szenvedett. Szinte semmitől nem tudott aludni, Murray többféle altatóval és szorongásoldóval próbált neki segíteni, ám azon az éjszakán állítása szerint semmi nem használt.

Jackson az orvos szerint könyörgött neki, hogy adjon valami erősebbet, mert a világ körüli turnéjára muszáj kialudnia magát.

Már délelőtt, az álmatlan éjszaka után adta be neki az orvos a Propofol nevű altatót, amelyet aneszteziológusok használnak a kórházakban, műtétek előtt és alatt kapják a páciensek. Értelemszerűen ez egy nagyon erős szer, és megfelelő orvosi műszerek, gépek használata nélkül életveszélyes.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
tothgabi4-1000x525.jpg

Tóth Gabi elég félelmetes sminkben zsűrizik a Sztárban Sztár Leszek válogatóján

Szerinted jól áll neki?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 25.Ősszel indul a TV2 új tehetségkutató műsora, a Sztárban Sztár Leszek, ami a korábban már több évadot megélt és nagy sikerrel futott Sztárban Sztár átalakított verziója lesz. Abban a vetélkedőben ismert énekesek versenyeztek egymással, méghozzá úgy, hogy más hazai és külföldi előadókat utánoztak. Ezt a műsort alakították át tehetségkutatóvá úgy, hogy ezután már akárki színpadra léphet más sztárok "bőrében".

A Sztárban Sztár Leszeknek új zsűrije is lesz: Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Horváth Tamás és Pápai Joci lesznek azok, akik minden adásban véleményezik a produkciókat. Mindannyian szerepeltek már a Sztárban Sztárban, ezért pontosan tudják, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen az előadók utánzásában.

Tóth Gabi egy hete jelentette be Instagram-oldalán, hogy elkezdődött a tehetségkutató válogatása. Elmondása szerint nagyon jól kijön zsűritagjaival, a munkájuk pedig eddig nagyon izgalmas, sokat nevetnek.

Elkezdődött a Sztárban Sztár Leszek válogatása!:) izgalmas és nagyon sokat nevetünk!:) szuper csapat imádok a srácokkal zsűrizni!:) Ti ezt majd csak ősszel láthatjátok a tv-ben!!! Várjátok már?:)) #sztarbansztarleszek #forgatunk #casting #zsűri

7,587 Likes, 40 Comments - @tothgabi on Instagram: "Elkezdődött a Sztárban Sztár Leszek válogatása!:) izgalmas és nagyon sokat nevetünk!:) szuper..."

Az énekesnő most egy újabb képpel jelentkezett be a forgatásról. A szelfin egy igencsak vad sminket visel.

Ha kíváncsi vagy a képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fruzsi.jpg

Itt az első influenszer, aki egy magyar magazin címlapjára került

Az Instagramon közölte a hírt, hogy ő került a Joy magazin nyári kiadásában az első oldalra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 25.Viszkok Fruzsi Instagramon közölte, hogy a Joy magazin nyári kiadásában ő lesz a címlapon. Fruzsi az első influenszer, vagy vlogger/blogger, aki valamelyik hazai magazin címlapján szerepel. Ő az egyik legnépszerűbb videós, aki egyébként főként sminkes és divattal foglalkozó videókat közöl a YouTube-csatornáján.

Viszkok Fruzsinak több, mint 350 ezer feliratkozója van, emellett az Instagramon is ilyen nagyságrendű követőt mondhat magáénak.

Ez azt jelenti, hogy a hazai celebvilágba betörtek a fiatal influenszerek, akiket mára tömegek követnek, és rajongótáboruk egyre nő.

Lapozz, hogy megtudd, hogy változtatta meg az életét a YouTube:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
black-widow.jpg

Budapesten utcáin forgat Scarlett Johansson, akár te is összefuthatsz vele

A Marvel Fekete Özvegy-filmje címszerepében láthatjuk majd. Mutatunk képeket is róla.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 25.Budapesten forgatják az új Marvel-filmet, amely a Fekete Özvegyről szól. Scarlett Johansson, aki a címszerepet játssza, az elmúlt napokban a fővárosban járt, hiszen a jeleneteit itt veszik fel.

A színésznő karaktere ugyan a Bosszúállók: Végjátékban meghalt, ez a stúdiót nem akadályozza meg, hogy készítsen egy előzmény-spin-offot, azt persze még nem lehet tudni, hol fog játszódni a film. Vagyis Budapest melyik várost "alakítja " majd - lehet, hogy épp Moszkvát, mint már nem kevés esetben.

Fekete Özvegy, azaz Natasha Romanoff, mint az a Marvel-filmek rajongóinál köztudott, egy orosz bérgyilkos, de mivel a Bosszúállók-filmekben elhangzott az is korábban, hogy a Fekete Özvegy járt Budapesten, nem lehetetlen, hogy épp erről az időszakról fog szólni a film.

Lapozz a forgatási képekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x