aranxa-esteve-130752
Budapesti programok 2018
Összegyűjtöttük nektek Budapest legizgalmasabb programjait, hogy mindig legyen miből válogatni!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. január 08.


Augusztus 16-tól, Komplex Event

A világ múmiái kiállítás

A világ legnagyobb múmia gyűjteménye érkezik Magyarországra! Hamarosan feltárulnak a titkok a síron túlról: 2018. augusztus 16-án a belvárosi Komplexbe érkezik az egyedülálló A Világ Múmiái Kiállítás. A tárlat a földkerekség legnagyobb múmiagyűjteménye, a testeket és tárgyi leleteket számos múzeumtól, egyetemtől, tudományos szervezettől és magángyűjteményekből kölcsönözték, hogy a nagyközönség szemtől szemben találkozhasson a történelem ezen különleges emlékeivel. A tárlat szakmai partnere a Magyar Természettudományi Múzeum. További információkért kattints ide.

December 11., Akvárium Klub

Forbes Flow 2018

2014 óta viszik színpadra a Forbes legizgalmasabb történeteit. Ez lesz az ötödik Forbes Flow, ahol megmutatják, hogy a nagy teljesítmények mögött ugyanolyan hús-vér emberek állnak, mint Te.

Motivációt szeretnének adni minden előadással. Nincs nehéz dolguk: a Flow szereplői már a jelenlétükkel inspirálóak. Csillog a szemük, amikor a munkáról, a teljesítményről, vagy épp a megugrott akadályokról beszélnek. Mindannyian tudunk tőlük tanulni.

December 21-22., Akvárium Klub

Szabó Balázs Bandája évzáró duplakoncert

Szabó Balázs nevét nem kell bemutatni a koncertre járó közönségnek: az ellenállhatatlan multiinstrumentalista énekes és bandájának koncertjei mindig különleges élményt hoznak és rendre telt házasak. Decemberben igazi ünnepi hangulatban, dupla évzáró koncerttel búcsúznak 2018-tól az Akvárium Nagyhallban. A 21-ei eseményt ITT, a 22-eit pedig ITT találod.

December 22-23., BOK Csarnok

Álomutazó

Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse, Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

A tavaly karácsonykor nagy sikert befutott mesemusicalban olyan szereplők kalauzolnak minket az álmok világába, mint Stohl András, Schell Judit, Szabó Győző, Zsédenyi Adrienn, Hajdu Steve, Falusi Mariann és sokan mások. A darabot Juronics Tamás rendezi, a dalokat – a platinalemezes A Játékkészítőhöz hasonlóan – Rakonczai Viktor és Orbán Tamás jegyzi.

December 27., Trafó

Mary PopKids Xmas Special

A két ünnep között rendhagyó koncerttel készül a Mary Popkids a Trafóban! A dalaikat áthangszerelt formában, a VoiceStation kórus kíséretével hallhatjuk majd, igazi after karácsonyi esemény várható. Az este felvezetéséről Ohnody fog gondoskodni.

December 28., Trafó

Szabó Benedek és a Galaxisok

Ha a Galaxisok 2017-es harmadik nagylemeze, a Focipályákon sétálsz át éjszaka már sejteni engedte, hogy az első két album tábortüzes-generációs hangulata csak egy állomás volt a dalszerző Szabó Benedek és zenekarának pályáján, akkor az idén októberben megjelenő Lehet, hogy rólad álmodtam végképp eldöntötte a kérdést. A koncert mind programjában, mind külsőségeiben az új album anyagára épül, kiegészülve néhány korábbi számmal és ritkasággal.

December 31., Akvárium Klub

Akvárium Szilveszter

Igazi Hollywoodi időutazásra invitál idén szilveszterkor az Akvárium Klub. December 31-én újra előkerülnek a diszkógömbök és szerpentinek, és három tematikus terem repít majd vissza a csillogó ’90-es és ’00-es évekbe. Itt és aznap ünnepli 5. születésnapját a korszak „legcikibb” slágereit felvonultató Necc Party. Hollywoodi hírességek sétányává változik a KisHall, miközben ikonikus filmzenék csendülnek fel a VOLT Lokálban. A korán érkezőknek idén is lesz ’retro tombola’ értékes nyereményekkel. Másnap különleges klubkoncerttel itt ünnepli 30. születésnapját a Tankcsapda. További infok ITT!

Január 1., Akvárium Klub

Tankcsapda - T30 - Akvárium Klub

A Tankcsapda 2019-ben ünnepli fennállása harmincadik évfordulóját! Az elmúlt három évtizedben sok olyan dolgot csináltak, ami újszerű, ami átlépi a szokásos rockzenekari dogmákat, akár koncerthelyszínekről, akár kiadványokról, akár egyéb különlegességekről legyen szó. Úgy érezték, ezt a kerek évfordulót már az év első napjától szeretnék megünnepelni, ezért a zenekar történetében először, 2019 január 1-jén újévi koncertet adnak, ami így, a jubileum év méltó nyitánya is egyben. Egyszeri és különleges klubkoncert! Ne hagyd ki!

Listánk folyamatosan bővül. Ha kedvenced nincs benne, írd meg nekünk kommentben!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x