Brutális bántalmazást élhetett át a megerőszakolt négyéves kislány - öccsével együtt nevelőszülőkhöz kerül
A borzalmas történések után azonnal kiemelték a családjából a két gyereket. Állítólag az apuka alkoholista, az anyukának pedig súlyos mentális betegsége van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 10.


Korábban mi is megírtuk: megerőszakoltak egy négyéves kislányt egy ceglédi munkásszállóban. A romániai származású Andrea vérzett, illetve lábfájásra panaszkodott, ezért vitték kórházba a szülei.

"Brutális erővel kellett bántalmazni, hogy ilyen sérülése legyen, az ilyen korú gyerekeknek nehezebben törnek a csontjaik" – nyilatkozott a Blikknek dr. Bense Tamás orvos.

"Azt a félelmet és fájdalmat, amit akkor érzett, valószínűleg soha nem fogja elfelejteni"

– jelentette ki Csehák Hajnalka pszichológus a lapnak. A néhány éve Romániából ideköltözött család egyik ismerőse is nyilatkozott az esetről, teljesen értetlenül áll a történtek előtt.

"Nem értem, hogy történhetett ez, hiszen a legdrágább kincseik a gyermekeik, a kislánynak van egy kétéves kisöccse is. Úgy ismerem őket, mint egy jóravaló családot. (...) az apuka dolgozik, az anyuka otthon van a gyerekekkel. Munkásszállón laknak, mert erre telik."

Különös módon a 24.hu-nak homlokegyenest mást mondott egy szintén családi ismerős, aki szerint szinte a levegőben lógott, hogy tragédia fog történni. Az informátor azt állítja, az apa sokat iszik, az anyuka pedig labilis, komoly mentális betegséggel küzd. Volt egy gyermekük, akit még csecsemő korában veszítettek el, úgy tudni, természetes körülmények között, kiságyban halt meg.

"A pici elvesztése után nagyon hamar jött az újabb gyerek, félő volt, hogy az anyuka bántani fogja. Ezért a mentális állapota miatt nem is nagyon merték rábízni a picit, sokszor a nagymamát kérték meg arra, hogy vigyázzon rá", nyilatkozta az informátor, aki azt is elárulta, hogy a most történt borzalmak után azonnal kiemelték a családból a négyéves kislányt és még babakorú öccsét, nevelőszülőkhöz kerülnek.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x