aranxa-esteve-130752
Budapesti programok 2018
Összegyűjtöttük nektek Budapest legizgalmasabb programjait, hogy mindig legyen miből válogatni!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. január 08.


Április 26. - október 13., Bibliamúzeum

„Kezeink munkáját tedd maradandóvá” – 20. századi mesterművek a Radnai-gyűjteményből

Radnai Béla gyűjteménye egyike a modern magyar képzőművészetre fókuszáló első magángyűjteményeknek. Az október 13-ig megtekinthető kiállítás, több száz művet foglal magába és a kollekció törzsanyagát Derkovits Gyula, Egry József és Szőnyi István munkái adják, de megtalálhatóak benne többek között Bernáth Aurél, Barcsay Jenő, Tóth Menyhért, Rippl-Rónai József és Mednyánszky László alkotásai is. A kollekció Radnai Béla és özvegye, Németh Erzsébet halálát követően a tulajdonosok szándékának megfelelően közgyűjteménybe került: jelenleg a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum őrzi. Ebből a gyűjteményből állítanak ki gazdag válogatást a Bibliamúzeum galériájában.

Augusztus 16-tól, Komplex Event

A világ múmiái kiállítás

A világ legnagyobb múmia gyűjteménye érkezik Magyarországra! Hamarosan feltárulnak a titkok a síron túlról: 2018. augusztus 16-án a belvárosi Komplexbe érkezik az egyedülálló A Világ Múmiái Kiállítás. A tárlat a földkerekség legnagyobb múmiagyűjteménye, a testeket és tárgyi leleteket számos múzeumtól, egyetemtől, tudományos szervezettől és magángyűjteményekből kölcsönözték, hogy a nagyközönség szemtől szemben találkozhasson a történelem ezen különleges emlékeivel. A tárlat szakmai partnere a Magyar Természettudományi Múzeum. További információkért kattints ide.

Október 5-19.

Design Hét Budapest 2018

15 év - 15 nap design: ha mindened a design a Design Hét Budapest idén is a legjobb hetet jelöli számodra idén a naptárban. Ezúttal is számtalan programon, beszélgetésen és workshopon vehetsz részt, viszont nem árt résen lenni, mert a programok egy részére előzetesen regisztrálnod is kell. A színes programkavalkádért kattints ide.

Október 5-21.

CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál

Sinfonietta Rīga, Ólafur Arnalds, Balog József, a Soharóza, a Recirquel Újcirkusz Társulat, az East Gipsy Band, Masego, a Flat Earth Society, a The King’s Singers és a Peeping Tom. Több mint 100 program számtalan műfajban, közel 40 helyszínen, szerte Budapesten: október 5-én startol, és 17 napon át tart a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál. További információért kattints ide..

Október 18-21.

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

A Margó ezúttal a Várkert Bazárba költözik, hogy egy, az eddigieknél is nagyobb helyen, több programmal és színesebb könyvvásárral ünnepelhessék az irodalmat. Külföldi vendégekkel, koncertekkel, könyvbemutatókkal, beszélgetéssorozatokkal, családi programokkal várnak mindenkit október 18-21. között a Várkert Bazárban. További információért ide érdemes kattintani.

November 8-11.

Márton napi Borfesztivál a 100 éves Gellértben

Immár nyolcadik alkalommal jelentkezik Budapest legizgalmasabb Márton napi borfesztiválja az idén 100. születésnapját ünneplő Danubius Hotel Gellért csodálatos épületében, természetesen a 100-as szám jegyében: felvezetésként butik sörfesztivállal, aztán sörre borral, pezsgővel és pálinkákkal - korlátlan kóstolással, a páratlan hangulatú lakosztályétteremmel, kreatív borvacsorával és záróakkordként jön az elmaradhatatlan Sunday brunch is. Mindez november 8-11 között. További információért ide érdemes kattintani.

November 10-11.

Őszi Esküvői Kiállítás

Ha hamarosan a nagy igen kimondására készülsz, akkor ezen a helyen mindent megtalálsz, ami a nagy naphoz szükséges. Itt megtervezheted az esküvődet, legyen szó visszafogott és szolid eseményről, vagy világraszóló lakodalomról, itt minden hozzávalót megtalálhatsz és a legjobb segítőket is hozzá Európa legnagyobb esküvő kiállításán.

Listánk folyamatosan bővül. Ha kedvenced nincs benne, írd meg nekünk kommentben!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x