Caramel elmondta, miből merítenek erőt feleségével kislányuk betegsége idején
Az énekes közösségi oldalára csak úgy özönlenek az együttérző kommentek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 15.Rajongóitól rengeteg erőt és lelki támogatást kap Caramel, aki egy hónapja jelentette be, hogy hároméves kislánya leukémiás. A kis Szofit azóta már meg is műtötték. Az énekes feleségével együtt nagyon nehéz időszakon megy keresztül, de jól esik nekik a Caramel közösségi oldalára ezres nagyságrendekben érkező hozzászólás, amelyeket rajongói, részben pedig közismert emberek írnak.

A házaspár már az elején elhatározta, hogy nem nyilatkoznak Szofiról, de Caramel úgy döntött, követőinek mindenképp kifejezi valamilyen módon köszönetüket.

"Szeretném elmondani a közönségnek, hogy nagyon sok olyan pillanat van, amikor csak elolvasom azokat a kommenteket, amiket az oldalamra írtak. Sajnos, még nem volt érkezésem ezekre hivatalosan is válaszolni. Voltak azonban olyan pillanatok, amikor csak ezek adtak erőt. Nagyon szépen köszönjük a több ezer hozzászólást. Olyan szeretetet kaptunk az olvasóktól meg a közönségtől, hogy azt nem is tudom megköszönni"

– nyilatkozta a Blikknek.

Az énekes már korábban is hangsúlyozta, hogy igyekszik nem lemondani fellépéseit, vállalt feladatait, enek fényében a jövőben is több koncerten lehet majd vele találkozni, például a Tavaszi Fesztiválon, a Budapest Parkban és a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x