hirdetés
002-1-1.jpg

Ciki: lejött a filter, kiderült, hogy valójában 58 éves a fiatalnak gondolt kínai influencerlány

A nő azt is megígérte, hogy személyesen is találkozik rajongóival, amint összegyűjtenek úgy 14 500 dollárnyi, vagyis több mint 4 millió forintnyi támogatást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 04.


hirdetés

Érdekes dilemma, hogy vajon a követők, vagy a népszerű influencer számára kellemetlenebb az a helyzet, ami egy kínai nővel esett meg, de talán egy döntetlenben kiegyeznének a felek.

Persze, hogy mindannyian csak a legjobb, legszebb oldalainkat akarjuk megmutatni a világnak, és a 21. században ez könnyebb, mint valaha. A szépségfilterek korában szebbek lehetünk, mint bármikor, és persze fiatalabbak is - ezt használta ki egy idősödő kínai influencer, aki egy rakás követőt szerzett magának szépségével.

Ezt a fiatal kínai streamert Qiaobiluo néven ismerték a DouYu-n. Ő van az első képen, és mint kiderült: a másodikon is.

Követőinek száma a lebukáskor 130 000 volt a kínai platformon. A szép fiatal lányt rengetegen imádták, és igyekeztek minél többet megtudni a szeretett celebről - írja a BoredPanda. Ez még nem minden:

ű

a nő azt is megígérte, hogy személyesen is találkozik rajongóival, amint összegyűjtenek úgy 14.500 dollárnyi, vagyis több mint 4 millió forintnyi támogatást.

Minden jól ment egy közelmúltban bekövetkezett "balesetig", amikor a szépségszűrő nem működött, és felfedte a nő valódi korát egy élő beszélgetés közben.

Lapozz a továbbiakért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
rab.jpg

Lányának öltözve akart megszökni a drogbáró a börtönből, nem jött össze

Videóra vették, amint leveszi a maszkot a sikertelen szökés után.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 05.A több mint 70 éves büntetését töltő drogkartell-vezér úgy akart megszökni egy brazíliai börtönből, hogy beöltözött a látogatóba érkező, 19 éves lányának, akit a tervek szerint a börtönben hagyott volna az akció után. De nem jött össze az elméletben jól kitervelt szökés, ráadásul a fiatal nőt is bajba keverte a trükkös apa. Az őrök azonban rájöttek a szerepcserére, és a lebukást videóra is vették.

Clauvino da Silva elképzelése szerint a lánya bennmaradt volna a börtönben, miközben ő kisétál,

de ideges viselkedése lebuktatta. Először a szemüvegét vették le, majd szépen sorra lekerült róla a paróka, a ruha, végül a maszk is, így egyértelmű lett, hogy a lány helyett az apa akart kimenni a börtönkapun.

Mikor megkérdezték tőle: "Hogy hívják, és mi a cellaszáma?" a férfi bevallotta, hogy ő Clauvino da Silva a 67-esből. Ezek után a lányát is megtalálták a cellában.

Az eset után a rendőrség kikérdezte a rabot, a lányát és további hét embert. A gyanúsítottak között volt egy terhes nő is, aki a gumimaszkot becsempészhette a börtönbe, a várandósokat ugyanis a helyi szabályok szerint nem vizsgálják át a börtönőrök.

A lefülelt drogkartellvezérnek így folytatnia kell 73 éves börtönbüntetését, de már egy szigorúbban őrzött fegyház magánzárkájában.

A 19 éves lányát és hét embert előállítottak szökési kísérletben való segédkezés gyanújával.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


KÖVESS MINKET:hirdetés
hang-1024x577.jpg

Egy éve nem szól a családjához ez a férfi, mert azok csámcsognak, és köszörülik a torkukat

Eddig normális kapcsolata sem volt az állapota miatt, de most kiderült, mi a baja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 05.Nem vagyunk egyformák - míg egy-egy apró szokásunk egyesek számára semmiség, másokat nagyon zavarhat. Valami ilyesmi okozott egy éve tartó furcsa helyzetet egy családban, ahol a családfő a többiek csámcsogását nem tudja elviselni. Mentsége is van: a férfi mizofóniás,

ami miatt bizonyos hangok fokozott érzelmi reakciókat váltanak ki belőle, így haragot, pánikot vagy azt érzi, hogy menekülnie kell.

A Mirrorban megjelent történetében Derrol Murphy bevallja: régóta él ezzel az állapottal, ám azt sokáig nem diagnosztizálták, ezért sokan csak őrültnek nézték. Nem tud találkozni a rokonaival a torokköszörülés miatt, nem tud elmenni randizni egy étterembe a hangosan evők miatt, vagy azt se bírja, ha valahol tollakat kattintgatnak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x