Budapesten forgatott a Cobra 11 stábja három hétig
Látványos akciójeleneteket vettek fel a főváros több helyszínén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 16.


Három hétig forgatott Magyarországon a népszerű, 22 éve futó német akciófilm-sorozat, a Cobra 11 stábja. A következő évad ugyanis egy olyan résszel kezdődik, ami a történet szerint Budapesten játszódik.

A látványos, lövöldözős-robbantós jeleneteket a Parlament és a Kossuth tér környékén, az Alkotmány utcában vették fel, de ezen kívül sok fővárosi helyszín is feltűnik majd a részben.

Greetings from Budapest!!! ... erdogan ?? #budapest #eis #cobraeleven_erdogan #donau #break #pause

4,982 Likes, 84 Comments - Erdogan Atalay (@cobraeleven_erdogan) on Instagram: "Greetings from Budapest!!! ... erdogan ?? #budapest #eis #cobraeleven_erdogan #donau #break..."

A cselekményben a német autópálya-rendőrség egyik korábbi kolléganője, Jenny Dorn hívja a magyar fővárosba Semirt és társát, Paul Rennert, a volt rendőrnőt ugyanis az FBI keresi egy amerikai-magyar milliárdossal kapcsolatban, aki egy bűnbandát vezet. Jenny ártatlansága nyilván rengeteg harc árán fog bebizonyosodni, úgyhogy

a nézők nem lesznek híján a golyózápornak és az összetört luxuskocsiknak sem.

A forgatáshoz csak a színészek és a szűkebb német stáb érkezett Budapestre, a technikát, a statisztákat, díszletet, helyszínt, fegyvert, autót a magyar Filmteam Kft. biztosította, írja az Index.

Good Morning everybody!!! .... ?....erdogan ! #ungarn #budapest #action #cobraeleven_erdogan

3,850 Likes, 82 Comments - Erdogan Atalay (@cobraeleven_erdogan) on Instagram: "Good Morning everybody!!! .... ?....erdogan ! #ungarn #budapest #action #cobraeleven_erdogan"

A Blikk a német producertől, Heiko Schmidttől megtudta, hogy kifejezetten jól felismerhető budapesti helyszíneket kerestek, így megfordultak az Oroszlános udvarban, a Néprajzi Múzeumban, valamint a Szabadság híd tövében is.

A Budapesten forgatott részt ősszel mutatják be Németországban, a magyarokhoz várhatóan jövőre jut el.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x