hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Bugyi nélkül lépett jégre az orosz jégtáncos - a közönség szava is elállt
Alekszandra Sztyepanova bevállalósra vette a figurát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Az orosz szűrmazású korcsolyázónő Ivam Bukinnal lépett "színpadra" a minszki jégtáncgálán, ahol úgy döntött, kicsit forrósít a hűvös kontextuson - saját bevallása szerint szerette volna erotikusabb színezetűre varázsolni az előadást, ezért aztán átsejlő fekete kűrruhája alól kihagyta a fehérneműket.

"Remélem, nem túloztam, bár valóban szexis, erotikus látványt akartam nyújtani"

– árulta el a produkció után Alekszandra.

Forrás: Bors


KÖVESS MINKET:
"Nem attól fázunk meg, ha vizes hajjal kimegyünk az utcára" – orvos cáfolja a hamis tévhiteket
A cukor nem teszi hiperaktívvá a gyerekeket, a C-vitamin nem óv meg a megfázástól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Ilyen és hasonló egészségügyi mítoszokat vizsgált meg - a Daily Mail a Babylon Health on-line egészségügyi tanácsadó oldal egyik orvosának, dr. Haider al-Hilaly-nak segítségével.

Megtudhatjuk, hogy nem attól fázunk meg, ha vizes hajjal kimegyünk az utcára, mert a megfázást vírusok okozzák, amelyek évszaktól függetlenül támadhatnak. A C-vitamin sem állíthatja meg őket, bár kétségkívül erősíti az immunrendszerünket.

A cukor nemhogy nem tesz hiperaktívvá, hanem orvosok gyakran cukorral próbálják a gyerekeket megnyugtatni egy-egy fájdalmas eljárás után.

Nem igaz, hogy evés után egy órát kell várnunk, mielőtt úszni megyünk. Ez a tévhit azon alapul, hogy ilyenkor a vér az emésztőszervek felé áramlik, az izmok kevesebb vért kapnak, és ezért könnyebben kapunk görcsöt. Mindazonáltal tele hassal nem jó sem úszni, sem más sportot űzni, mert émelygés léphet fel – tanácsolja dr. el-Hilaly.

Mostanában sokan ellenzik az oltásokat, arra azonban semmilyen tudományos bizonyíték nincsen, hogy autizmust okoznának. Miként arra sem, hogy a fűszeres ételek, a szénsavas italok, vagy a nagy mennyiségben fogyasztott kávé és tea gyomorfekélyt okoznak. Igaz azonban, egy kezdődő fekélyt ezek mind súlyosbíthatnak.

A doktor tagadja, hogy a reggeli lenne a legfontosabb étkezés, szerinte ezt az édes gabonapelyhek gyártói terjesztik, mert ezektől nincs az embernek erős jóllakottság-érzése, így szívesebben nassol ebéd előtt. Egy II. világháborús propagandától származtatja azt a mítoszt, hogy a sok sárgarépától jobban látunk a sötétben. Ez nincs így, még akkor sem, ha a bétakarotin, A vitaminná alakulva valóban jót tesz a szemnek. Ennél is vadabb elképzelés, hogy ha valaki sok kenyérhéjat eszik, annak begöndörödik a haja…

A legújabb tévhitek közül dr. al-Hilaly elutasítja azt a kényszerképzetünket, mely szerint a WiFi rákot okoz, mert nem olyan jellegű sugárzás, ami ártana az emberi szöveteknek.

Igaz viszont, hogy fülünk és orrunk életünk végéig növekszik, és genetikai örökség, hogy tudjuk-e forgatni nyelvünket vagy sem.


KÖVESS MINKET:
Egy interneten vásárolt csomagért indult, azóta se tért haza az apa
Az aggódó barátnő segélykérő posztja alatt azonban nem a férfi, hanem annak egyik volt barátnője bukkant fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

A Metro írta meg egy brit pár nem mindennapi történetét, ami attól volt olyan különleges, ahogy a férfi volt barátnője megmagyarázta a mostani párjának néhánynapos távollétét.

A féri eltűnése előtt azt mondta szerelmének, hogy egy csomagot megy átvenni, amit szerelmének szán. később még fel is hívta, hogy indul hazafelé, azonban soha többé nem tért haza. 28 éves kedvese aggódva tette közzé a közös fotóikat, és történetüket, hátha valaki tud valamit párja hollétéről.

Az aggódó barátnő segélykérő posztja alatt azonban nem a férfi, hanem annak egyik volt barátnője bukkant fel, aki elmondta, vele is megesett már korábban hasonló eset, a férfi két alkalommal is eljátszott vele hasonlót. A volt barátnő hozzátette: mindig valami őrült kifogással állt elő a férfi ezek után a rejtélyes eltűnések után.

Annyi bizonyos, hogy még nem találták meg a férfit, telefonja ki van kapcsolva, senkinek sem adott életjelet magáról, így nem lehet tudni szándékosan tűnt-e el, vagy esetleg valami komolyabb baj is történt.


KÖVESS MINKET:

Aludni ment, kómába esett egy nő, és mire felkelt, lett egy babája
December harmadikán hajnalban, 1 óra 32 perckor jött világra a kislány 3,45 kilóval.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Brazil szappanoperába illő történet esett meg egy nővel, aki nem elég, hogy kómába esett, pedig csak egy kis fejfájással készült lefeküdni, mire felkelt, már anya is lett.

A Mirrorban megjelent történet szerint tavaly decemberben az egyik nap nem érezte jól magát a 18 éves Ebony Stevenson, fájt a feje, így lefeküdt aludni. Nem sokkal később kórházba szállították, ahol mesterségesen kómában tartották, mikor pedig négy nappal később felkelt, meglepetésére már volt egy kislánya. A fiatal nő nem tudta, hogy állapotos: semmilyen tünet nem utalt erre, még a menstruációja sem maradt el. Mint kiderült, Ebony kettős méhűségben, egy ritka rendellenességben szenved, ezért maradt "rejtve" a babája.

Amikor a kórházban vizsgálták, megállapították, hogy terhességi magas vérnyomása van. Miután kiderült, hogy babát vár, azonnal a császármetszés mellett döntöttek az orvosok. December harmadikán hajnalban, 1 óra 32 perckor jött világra a kislány 3,45 kilóval.

Stevenson december 6-án kelt fel a kómából, és akkor tudta meg, terhes volt és lett egy kislánya, aki az Elodie nevet kapta.

"Amikor felkeltem, emlékszem, az ápolók mondták nekem, hogy van egy babám, és azonnal rárakták a mellkasomra. Tudom, hogy szörnyen hangzik most, de megkértem, hogy vegyék el, annyira össze voltam zavarodva, és biztos voltam benne, valami félreértés történt"– nyilatkozta az eset után a fiatal lány, aki ma már boldog, hiszen édesanyja támogatja és részletesen elmesélte neki, mi történt.


KÖVESS MINKET:

30 év után rátalált a padláson, és működött a gyerekkori Apple-gépe az amerikai tanárnak
Az Adventureland nevű játékkal kezdett el ismét játszani a gépen. Amikor betette a játékot, a számítógép feldobta, hogy ugyanott folytathatja, ahol annak idején abbahagyta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

1983-ban adták ki azt az Apple IIe típusú számítógépet, amire egy New York-i tanár, John Pfaff bukkant a szülei padlásán. A gépet több mint 30 éve használta, gyerekkorában számítógépes játékokat játszott rajta.

A tanár a hétvégén a Twitterre is feltöltött egy fotót a régi masináról, amely még működött is, mikor bekapcsolta.

„Újra 10 éves vagyok!”

- írta a professzor, aki az Adventureland nevű játékkal kezdett el ismét játszani a gépen. Amikor betette a játékot, a számítógép feldobta, hogy ugyanott folytathatja, ahol annak idején abbahagyta.

John Pfaff azt mondta, hogy nagyon trükkös volt újra játszani, hiszen nem tudta, hol is hagyta abba pontosan évtizedekkel ezelőtt. A számítógépet mindenesetre megmutatta a gyerekeinek, akik igencsak meg voltak lepődve rajta, hogy apukájuk korában még ilyen gépek voltak.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x