hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Bugyi nélkül lépett jégre az orosz jégtáncos - a közönség szava is elállt
Alekszandra Sztyepanova bevállalósra vette a figurát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Az orosz szűrmazású korcsolyázónő Ivam Bukinnal lépett "színpadra" a minszki jégtáncgálán, ahol úgy döntött, kicsit forrósít a hűvös kontextuson - saját bevallása szerint szerette volna erotikusabb színezetűre varázsolni az előadást, ezért aztán átsejlő fekete kűrruhája alól kihagyta a fehérneműket.

"Remélem, nem túloztam, bár valóban szexis, erotikus látványt akartam nyújtani"

– árulta el a produkció után Alekszandra.

Forrás: Bors


KÖVESS MINKET:
Egy interneten vásárolt csomagért indult, azóta se tért haza az apa
Az aggódó barátnő segélykérő posztja alatt azonban nem a férfi, hanem annak egyik volt barátnője bukkant fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

A Metro írta meg egy brit pár nem mindennapi történetét, ami attól volt olyan különleges, ahogy a férfi volt barátnője megmagyarázta a mostani párjának néhánynapos távollétét.

A féri eltűnése előtt azt mondta szerelmének, hogy egy csomagot megy átvenni, amit szerelmének szán. később még fel is hívta, hogy indul hazafelé, azonban soha többé nem tért haza. 28 éves kedvese aggódva tette közzé a közös fotóikat, és történetüket, hátha valaki tud valamit párja hollétéről.

Az aggódó barátnő segélykérő posztja alatt azonban nem a férfi, hanem annak egyik volt barátnője bukkant fel, aki elmondta, vele is megesett már korábban hasonló eset, a férfi két alkalommal is eljátszott vele hasonlót. A volt barátnő hozzátette: mindig valami őrült kifogással állt elő a férfi ezek után a rejtélyes eltűnések után.

Annyi bizonyos, hogy még nem találták meg a férfit, telefonja ki van kapcsolva, senkinek sem adott életjelet magáról, így nem lehet tudni szándékosan tűnt-e el, vagy esetleg valami komolyabb baj is történt.


KÖVESS MINKET:
Aludni ment, kómába esett egy nő, és mire felkelt, lett egy babája
December harmadikán hajnalban, 1 óra 32 perckor jött világra a kislány 3,45 kilóval.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Brazil szappanoperába illő történet esett meg egy nővel, aki nem elég, hogy kómába esett, pedig csak egy kis fejfájással készült lefeküdni, mire felkelt, már anya is lett.

A Mirrorban megjelent történet szerint tavaly decemberben az egyik nap nem érezte jól magát a 18 éves Ebony Stevenson, fájt a feje, így lefeküdt aludni. Nem sokkal később kórházba szállították, ahol mesterségesen kómában tartották, mikor pedig négy nappal később felkelt, meglepetésére már volt egy kislánya. A fiatal nő nem tudta, hogy állapotos: semmilyen tünet nem utalt erre, még a menstruációja sem maradt el. Mint kiderült, Ebony kettős méhűségben, egy ritka rendellenességben szenved, ezért maradt "rejtve" a babája.

Amikor a kórházban vizsgálták, megállapították, hogy terhességi magas vérnyomása van. Miután kiderült, hogy babát vár, azonnal a császármetszés mellett döntöttek az orvosok. December harmadikán hajnalban, 1 óra 32 perckor jött világra a kislány 3,45 kilóval.

Stevenson december 6-án kelt fel a kómából, és akkor tudta meg, terhes volt és lett egy kislánya, aki az Elodie nevet kapta.

"Amikor felkeltem, emlékszem, az ápolók mondták nekem, hogy van egy babám, és azonnal rárakták a mellkasomra. Tudom, hogy szörnyen hangzik most, de megkértem, hogy vegyék el, annyira össze voltam zavarodva, és biztos voltam benne, valami félreértés történt"– nyilatkozta az eset után a fiatal lány, aki ma már boldog, hiszen édesanyja támogatja és részletesen elmesélte neki, mi történt.


KÖVESS MINKET:

Emberéleteket veszélyeztetett egy olasz sebész elrontott kutatási eredménye
40 átvizsgált tanulmánya közül 38-ban találtak súlyos, az eredményeket érvénytelenítő számítási hibákat.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Jó eséllyel komoly veszélybe sodorta műtétből lábadozókat az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) egy 2016-ban kiadott ajánlása - tudta meg a The Guardian. A lap azt írja: WHO akkor egy olasz sebész, Mario Schietroma kutatásai alapján azt javasolta, hogy a műtét után ébredező betegeknek 90 százalékos tisztaságú oxigént adagoljanak, ám azóta kiderült, hogy tudományosan szinte teljesen megalapozatlan lehetett a javaslat.

Utólag már nem sikerült az összes eredményét átnézni, de 40 átvizsgált tanulmánya közül 38-ban találtak súlyos, az eredményeket érvénytelenítő számítási hibákat.

Paul Myles, a melbourne-i Alfred kórház vezető anaszteziológusa azt mondta, azért kezdett kutakodni Schietroma eredményei között, mert az szembement mindennel, amit hagyományosan gondoltak a műtét után adagolt oxigén koncentrációjáról. Ők ugyanis úgy vélték, hogy a nagy tisztaságú oxigén károsítja a tüdőt.

Ez nem midnen alap nélküli vélekedés: egy 2017-ben megjelent kutatás kockázatokat tárt fel azzal kapcsolatban, ha akut betegeknek nagy tisztaságú oxigént adnak.


KÖVESS MINKET:

Egy 86 éves bácsi elképesztően cuki köszönőlevelet írt annak, akitől videómagnóját vette
Az eBay csodái: valakinek egy ócska VHS, másnak lehetőség legkedvesebb emlékei újraélésére.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

A kedves történet Twitteren és Redditen is terjedni kezdett - bárcsak gyakrabban lehetnénk tanúi hasonló figyelmességeknek.

Minden úgy kezdődött, hogy egy 86 éves öregúr régi VHS kazettákra lelt. Meg akarta nézni, hogy mi van rajtuk, ám ekkor rájött, hogy nincs videólejátszója. Úgy döntött, hogy életében először kipróbálja, milyen is az az eBay és hamar rá is bukkant az eladó videómagnóra, ami meglepően gyorsan, pár nap alatt megérkezett hozzá.

"A VHS újnak és használatlannak tűnik. Csodálatos!"

- lelkendezett a bácsi a levélben. Először meggyűlt ugyan a baja a "modern" technikával, ám végül a masina tökéletesen működött.

"Nagyon köszönöm a gondoskodását, az erőfeszítéseit és a gyorsaságát"

– hálálkodott, mivel most először kapott lehetőséget arra, hogy visszanézze a 25 évvel ezelőtti, nyugdíjba vonulása miatt rendezett bulin készült felvételeket és az esküvője videóját is, melyen sok olyan családtagja és barátja szerepelt, akik azóta nincsenek mellette. De volt még ott sítúrákról, a gyerekeiről és az utazásaikról is számos dokumentáció, igazi nosztalgia-party kerekedett a dologból.

"Istenem, de fiatalok voltunk! [...] Egyik viccesebb, mint a másik"

- örvendezett a termék eladójának, majd így zárta sorait:

"Köszönet a VHS nagylelkű eladásáért. Azt gondoltam, nagyra értékelné, ha tudná, valaki mennyire örült az ajánlatának."

Hát nem imádnivaló?

Íme a mostanában szinte kuriózumnak számító, papíralapú köszönőlevél:


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x