hirdetés
1-9.jpg

Cameron Boyce apja megosztotta fia utolsó fotóját, ami a halála előtt készült

„Mielőtt kiszakították volna az életünkből” – írta a gyászoló szülő, aki azt mondja, leírhatatlan fájdalmat érez.
People, fotók: Instagram - szmo.hu
2019. július 11.


hirdetés

Victor Boyce, Cameron Boyce édesapja fia utolsó óráiból osztott meg egy pillanatot szerdán: Cameron a képen egy asztalnál ül farmerdzsekiben. A kép mindössze pár órával a színész hirtelen halála előtt készült múlt hétvégén.

"A fiam. Mindössze pár órával azelőtt, hogy kiszakították az életünkből" - írta a férfi az Instagram-oldalán. "Borzalmasan hiányzik. Remélem, hogy soha senkinek nem kell átélnie ezt a szenvedést, amit most érzek, bár a tragédiára senki sem immunis."

My son. Just hours before he was snatched from our lives. I miss him terribly. I hope that no one ever has to feel the agony I'm feeling but no one is immune to tragedy. The outpouring of love and support our family continues to receive is so beautiful and appreciated. Thank you all for helping us through our worst possible situation. ??❤️

520.5k Likes, 19.6k Comments - Victor Boyce (@thevictorboyce) on Instagram: "My son. Just hours before he was snatched from our lives. I miss him terribly. I hope that no one..."

Így folytatta: "Csodálatos és lefegyverző az a szeretet-áradás és a támogatás, amit a családunk folyamatosan kap. Köszönjük mindenkinek, hogy átsegítetek minket az elképzelhető legrosszabb szituáción." A kommentelők együttérzésüket fejezték ki a családnak.

Az apa posztja ugyanazon a napon jelent meg, mint a People magazinnak adott, feleségével közös közleménye, melyben szintén a feléjük áradó hatalmas szeretetet köszönték meg mindenkinek.

"Cameron maga volt az emberi kedvesség definíciója, egy fénynyaláb, ami örökké világítani fog,

mivel a lelke tovább él azokban, akik ismerték és szerették. Ő volt a családunk sziklája, és mindig pozitív, szívmelengető és figyelmes tekintetet vetett mindenre és mindenkire" - írták.

an


KÖVESS MINKET:

hirdetés
gyorgy-herceg-1000x644.jpg

Hatéves lett György herceg, aki egyre jobban hasonlít Vilmos hercegre

Nagyon aranyos születésnapi képek készültek a kis trónörökösről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 22.Hatodik születésnapját ünnepli György herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermeke.

A kisfiú 2013. július 22-án jött világra, ami természetesen az egész világon nagy hír volt, hiszen ő lett az akkor új hercegi pár első szülöttje. Azóta Vilmoséknak született egy kislányuk, Charlotte, aki májusban lett négy éves, a harmadik gyerekük pedig szintén fiú lett, Lajos herceg áprilisban ünnepelte első születésnapját.

Tavaly ilyenkor egy nagyon aranyos képpel köszöntötték fel György herceget a brit királyi család Facebook-oldalán:

null

null

Most pedig szintén szupercuki képeket tettek közzé az ünnepeltről, amelyek láttán úgy tűnik, a kis trónörökös egyre jobban hasonlít édesapjára.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
ricsi.png

Egyre többen követik Instagramon a Dózsa György úti halálos gázolás vádlottját

A jelenleg szabadlábon lévő M.Richárd nem érti, miért ilyen népszerű.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 22.Ezrek kíváncsiak M. Richárd minden lépésére. Instagram-profilja alapján akár influenszer is lehetne a Dózsa György úti baleset egyik vádlottjából - írja a Blikk, akik egyenesen Instasztárnak nevezik a mintegy 5000 követővel rendelkező férfit.

Tény, hogy a közösségi oldalon ez a szám magas, így őt magát is megkérdezték, vajon minek köszönhető a nem várt siker. M. Richárd nem érti.

"Nem tudom, miért követnek az emberek, elvégre nem posztolok semmi olyat, amiért én érdekes lehetnék számukra. Se külföldi utazásokról nem osztok meg fotókat, se gusztusos ételekről, mint a különböző instacelebek. Egyszerűen csak az életem bizonyos pillanatait teszem közzé"

– magyarázta a férfi.

Márpedig a lassan ötezer fősre duzzadó követői bázisát minden érdekli, ami vele történik: milyen a könyv, amit éppen olvas, hogy lábadozott a műtétje után, vagy éppen milyen autót fedezhetünk fel a posztokban.

Korábban mi is megírtuk, hogy betegsége és a rá váró műtét miatt megszüntették a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd letartóztatását, lekerült róla a nyomkövető is. Budapest és Pest megye területén bűnügyi felügyelet alatt áll, ezen belül szabadon, korlátozás nélkül mozoghat.

A vádirat szerint a 41 éves M. Richárd

jogosítvány nélkül, a megengedett legnagyobb sebességet túllépő, óránként 135-140 kilométeres sebességgel hajtott a Dózsa György úton a Kassák Lajos utcai kereszteződés felé. Ott egy 47 éves férfi szabálytalanul, az elsőbbséget meg nem adva kanyarodott, és összeütköztek.

A kanyarodó autóban a sofőrön kívül ketten utaztak. A balesetben mindkét kocsi felsodródott a járdára és elütött három gyalogost.

A kanyarodó autó egyik utasa olyan erővel zuhant ki, hogy a helyszínen meghalt. A másik utas a kórházban halt meg, a három gyalogos pedig könnyebben sérült. A kanyarodó autó 47 éves sofőrje is életveszélyes, a gyorshajtó könnyebb sérüléseket szenvedett.


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x