hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
"Chuck Norrisnak jobban ment volna" – megszólalt a férfi, aki puszta kézzel fojtotta meg a rátámadó pumát
Macskatulajdonosként tudta, mitől kell tartania.
Buzzfeed, fotók: Twitter: @CPW_NE - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Már hírt adtunk róla, hogy milyen szuperképességekre utalt egy férfi futó cselekedete a hónap elején.

A férfi azóta világhírű lett, mert azért tényleg ritka, hogy valaki egy ekkora ragadozót puszta kézzel öljön meg, a 31 éves Travis Kaufmannak azonban sikerült A Buzzfeed egy vele készült beszélgetésről számolt most be. Egy, a napokban tartott sajtókonferencián a férfi elmesélte, hogy nagyjából 5 éve költözött Fort Collinsba Arkansasból, s hogy imádja a szabad levegőn végzett sportokat, mint például a hegymászás vagy síelés.

A terepfutás nagyjából egy éve kezdte érdekelni.

Jelenleg Kauffman egy 50 kilométeres terepfutó-versenyre készül, a Dirty 30-ra, amit júniusban tartanak meg, mesélte a férfi. Erre edzett azon a napon is, amikor a puma megtámadta. Elmondása szerint épp futott, amikor valamit meghallott a háta mögött. Megfordult, és már támadt is a puma, ráharapva a csuklójára.

Kaufman úgy írta le a nagymacska elleni csatáját, mint egy "birkózómeccset". Mivel maga is volt macskatulajdonos, ez sokat segített neki a küzdelemben. "Mivel nekem is volt cicám, tudom, hogy a fekete karmok nagyon veszélyesek, amikor támadásra használják őket - magyarázta. - És eléggé aggódtam a karmai miatt, melyek a hasamba és az ágyékomba mélyedtek."

Ezért aztán Kaufman leszorította a macska fekete lábait. Megpróbálta ágakkal és kövekkel is megütni, de végül a fatális húzása az volt, amikor fölé tudott kerekedni, s rálépett a nyakára. Így fojtotta meg. Amikor az állat elpusztult, a férfi olyan gyorsan elmenekült onnan, ahogy csak tudott.

Úgy becsli, nagyjából 10 percig tartott az egész.

"Teljesen az őrült félelem hatása alatt voltam" - mondja. Szerencséjére belefutott más emberekbe a terepen, akik kórházba vitték. Ott fel tudta hívni a barátnőjét, aki épp egy meetingen volt, de azonnal rohant a kórházba.

Noha Kaufmannak varrni kellett az arcát és a csuklóját, állítása szerint nem lesz egyetlen hosszú távú sérülése sem. Sőt, azóta már futott is párszor, de "nem többet, mint 10 mérföld."

Az élmény nem térítette el a terepfutástól. Sőt, azt mondta az újságíróknak, hogy még mindig tervezi a nagy versenyt, amire eredetileg készült. Más futóknak azt tanácsolta, hogy ne viseljenek fülhallgatót futás közben, hiszen ő sem lenne életben, ha így tett volna.

S hogy mit szólt ahhoz, hogy az online reakciók szerint ő az aktuális legkeményebb fickó? "Az a legnehezebb, hogy soha nem fogom tudni felülmúlni ezt a címet - mondta. - Chuck Norrisnak jobban ment volna. Chuck egy karcolás nélkül megúszta volna."


KÖVESS MINKET:

Anya-lánya pilótapáros fotója tarolta le a netet
Az inspiráló képet egy lelkes utas osztotta meg, máris közel 50 ezer kedvelést gyűjtött be Twitteren.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

A menő anya-lánya párosok versenyén igazán jó eséllyel indulhatna Wendy és Kelly Rexon, az American Airlines két repülőgép pilótája.

Az irigylésre méltó családi csapatmunka a vérükben van, hiszen valódi pilótadinasztia az övék: Wendy ma már nyugdíjas édesapja is pilóta volt, illetve férje és másik lánya, Kate most is az.

Az internetet meghódító fotót Dr. John R. Watret, egy megihletődött utas készítette, mikor Los Angelesből Atlantába repült március 16-án és rendkívül motiválónak tartotta, hogy a pilóta és a másodpilóta is nő volt. Az, hogy egy anya-lánya párosról van szó, csak hab a tortán!

Természetesen meg is osztotta a képet Twitter-oldalán, ahol azt írta, hogy jó volt az út és szerinte nagyon inspiráló ez az elkapott momentum a nők számára és igazán "csodálatos". A reakciók nem maradtak el, a 45 és félezer kedvelés mellett 17 ezren retweetelték is.

Úgy látszik, ezzel elindított egy láncolatot, mivel a képet újraposztolta egy másik pilóta is, melyen másodpilóta fiával szerepel.

Forrás: DailyMail


KÖVESS MINKET:Videón, ahogy a berendezéssel együtt tehetetlenül imbolyog a norvég tengerjáró hajó
Ezt még nézni is rossz...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

Szombaton meghibásodtak egy tengerjáró luxushajó motorjai Norvégia nyugati partjainak közelében, ezért a fedélzeten tartózkodó több mint 1300 embert ki kell menteni. A Viking Sky nevű hajó irányíthatatlanul sodródott More og Romsdal megye partjainak közelében a szárazföld felé, és délután két órakor adott le vészjelzést. Végül az egyik motort be tudták indítani, így le tudták horgonyozni a hajót.

Az utasok közül többen készítettek felvételeket arról, ahogy az irányíthatatlanul imbolyog. Az utastérben még a bútorok is egyik oldalról a másikra csúsztak, amikor a hajót megdobta a víz valamelyik irányba.

Sőt, még a plafon is leszakadt, pont az egyik utasra estek a darabjai, aki éppen a terem egyik feléből a másikba tartott és próbált megkapaszkodni egy fotelben.

Ez látható ezen a Twitteren megosztott videón is:


KÖVESS MINKET:

Senki nem avatkozott közbe, amikor egy férfi megrugdosott egy idős nőt a New York-i metrón
Többen is levideózták az esetet, anélkül, hogy egy szót is szóltak volna.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

A napokban felkerült a Twitterre egy videó, amin egy férfi durván összerugdos egy idős nőt a New York-i metrón. Az esetet többen is levideózták, de senki nem segített a nőnek, miközben a férfi bántalmazta. A Twitteren található videón látszik, ahogy a 36 éves Marc Gomez odamegy a 78 éves nőhöz, aki a sarokban ült és egyszer csak elkezdi rugdosni a fejét és az oldalát.

A férfi ezután leszállt a metróról Bronxban. Azzal is tisztában volt, hogy videózzák, mert mielőtt leszállt volna belenézett a kamerába és azt mondta, tegyék fel a videót arra az oldalra, hogy ilyen erőszakos jeleneteket osztanak meg.

Az esemény még március 10-én történt, azt, hogy a férfi pontosan miért rugdosta meg az asszonyt nem lehet tudni. De a rendőrség szombaton megerősítette, hogy a férfit őrizetbe vették - írja a New York Times.


KÖVESS MINKET:

12 évesen alkohol- és kokainfüggő lett, 13 évesen már abortusza volt a fiatal lánynak
A most 19 éves brit lány őszintén mesélt arról, min ment keresztül tinédzserkora kezdetén.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

A Mirror oldalán jelent meg a még most is nagyon fiatal Lowri Hawkins története, aki 12 évesen már minden nap ivott, kokainozott és füvet is rendszeresen szívott.

A napjai úgy teltek, hogy ébredés után két csík kokaint szívott fel, majd zuhanyzott és újra kokaint szippantott. 13 éves korában várandós lett egy kétszer olyan idős férfitől, mint amennyi akkor ő volt.

Lowri most 19 éves, díjra jelölték a munkájáért, amiért másoknak is segített megtalálni a kiutat a hasonló helyzetből.

A lány elmondta: amikor alkoholt próbált szerezni, akkor ismerkedett meg az idősebb férfival, aki most épp több mint 10 éves börtönbüntetését tölti, amiért szexet kezdeményezett a lánnyal és mellette egy másik fiatallal is.

"Végre valakitől figyelmet kaptam, ami annak idején az apámmal nem sikerült. Így legalább valakit érdekelt, hogy mi van velem" - emlékszik vissza a lány arra, hogy miért kezdett az akkor 37 éves férfival.

Ma már arról is őszintén beszél, milyen volt, amikor Davies először megérintette.

"Ott ültem velük egy kocsiban, a kezét a lábamra tette, és azt hittem, hogy egy véletlen mozdulat, de később a fenekemet is megfogta úgy, hogy mások ne lássák - részletezte a fiatal lány és hozzátette, hogy a férfi hamarosan azt kezdte mondani neki, hogy együtt kellene aludniuk.

"Végig arra gondoltam, hogy nem vagyok kész egy kapcsolatra" - emelte ki a férfi áldozata.

Azt mondja, volt olyan barátja, aki igyekezett figyelmeztetni, de elmondása szerint a saját kis világában élt, ahol nem akarta azt hallani, hogy férfi egy negatív szereplő lehet az életében.

"Nem hallgattam a figyelmeztetésekre. Rossz helyen voltam, de azt adta nekem, amit akartam, vagyis gondoskodott rólam." Azt mondta, hogy szeret engem, és nem érdekelt, hogy ki mit mond" - tette hozzá.

Két hónappal később felfedezte, hogy terhes, de alultáplált volt, és drogokat használt. Később már a rendőrség is kereste, mire párja így reagált:

"Ne mondd ki a nevemet nekik"

- kérte a férfi fiatal barátnőjét.

A lány úgy emlékszik: ez volt az első alkalom, amikor rájött, hogy valami nagyon rossz történik vele éppen, és nem kellene vele lennie.

Az emberek persze megkérdezték tőle, hogy ki a gyermeke apja, de ő nem mondott semmit.

"Akkoriban mindenki csak azt mondogatta nekem, hogy az egészségem miatt ne tartsam meg a babát" - mesélte a lány és hozzátette, hogy nagyon nehéz időszak volt ez az életében, hiszen az egészet nem akarta elmondani a családjának.

Mindeközben a férfival már se vele, se nélküled kapcsolatban élt. Egyik nap minden rendben volt, ám másnap már nem is szóltak egymáshoz. Később a lány otthagyta, de a férfi arra kérte, hogy folytassák a kapcsolatot.

"Azon az estén leültem tévét nézni, és ott volt ez a dokumentumfilm, amiben egy lány volt, akit ez a fickó megrontott... Akkor értettem meg, hogy ami velem történt, nem volt helyes - árulta el a lány hozzátéve, hogy ezek után hívta fel az apját, és elmondta: kisbabája egy harmincas férfitól volt.

Lowri bírósághoz fordult, bántalmazóját 2015. június 19-én elítélték. Bűnösnek találták gyermekekkel folytatott szexuális tevékenység vétségében, amiért és 10 évre és nyolc hónapra ítélték.

"Most már tudom, hogy túl fiatal voltam, és nem kellett volna azt tennie, amit tett. Azt akartam, hogy fizessen érte. Nagyon dühös voltam - mondta Lowri a férfiről.

A fiatal lány már 19 éves, hat éve nem nyúlt kábítószerhez és közben édesanya lett.

"Szeretnék segíteni más embereknek, de először be kellett járnom ezt az utat, hogy én is a megfelelő helyre kerülhessek" - vélekedik a lány.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x