hirdetés
cooky-parja-debora-1000x564.jpg

Cooky először kanálnak nézte a pozitív terhességi tesztet, amit párjától kapott ajándékba

A rádiós műsorvezető és várandós menyasszonya azt is elmesélték, milyen nemű babát szeretnének és milyen esküvőt terveznek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 02.


hirdetés

Cooky és párja, Debóra már a második gyereküket várják. Kisfiúk, Kevin tavaly januárban született, de már úton is van a kistestvére.

A pár egy kismamafotózáson beszélt a Fókusz stábjának az új családtag érkezéséről. Kiderült, hogy Cooky kérése volt az, hogy kis korkülönbség legyen a két gyerek között, mert nem szeretne "túl öreg" apuka lenni.

"Sajnos a korom nem túl fiatal, és azért szeretném látni őket felnőni"

- mondta a rádiós műsorvezető.

Azt is elmondták, hogy mindketten kislányt szeretnének, de a baba nemét egyelőre nem akarják tudni. A kismama most a 23. hétben van, elmondása szerint pedig jól viseli a terhességet, bár a hormonális hangulatingadozások szerinte vőlegényénél is megfigyelhetőek.

A pár azt is elmesélte, hogyan derült ki Cooky számára, hogy Debóra ismét várandós.

Menyasszonya karácsonykor egy kis dobozkát adott neki ajándékba, amiben először azt hitte, hogy egy kanál van, pedig a pozitív terhességi teszt volt az.

A lánykérésről is beszéltek, ami idén februárban, éppen Valentin napon történt meg Párizsban. Az esküvőt azonban még nem mostanában tervezik, mert szeretnék, hogy a gyerekeik nagyobbak legyenek. Egyelőre abban biztosak, hogy Franciaországban tartják majd a tengerparton, szűk családi és baráti körben.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
gyorgy-herceg-1000x644.jpg

Hatéves lett György herceg, aki egyre jobban hasonlít Vilmos hercegre

Nagyon aranyos születésnapi képek készültek a kis trónörökösről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 22.Hatodik születésnapját ünnepli György herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermeke.

A kisfiú 2013. július 22-án jött világra, ami természetesen az egész világon nagy hír volt, hiszen ő lett az akkor új hercegi pár első szülöttje. Azóta Vilmoséknak született egy kislányuk, Charlotte, aki májusban lett négy éves, a harmadik gyerekük pedig szintén fiú lett, Lajos herceg áprilisban ünnepelte első születésnapját.

Tavaly ilyenkor egy nagyon aranyos képpel köszöntötték fel György herceget a brit királyi család Facebook-oldalán:

null

null

Most pedig szintén szupercuki képeket tettek közzé az ünnepeltről, amelyek láttán úgy tűnik, a kis trónörökös egyre jobban hasonlít édesapjára.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
ricsi.png

Egyre többen követik Instagramon a Dózsa György úti halálos gázolás vádlottját

A jelenleg szabadlábon lévő M.Richárd nem érti, miért ilyen népszerű.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 22.Ezrek kíváncsiak M. Richárd minden lépésére. Instagram-profilja alapján akár influenszer is lehetne a Dózsa György úti baleset egyik vádlottjából - írja a Blikk, akik egyenesen Instasztárnak nevezik a mintegy 5000 követővel rendelkező férfit.

Tény, hogy a közösségi oldalon ez a szám magas, így őt magát is megkérdezték, vajon minek köszönhető a nem várt siker. M. Richárd nem érti.

"Nem tudom, miért követnek az emberek, elvégre nem posztolok semmi olyat, amiért én érdekes lehetnék számukra. Se külföldi utazásokról nem osztok meg fotókat, se gusztusos ételekről, mint a különböző instacelebek. Egyszerűen csak az életem bizonyos pillanatait teszem közzé"

– magyarázta a férfi.

Márpedig a lassan ötezer fősre duzzadó követői bázisát minden érdekli, ami vele történik: milyen a könyv, amit éppen olvas, hogy lábadozott a műtétje után, vagy éppen milyen autót fedezhetünk fel a posztokban.

Korábban mi is megírtuk, hogy betegsége és a rá váró műtét miatt megszüntették a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd letartóztatását, lekerült róla a nyomkövető is. Budapest és Pest megye területén bűnügyi felügyelet alatt áll, ezen belül szabadon, korlátozás nélkül mozoghat.

A vádirat szerint a 41 éves M. Richárd

jogosítvány nélkül, a megengedett legnagyobb sebességet túllépő, óránként 135-140 kilométeres sebességgel hajtott a Dózsa György úton a Kassák Lajos utcai kereszteződés felé. Ott egy 47 éves férfi szabálytalanul, az elsőbbséget meg nem adva kanyarodott, és összeütköztek.

A kanyarodó autóban a sofőrön kívül ketten utaztak. A balesetben mindkét kocsi felsodródott a járdára és elütött három gyalogost.

A kanyarodó autó egyik utasa olyan erővel zuhant ki, hogy a helyszínen meghalt. A másik utas a kórházban halt meg, a három gyalogos pedig könnyebben sérült. A kanyarodó autó 47 éves sofőrje is életveszélyes, a gyorshajtó könnyebb sérüléseket szenvedett.


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x