hirdetés
ferfi-telefon-pixa.jpg

Brutális módon végzett édesapjával egy 25 éves fiatal, hogy nyugodtan játszhasson kedvenc játékával

Az indiai apa el akarta tiltani fiát a netes játéktól, ezért kikapcsolta a házukban az internetet és elvette a mobilját. A fiú viszont szörnyű bosszút állt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.


hirdetés

Megölte saját édesapját egy 25 éves férfi Indiában, mert az megpróbálta eltiltani őt kedvenc internetes játékától - számolt be a történtekről a The Indian Express.

Raghuveer Kumbar is a függője lett a PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) nevű játéknak, amely már korábban is okozott haláleseteket Indiában. Édesapja nem nézte jó szemmel, hogy a fia túl sok időt tölt a játékkal, ezért ez rendszeres vitatémává vált náluk.

Amikor a kérések és a felszólítások nem váltak be, a 61 éves férfi kikapcsolta az internetet a házukban és elvette a fiú telefonját. A 25 éves fiatalt ez annyira feldühítette, hogy megölte az édesapját, ráadásul brutális módon végzett vele: levágta a fejét és a lábait is.

A szomszédok hívták ki a rendőröket, akik letartóztatták a fiút, és nyomozást indítottak az ügyben.

Indiai lapértesülések szerint a gyilkos hajnali 5 körül vette észre, hogy nincs internet a házban és a mobiltelefonja is eltűnt. A többi családtagot egy szobába zárta, amíg feldarabolta az apját.

A 2017-ben megjelent PlayerUnknown’s Battlegrounds nevű internes játékban több játékos játszhat egyszerre. Egy szigeten kell fegyvereket és védőeszközöket keresni, majd az ellenfeleket legyőzve utolsóként életben maradni. A lövöldözős játék rengeteg fiatalt kerített hatalmába Indiában, a függőség egyre jobban terjed.

Augusztusban két tragikus haláleset is történt a PUGB miatt: egy egyetemista öngyilkos lett, miután anyja leszidta, amiért túl sokat játszik a játékkal, egy 21 éves fiú pedig játék közben beleesett egy tóba, amelybe bele is fulladt.

Címkép: illusztráció (Pixabay)


KÖVESS MINKET:

hirdetés
durodora.jpg

Megszületett Dúró Dóra és Novák Előd negyedik gyereke

Apás szülés volt, már fotót is posztoltak róla egyenesen a kórházi ágyból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 22.Az egykori jobbikos, ma már a Mi Hazánk színeiben politizáló Dúró Dóra Facebook-oldalán jelentette be, hogy megszületett Novák Előddel közös negyedik gyermekük.

A fotó alatt hosszan beszámolt arról is, hogy érzi magát most.

Íme a teljes poszt:

"Megadatott, ami keveseknek: immár négy csodálatos, egészséges gyermekünk van, miután testvéreihez hasonlóan természetes úton sikerült világra hoznom Novák Zente Levente nevű fiunkat is ma. A 4000 grammos baba megszülése most nagy erőpróba volt, adódtak nehézségek is, de apás szüléssel sikerült megint, s jól vagyunk.

A három nagyobb gyermekünk számára is különös élmény ez, hiszen ez az első alkalom, hogy tudatosan várták a legkisebbet, ugyanis ők eddig három éven belül születtek mindnyájan, mára egy megbonthatatlan bandát alkotva. Hunóra lány lévén a „fészekrakásban” is örömmel segített, meghatóan láttam, hogy ma már vasalja azokat a ruhákat, amiket újszülöttként még hordott. Ezért is érdemes időben kezdeni a gyermekvállalást, hogy ilyen élményeket átélhessünk, ami semmi mással nem pótolható az életben.

Zente egyébként remek kisfiú, és bár az utolsó napokat már nehezen viseltem, az élet csodája minden nehézséget és fájdalmat felülír.

Így szerveztem még holnapra is egy parlamenti megbeszélést, melyet persze most már le kellett mondjak: az élet közbeszólt.

Kedvenc íróm-költőm, Somogyváry Gyula A fiú című versének csodálatos részletével köszönöm meg a rengeteg biztatást és jókívánságot, amit most kapunk: „a lelkem most egy parányit megérez / a végtelennek nagy titkaiból.”

Dúró Dóra

Megadatott, ami keveseknek: immár négy csodálatos, egészséges gyerme... künk van, miután testvéreihez hasonlóan természetes úton sikerült világra hoznom Novák Zente Levente nevű fiunkat is ma. A 4000 grammos baba megszülése most nagy erőpróba volt, adódtak nehézségek is, de apás szüléssel sikerült megint, s jól vagyunk.


KÖVESS MINKET:hirdetés
magat-krisztina-sulyemelo-mti-foto-1000x673-1.jpg

Kiderült, mi történt az eltűntnek hitt magyar súlyemelővel – ő maga mondta el még napokkal ezelőtt

Most már inkább a szövetségi kapitány nyilatkozata a furcsa.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. szeptember 22.Ahogy korábban megírtuk: a magyar csapat is megérkezett a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság színhelyére, Pattayába, ám Magát Krisztina nem tartott társaival.

Akkor a válogatott szövetségi kapitánya is nyilatkozott, aki azt mondta: fogalma sincs, hol lehet a versenyző és ő nem tudott távolmaradásától.

"Fogalmam sincs, mi történhetett, megsérült vagy más a gond, hiszen megvolt a repülőjegye is, és velünk együtt kellett volna eljönnie Budapestről - mondta az MTI érdeklődésére a válogatott szövetségi kapitánya, Gyurkovics Ferenc.

Mostanra kiderült: a versenyző előre szólt.

A Nemzeti Sport azt írja: érthetetlen, hogy miért mondta ezt Gyurkovics, hiszen a lapnak a sportoló már szerdán lenyilatkozta, hogy megreccsent a térde, ezért nem utazhat a VB-re.

Magát évek óta bajlódik a térdével, a lap azonban arról is ír, hogy volt a magyar súlyemelőknél egy friss, szeptemberi doppingeset, amelyet a Magyar Antidopping Szövetség is megerősített nekik. Azt, hogy kié a pozitív minta, az illetékesek nem árulták el.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
airport-1822133_1920.jpg

Töröltek egy járatot, miután egy muszlim utas kétszer húzta le a WC-t

A repülő személyzete gyanúsnak találta a mosdó használatot, még az FBI is megjelent.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 22.Az American Airlines Texasból Alabamába induló járatát „biztonsági okokra” hivatkozva töröltek. Ennek oka az volt, hogy a két muszlim utassal való repülést kényelmetlennek találták a légiutas-kísérők – írja az Independent.

A két férfi külön utazott, de felismerték egymást az utastérben, és intettek egymásnak. Innentől váltak gyanússá.

A repülő felszállását karbantartási okokra hivatkozva halasztották. Ezalatt Abdallah, az egyik muzulmán férfi a WC-be ment.

Miután végzett, tűnt fel neki, hogy egy stewardess a mosdó ajtajánál hallgatózott.

Tíz perccel később bejelentették, hogy a járatot törlik, és három órával később indulhatnak tovább.

A hangárban egy öltönyös fickó mind a két muszlim férfit kikérdezte az alabamai útjukról.

Ezt követően egy kávét akartak venni, de mindenhol feltűnően figyelték őket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
dobrev.jpg

Félmillió forintot fizetett Dobrev Klárának Deutsch Tamás

Iványi Gábor egyházának adja a pénzt a DK politikusa.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 22.Félmillió forintot fizetett Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő egy bírósági döntés alapján Dobrev Klárának – derült ki A DK politikusának Facebook-posztjából.

Dobrev azt írta, hogy a pénzt Iványi Gábor egyházának adják. „Ha már törvényszegő módon meg akarják őket fojtani, akkor legalább a Fidesz hazugságpénze hozzájuk érkezzen” – írta a posztban. Iványi Gábor lelkész volt az, aki Orbán Viktor gyermekeit megkeresztelte annak idején, ám most az egyháza komoly anyagi gondokkal küzd.

Az Index azt írja, hogy nem tudni, melyik perben vesztett most Deutsch, volt már májusban is egy posztja Dobrevnek egy megnyert perről.

2018-ban Deutch elvesztett egy pert Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára cége, az Altus Zrt.-vel szemben jó hírnév megsértése miatt. Akkor egymillió forintot kellett fizetnie, idén májusban pedig a Miniszterelnökségnek kellett elnézést kérnie a cégtől egy valótlan híresztelés miatt.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x