hirdetés
Cinthya Dictator először beszélt arról, mi okozta drasztikus és ijesztő fogyásait
A problémának lelki és szervi eredete is van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.


hirdetés

Aki követi Cinthya Dictatort, annak már bizonyára feltűnt, hogy olykor hétről hétre változik a fotós testsúlya, és néhány képén drasztikusan vékonynak látszik. A híresség egészen eddig nem szívesen beszélt táplálkozási zavarairól, azonban most, hogy már egy pszichiátriai kezelésen is túl van, úgy döntött, kitálal.

Cinthya elárulta, hogy fogyásának szervi és pszichés okai is voltak:

"Bizonyos szintig beleragadtam a gyerekkorba és ha nem eszem, akkor a testem is egészen gyermeki verziót tud ölteni. Valahogy ebben a gyermektestben én komfortosan érzem magam, annak ellenére, hogy vágyódom a nőiesség felé is. És ezen felül még van egy gyomorszájszűkületem és egy rekeszsérvem, ami miatt nem tudok sokat enni, mert rosszul leszek és ez a kettő sajnos nagyon jól kiegészíti egymást" - fejtette ki a lány Insta-storyjában.

Újpesten nöttem fel. Mára csak a nagymamám él itt. Őt rendszeresen látogatom! ?? pár évvel ezelött elgondolkoztam rajta, hogy tulajdonképpen nekem milyen sokat jelet Újpest. Ide jártam a Károlyi István 12 évfolyamos Gimnáziumba általános iskolába majd a Brodyba Gimibe és ezen kívül rengeteg meghatározó emlék köt ide az életem kezdetétől. Itt tanultam meg a kertek alatt biciklizni, Fára mászni, nem homokozni csak nézni a tobbieket... (haha) A Szusza Ferenc stadionban jégkoriztam, hokiztam és dzsudoztam. Éveken keresztűl teniszeztem és a legjobb barataim nagy része is innen származik ♥️ #juliánusbaratutca64 #ujpestanegyedem

4,336 Likes, 31 Comments - CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) on Instagram: "Újpesten nöttem fel. Mára csak a nagymamám él itt. Őt rendszeresen látogatom! ?? pár évvel ezelött..."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
'Anyunak 36 terhessége volt, nyolc gyereket szült meg' – Szűcs Judith gyermekkoráról mesélt
Az énekesnő 66. születésnapjához közeledik, ezért mérlegre tette az elmúlt éveket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 25.Szűcs Judith gyermekévei nagy szegénységben teltek, legkisebb gyermekként rendkívül hálás a sorsnak és szerető családjának, amiért meg tudta valósítani álmait.

15 évesen lépett a munka világába, fodrásznak tanult - a Fodrász Egyesület Tavasz '67 nevű leánykórusában énekelt.

A sorsdöntő fordulat akkor érkezett el számára, amikor indult az 1972-es Ki mit tud?-on, majd az első magyar női popegyüttesben, a Beatricében is zenélt.

A 70-es években ő volt az ország "Diszkókirálynője", de neve a Táncolj még! című slágerrel vésődött bele igazán a köztudatba.

Judith augusztusban fogja betölteni 66. életévét, ennek apropóján a Story magazinnak mesélt élete kevésbé csillogó korszakáról.

Ugyan nehéz anyagi körülmények között nevelkedett, négy testvére körében mégis boldogan telt a gyerekkora, egy pillanatig sem panaszkodik.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
"Szexiztünk a parton" - írta a legfrissebb Insta-posztjához Kiss Ramóna
Romantikus lett a kép, amin a párjával látható.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetője szívesen oszt meg Instagramon olyan fotókat, amelyek a kapcsolatáról, a mindennapjaikról és a kisbabájáról szólnak.

Nemrég született meg Lékai Mátéval közös gyermeke. A "babázásról" ezt írta:

"... az elmúlt pár évben tudtam, hogy valami hiányzik az életemből de nem tudtam, hogy mi vagy ki. Most már tudom..... Ő! Szeretem!!! Az életemnél is jobban! Az illatát, a kezét, a lábát, a kis tokáját, ami kitakarja a finom nyakát. A szemeit. Ahogy rám néz, amikor gagyog... úgy, ahogy van, tetőtől talpig. Minden nap hálát adok, hogy az anyukája lehetek. Nem csak az életem, hanem én magam is most lettem teljes!"

A húsvétnak pedig Kiss Ramóna külön posztot is szentelt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Ritka alkalom: Sebestyén Balázs feleségével és két fiával fotózkodott
A kommentelők persze rögtön beszóltak neki...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.Sebestyén Balázs családja Dubajban nyaral a napokban, és a gyönyörű látkép olyannyira megihlette a műsorvezetőt, hogy olyat csinált, amilyet ritkán: közös fotót posztolt feleségével és két fiával.

A família éppen a Burj Kalifában, a világ legmagasabb épületeként számontartott felhőharcolóban járt, azonban Balázs hiába próbált szelfizni, a család többi tagja nem figyelt rá.

"Amikor próbálsz a családdal egyet szelfizni a világ tetején, a 830 méteres Burj Kalifhában de senki nem figyel!" - írta posztjához a műsorvezető.

A kommentelők persze egyből megjegyezték: inkább Balázsnak is a látnivalókra kellene koncentrálnia szeretteihez hasonlóan, ahelyett, hogy a telefont nyomkodja.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Átírta az életünket a balesete - mondta Palik László Marsi Anikóról
'Még mindig nem állhat a lábára, egy sínszerkezet tartja az egészet, és vagy mankóval közlekedik, vagy én tolom ide-oda a székben.'
Forrás: Blikk, Bors - szmo.hu
2019. április 26.Súlyos balesetet szenvedett márciusban Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, eltört a combcsontja és meg is kellett műteni.

"Az iskolába menet – ahogy úton voltam összeszedni a fiaimat és egy másik anyukával beszélgettem éppen –,

elmerülve egy beszélgetésben elbotlottam egy járdaelemben, amit nem vettem észre, így elestem.

Az esés következtében közvetlenül a térdem felett kettétört a combcsontom" - mondta a baleset után a Blikknek.

Azt már akkor lehetett tudni, hogy sokáig nem fog tudni úgy járni, mint azelőtt, és mankót kell használnia. A műsorvezető később elmondta, hogy csavarok tartják össze a combját.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x