hirdetés
 
 
Bréking: Kasza Tibi apa lesz, Manker gyereket vár
Nem mindennapi módon jelentették be az örömhírt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 24.


hirdetés

Szó szerint szívdobogtató bejelentést tett az Instagramon Kasza Tibi is felesége, Darai Andrea, azaz Manker. De minek is szaporítsuk a szót, inkább mutatjuk:

Szeretnénk veletek megosztani egy hatalmas örömhírt ?❤️

null

A születendő babájuk szívhangjából komponált zene, egy boldogságtól sugárzó pár, nézők tízezrei és gratulálók százai. Tény, hogy ebben a szerelemben nem ez az első rendhagyó fordulat: Tibi azzal kezdte, hogy szerelme kezét élő adásban, a Nagy Duettben kérte meg.

Aztán tavaly ősszel váratlanul bejelentkeztek a Grand Kanyon egyik festői pontjáról, és közölték a nagyvilággal, hogy egy magyar anyakönyvvezető előtt összeházasodtak. Most meg ez...A hír mindenesetre tényleg örömteli, gratulálunk a párnak és boldog babavárást kívánunk nekik!


KÖVESS MINKET:
Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya már kész nő: Noncsi 10. születésnapját ünnepli
Édesanyja közös fotóval köszöntötte fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Tíz éves lett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya. Noncsi már kész nő, és igazi modellként viselkedik anyukája mellett.

"Ez a nap ma róla szól...! 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!" - írta az egyik fotóhoz.

#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????

17.5k Likes, 67 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????"

Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!? #birthdaygirl #alegjobbkislany #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon

13.2k Likes, 114 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a..."


KÖVESS MINKET:
Gáspár Evelin leszámolt a férfiakkal: "Én nem leszek többé senki babája!"
Elege lett, nem akar többet státuszszimbólum lenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Csalódott a szerelemben, ezért úgy döntött, hogy most magára koncentrál - mondta Gáspár Evelin. A 24 éves lány nem akar státuszszimbólum lenni.

Éveken keresztül élt kapcsolatban, de elege lett:

"Fiatal vagyok, dekoratív, megvan a magamhoz való eszem, és ahhoz, hogy stabil jövőt építsek nem kell pasi. Eldöntöttem, hogy mostantól én irányítok.

Vannak, akik udvarolnak és egy bizonyos határig ezt hagyom is, de egy ponton túl nem engedek. Nem vagyok státuszszimbólum, akit bazári majomként lehet mutogatni! Én nem leszek többé senki babája!" - mondta a Ripostnak.

?

2,548 Likes, 32 Comments - ⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) on Instagram: "?"


KÖVESS MINKET:

Tücsi és párja elárulták, mi lesz a kislányuk neve
Különleges keresztneveket választottak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Komoly fejtörést okozott a párnak, hogy mi legyen születendő kislányuk neve. Hosszas mérlegelést követően döntöttek amellett, hogy két keresztnevet kap majd a kicsi.

"Sokkal nehezebben is sikerült, mint ahogy azt elképzeltük, de annál nagyobb boldogság volt, amikor megtaláltuk azt, ami mindkettőnknek tetszik. Most Nektek is eláruljuk..." - írta Tücsi a vlogjához.

Végül a Sofron Nara Sophie név mellett döntöttek.

VIDEÓ: Elárulják, hogy mi lesz a kislányuk neve


KÖVESS MINKET:

Kasza Tibi és Csuti megkóstolta az anyatejet
Mindkettejük felesége szoptat, így ők adtak nekik az anyatejből. A két apuka pedig videóra vette a kóstolást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Kasza Tibi és Csuti úgy döntött, hogy megkóstolják azt, amit a gyerekeik fogyasztanak. Mindkettejüknek nemrég született pici babája, így feleségeik Manker és Kulcsár Edina szoptatja Lora Bellát és Medoxot is.

A két anyuka lefejt egy adagot az anyatejből, az apukák pedig hosszú tanakodás és poénkodás után lehúzták. Kasza Tibinek nagyon ízlett, végül Csutival együtt a maradékot is megitták.

Mindezt pedig videóra vették és feltették Kasza Tibi YouTube csatornájára:


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x