Budapestre is eljön a titokzatos Enigma
Három Grammy-jelölést, több mint 100 arany- és platinalemez eladási tanúsítványt kaptak, 70 millió eladott albumuk van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 03.


Az Enigma zenéje világszerte újra a színpadokra kerül. A történet folytatódik... Most először az eredeti Enigma hangok újra összeállnak, hogy élőben is hallhatóak legyenek. Andru Donalds, Angel X és Fox Lima különleges, eredeti, Enigma-turnéra indul. A titokzatos Enigma-project tagjai először lépnek fel Magyarországon.

Világszerte toplistás slágerekkel készülnek az élő koncertekre, ahol új és friss hangokkal elegyítve hallhatóak majd a jól ismert dalok.

Az Enigma-hangzás mindig számos organikus, kézzel játszott hangszerből állt össze, ütős hangszerekből, furulyából és gitárból. Az Enigma zenéjét most is egy négytagú együttes és egy szimfonikus zenekar fogja előadni élőben.

Három Grammy-jelölés, 70 millió eladott album, több mint 100 arany- és platinalemez eladási tanúsítvány. Az elképesztő számok ellenére az Enigma project sosem turnézott, vagy lépett fel élő show-kban.

Michael Cretu, német producer alapította az együttest 1980-ban. A zenei stílusok szintézise, gregorián zsolozsmázás, etnikus zsoltáréneklés, templomi harangozás, orgonazene és az ehhez hasonló hangszerek egy nagyon különleges, hangulatos és néha még pszichedelikus hangzást is teremtenek. Mindent elsöprő lemezeladási számok és az ezidáig elrejtett arcok tették az Enigma-t az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb és legrejtelmesebb zenei projektjévé. Az Enigma sikere több előadóművészre és producerre is ösztönzőleg hatott.

AZ EREDETI ENIGMA HANGOK (ORIGINAL ENIGMA VOICES)

2019. április 07.vasárnap este 19,30. MoM Sport


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x