Céges buli után akart erőszakolni - anyaszült meztelenül találtak rá Makai Viktória támadójára
A rendőrök a saját lakása kamrájában, egy hűtőszekrény mögé bújva találták meg a férfit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 08.


Céges bulin volt a támadás előtt a bajnok futónővel, Makai Viktóriával erőszakoskodó családapa. A férfira saját lakása kamrájában, anyaszült meztelenül találták meg a rendőrök. Egy hűtő mögé bújt el.

Mint ismert, Makai Viktória futóedzést tartott a Jászberényi út mellett, amikor a nyomába szegődött egy férfi, aki lerántotta őt a földre, közösülni akart vele és többször megütötte. Az aktus szerencsére nem jött létre, mert a férfinak nem volt erekciója. A futónő férje indult felesége keresésére, mert Viktória nem ért haza időben. Ekkor látta meg, hogy az út melletti bokros területen valaki erőszakoskodik a nejével. A férfit lerángatta a feleségéről, aki ezután elmenekült a helyszínről.

Viktóriának úgy rémlett, többször is látta már a támadóját egy közeli üzletben. A rendőröknek személyleírást adott, akik rögtön elmentek az említett boltba.

Ott az üzletvezetőtől megtudták, hogy a keresett H. István nemrég indult el a munkahelyi buliból.

A férfi időközben hazaért, véres ruhája azonban feleségének is feltűnt. Nem értette, mi történhetett vele, ezért írt férje főnökének, hogy kiderítse, mi volt a céges buliban.

Az üzenet éppen akkor érkezett meg a főnökhöz, amikor a rendőrökkel beszélgetett.

A rendőrök ezután a férfi kőbányai lakásához mentek, ahol a kamrában találták meg a támadót. Anyaszült meztelenül bújt be a hűtő mögé - számolt be a X. Kerületi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Oláh Dávid beszélt a Zsaru Magazinnak.

A férfi ellen szexuális erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.

A futónő nemrég egy hosszú interjúban, minden részletre kiterjedően mesélt a támadásról, a fizikai és a lelki sebekről.

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x