hirdetés
alt.png

Boxerrel verte 11 éves iskolatársát egy 14 éves budapesti fiú, felfüggesztettet kapott

Az ügyet gyorsított eljárásban tárgyalták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 29.


hirdetés

;

Felfüggesztett fogházra ítélték első fokon a 14 éves fiút, aki 11 éves iskolatársát egy boxerrel verte meg. Az ügy gyorsított eljárásban zajlott, mert a bűnös mindent bevallott és megbánta tettét - adta ki a közleményt Magyarország Ügyészsége.

A Kelenvölgyi Általános Iskolában a 11 éves diák kicsúfolt egy lányt, akinek nyolcadikos barátja egy boxer segítségével próbált igazságot szolgáltatni. A boxerrel elvert fiú komolynak tűnő sérüléseket szerzett, ezért az apja tett feljelentést.

A vádban leírtak már azt bizonyítják, hogy a fiúnak könnyebb sérülései lettek, de a verés módja valóban okozhatott volna maradandóbb károkat a 11 éves fiúban.

A bíróság a 14 éves diákot bűnösnek találta, és egy év felfüggesztett büntetésre ítélte a fiatalkorúak fogházában. Emellett „csoportos értékkorrekciós” foglalkozásokon is köteles részt venni. A próbaidő alatt egy pártfogó felügyelő lesz segítségére.

A vádlott és védője fellebbeztek az ítélet enyhítésének céljából.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
csecsemo-gyilkossag-cimkep.png

Tótkomlósi csecsemőgyilkosság: félmilliót ígér a rendőrség az anyuka megtalálásáért

Azt a kislányruhát és plédet is megmutatták, amibe belecsavarva megtalálták a babát. Kérik, hogy aki rájuk ismer, jelentkezzen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 28.Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Tótkomlóson halott csecsemőt találtak egy elhagyatott, bozótos területen.

A rendőrség most a lakosság segítségét kéri abban, hogy minél hamarabb megtalálhassák a kicsi anyját. Sőt,

Békés megye rendőrfőkapitánya ötszázezer forintot ajánl fel a nyomravezetőnek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrségre október 26-án, este fél 6-kor érkezett bejelentés arról, hogy Tótkomlóson egy lakatlan családi ház előtti bozótos területen, egy nejlonzacskóban halott csecsemőt találtak.

Az újszülöttet a képen látható ruhába és plédbe csavarták be és ezekkel együtt tették a szatyorba:

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a plédet, vagy a kislányméretű ruhát látta már valakin, tegyen bejelentést. Azok jelentkezését is várják, akik az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. A rendőrség a bejelentő adatait bizalmasan kezeli. Bejelentést lehet tenni a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700), de emellett a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán is a nap 24 órájában fogadják a hívásokat.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
eltunt-magyar-turistak.jpg

Érettségire készült a nővérével Mallorcán eltűnt fiú, a könyveit is vitte magával a nyaralásra

A kisvárdai testvérpárt most is nagy erőkkel keresik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 29.Egy emberként aggódnak a kisvárdaiak a Mallorcán eltűnt magyar testvérpárért, írja a Blikk.

Korábban mi is megírtuk, hogy Orosz Katalinnak és Mihálynak múlt héten veszett nyoma az üdülőparadicsomban. Utoljára egy hete, a Cala d'Or egyik hoteljében látták őket, de életjelet napok óta nem adtak magukról. Jelenleg is nagy erőkkel keresik őket.

"Borzasztóan megrendítettek a történtek. Először fel sem fogtam, amikor láttam a fotójukat a hírekben. Egy gimnáziumba jártunk Katával, naponta találkoztunk, de már rég nem hallottam felőle. Annyit tudok csak, hogy pár éve Budapestre költözött. Itt, nálunk mindenkit mélyen megérintett az eset, a legrosszabb, hogy tehetetlenek vagyunk, s mi is csak annyit tudunk, amennyit a médiából hallunk"

– nyilatkozta a Blikknek egy helyi.

"Mindenkit letört a hír, folyamatosan telefonálunk, hátha megtudjuk végre, mi történt. Az egészben az a legszörnyűbb, hogy egyszerűen nem tudjuk, mit hoz a holnap. Borzalmas az egész a helyzet, a fiú idén érettségizne, még a tankönyveit is magával vitte a nyaralásra. Nagyon lelkiismeretes gyerek"

– mesélte a lapnak egy rokon.

A helyi médiában szemtanúk arról számoltak be, hogy látták, amint a viharos időben egy hullám a tengerbe sodort két embert. A személyleírások alapján a spanyol hatóságok azt valószínűsítik, hogy a magyar turistákról van szó.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kemeny-halaleset.png

15 órán át lógott fejjel lefelé egy kéményről a férfi – meghalt, mire leszedték

Végül egy hidraulikus cseresznyeszedő géppel sikerült kiszabadítani és leemelni, addigra azonban már késő volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 29.Teljesen abszurd tragédia történt Angliában: miután 15 órán keresztül lógott fejjel lefelé egy férfi egy 90 méter magas kémény tetejéről, meghalt. Az eset Carlisle-ban, egy 1836-ban épült gyapotmalomnál történt, írja a BBC.

A férfi segítségére siető mentőalakulatok hosszú órákon át próbálkoztak azzal, hogy lehozzák, de sehogy sem sikerült.

Megpróbálták helikopterről elérni őt, de a helyzet veszélyessége miatt felhagytak vele.

Végül Skóciából érkezett egy speciális hidraulikus cseresznyeszedő gép. Ennek segítségével a tűzoltók kora este lehozták az ötvenes éveiben lévő férfit, aki azonban addigra már meghalt.

A rendőrség közölte, vizsgálatot indított annak kiderítésére, miért és miként mászott fel a férfi a torony lépcsőjén, amelynek tetején beakadt a lába, és valószínűleg kibillent egyensúlyából.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
191028162307-tony-maycon-munoz-mendez-super-169.jpg

Véletlenül szabadlábra helyeztek egy életfogytiglanra ítélt erőszaktevőt Georgiában

A hatóságok nagy erőkkel keresik a férfit, egyelőre nem tudni, hogy hibázhattak ekkorát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 29.A börtönből véletlenül kiengedett férfit nagy erőkkel keresik az amerikai Georgia államban – írja a CNN.

2015-ben nemi erőszak és gyermekbántalmazás miatt ítélték életfogytiglanra a harmincegy éves Tony Maycon Munoz-Mendezt.

Péntek dél körül engedték el a reidsville-i állami börtönből, ahol büntetését töltötte.

A hatóságok nem osztottak meg információt arról, hogy mi okból történt tévedés, és azt se hozták nyilvánosságra, hogy mikor vették észre a hibát.

A férfi keresésébe már speciális rendőri szerveket is bevontak a hatóság közleménye szerint.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!