hirdetés
xfaktornezok-1000x534.jpg

Botrány az X-Faktorban: Radics Gigihez vágta a mikrofont a dühös versenyző, azonnal elzavarták

Nem bírta a kritikát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 13.


hirdetés

Elszabadultak az indulatok az X-Faktor válogatójában. Az egyik jelentkező annyira rosszul reagált a kapott kritikákra, hogy kis híján megsebesítette az egyik mentort.

A Mirjam nevű lány magabiztosan lépett színpadra, saját cédéjével érkezett a megmérettetésre. Produkciója és énektudása mégsem nyerte el a mentorok tetszését, amit szóvá is tettek. Amikor ByeAlex elmondta a véleményét, a lány ingerülten azt mondta neki, hogy akinek nulla a hangja, az ne kritizáljon.

"Ne haragudj, lesz.rom, mit mondasz"

– jelentette ki, ami nem tetszett Radics Giginek, ezért ő is megszólalt:

"Miért jöttél ide, ha nem bírod a kritikát?" - kérdezte az énekesnő a jelentkezőtől, akinek ez lehetett az utolsó csepp a pohárban.

hirdetés

Fogta kezében lévő mikrofont dühében odavágta a mentorok asztaláhz, egyenesen Gigit célozva. Szerencsére azonban nem ért el odáig, az asztal előtt landolt.

A váratlan jeleneten a mentorok, a műsorvezető Kiss Ramóna és a nézők is teljesen ledöbbentek. Az agresszív lányt rögtön ezután Gáspár Laci lezavarta a színpadról.

"Megmondom őszintén, váratlanul ért, az agreszsziót rosszul tűröm. Ilyen esetben én is felkapom a vizet, mert erős az igazságérzetem, nehezen bírok a saját indulataimmal. Hazudnék, ha azt mondanám, nem lepett meg a repülő mikrofon, hiszen akár meg is sérülhettem volna! Nekünk az a feladatunk mentorként, hogy kiválogassuk az igazán tehetséges embereket, és ő sajnos nem tartozott közéjük. Én is sokszor nekifutottam a tehetségkutatóknak, ért rengeteg igazságtalan kritika, mégsem jutottam el oda soha, hogy bántsak valakit"

- mondta el Radics Gigi a Blikknek.

Hasonlóképpen vélekedtek a mentorok is. Puskás Peti szerint pechjük volt, hogy a lány rajtuk vezette le a csalódottságát. Bye Alex pedig azt mondta, kifejezetten türelmesek voltak a lánnyal, minden esélyt megadtak neki, ezért is volt meglepő a kirohanása.

"Visszaélt azzal, hogy több lehetőséget is kapott. Amikor Alexet lehordta, az már kellemetlen volt, akkor éreztem, hogy közbe kell lépnem. A mikrofondobálás előtt még próbáltam vele szépen beszélni, de utána határozott fellépésre volt szükség"

– mondta Gáspár Laci, aki végül hazaküldte a versenyzőt.

Verebély Marcell, az X-Faktor szerkesztője a Blikknek elmondta, hogy a biztonsági emberek végig ott voltak, és közbe is léptek volna, ha eldurvulna a helyzet.

"Rögtön beavatkoztak volna, ha probléma van, bár arra, hogy valaki hirtelen felindulásból elhajítja a mikrofont, nem lehet felkészülni. Amikor láttuk, hogy a mentorok profin kezelik a helyzetet, tudtuk, hogy nem lesz probléma. Laci határozott fellépése pedig elég volt" – mondta a műsor szerkesztője.

A teljes jelenetet a mai esti X-Faktorban láthatjátok.hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
unikornis.jpg

Az Unikornis lett a búcsúzó az Álarcos énekesben, mindenki meglepődött

A nyomozók nagyon mellé tippeltek, senki nem találta el, hogy ki rejtőzött a maszk mögött.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

Kénytelen volt búcsúzni a műsortól Unikornis, a nyomozók ugyanis Fagyinak és Szörnyecskének szavaztak meg egy újabb esélyt.

Már hárman vannak, akik lelepleződtek az Álarcos Énekesben! A korábbi műsorokban Panda és Alien búcsúztak, most pedig Unikornis lett a kieső, neki ért véget a verseny.

Most a nyomozók épp az ellenkezőjét gondolták róla, mind azt mondták, hogy profi, szakmabeli énekes van a jelmez alatt, míg a korábbi adásban inkább műkedvelőt sejtettek a maszk mögött.

Az unikornis fehér maszkjában a színpadon a titokzaos énekes a Queen dalát adta elő. Dancsó Péter szerint Vásáry André, Sebestyén Balázs egy opera vagy operett területen játszó énekesre tippelt, Nagy Sanyira, Csobot Adél Pintér Tenyára , Gáspár Laci pedig Kállay-Saunders Andrást sejtette a jelmez mögött.

hirdetés

Lapozz, hogy ki volt a maszk mögött:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
jobaratok-sorozat.jpg

Újra összeáll a Jóbarátok - hamarosan jön egy új rész a sorozatból

A sorozat legendás színészgárdája egyetlen új rész erejéig áll össze ismét. De ez az epizód mégis más lesz, mint korábban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Hamarosan indul az HBO Max streaming szolgáltatása, a bevezető kampány részeként pedig leforgatnak egy új részt a Jóbarátokból. A sorozat 1994 és 2004 között futott, 15 évvel ezelőtt ért véget. Az utolsó részt 52,5 millióan nézték az Egyesült Államokban, amivel a legnépszerűbb sorozatepizód volt a 2000-es években.

A Jóbarátok legendás színészgárdája egyetlen rész erejéig áll újra össze - írja a BBC. Tehát,

a sorozat hat főszereplője, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mindannyian benne lesznek az új epizódban.

Bár az összes eredeti szereplő jelen lesz, azért mégsem lesz minden a megszokottak szerint. Az előzetes találgatások alapján ugyanis a legújabb rész egy forgatókönyv nélküli, improvizatív jellegű újraegyesülés lesz. Amikor elindul majd a WarnerMedia új szolgáltatása, az új rész és a korábbi 236 epizód elérhető lesz a rendszerben minden előfizető számára.

A hírt először a főszereplők jelentették meg a közösségi oldalaikon. Mindannyian ugyanazt a fotót és szöveget tették közzé.

hirdetés

"Megtörténik."

- írja a képhez Jennifer Aniston is.

Lapozz Matt LeBlanc trollkodásáért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
alarcos-enekes-2.jpg

Kit rejt az álarc: néhány sztár igazi megszállottja lett az Álarcos énekesnek!

A Robot előadása közben Vajtó Lajosnak folyton csörgött a telefonja: rengeteg üzenete érkezett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

Két hete új lázban ég Magyarország - és így aztán a magyar celebvilág is - hangott el a Fókusz különkiadásában. Mindenkit az izgat, kiket rejthetnek az Álarcos énekes különleges maszkjai. A Robot előadása közben Vajtó Lajosnak folyton csörgött a telefonja: rengeteg üzenete érkezett, közelebbi ismerősei pedig fel is hívták, hogy megtudják: ő táncikál-e a maszkban. És bizony ez a mozgás a nyomozókban és a műsorvezetőben, Istenes Bencében is felkeltette a gyanút.


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
1-19.jpg

A 10 kedvenc Jóbarátok-jelenetünk, és közben jöttünk rá, hogy van még legalább ugyanennyi

Ugye, megvan, amikor Ross négyszeresen szoláriumozta le az egyik felét, vagy amikor Rachel kitörte egy fogát egy pasi miatt?
Szajki-Vörös Adél, fotó: YouTube - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

Nem véletlen, hogy nemcsak a kilencvenes években tévézők, hanem a mai streamingelő-tévéző közönség is odavan minden idők  egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sitcomjáért, melynek pusztán záróepizódját 52 millióan nézték Amerikában. A méltán kultikussá vált sorozat legmókásabb jeleneteiből válogattunk.

1. Amikor Joey franciául tanul

A széria finoman szólva is legkevésbé intelligens, de nagyon szerethető figurája, Joey az egyik epizódban egy szerep kedvéért franciául tanulna. Phoebe úgy dönt, megtanítja. Hát nem sikerül. Bár Joey azt hiszi, igen.

2. Amikor Ross megpróbálja felvinni a kanapét az emeletre

Az épp egyedülálló Ross kanapét vásárol, hátha majd az jobban csábítja a csajokat, ám a lépcsőházban kiderül, hogy a bútor nem fér el a kanyarban. Ross ezt másképp gondolja.

hirdetés

3. Amikor Ross lebarnul

Hiába, David Schwimmer a helyzetkomikumok királya volt a sorozatban. Egy barnítószalonban próbálkozott ebben a jelenetben, de a végeredmény tragikus lett.

4. Amikor nem jön a baba

Ez egy jelenetsor, de nagyon szeretjük, mert szuperül felépítették dramaturgiailag az írók, milyen feszültség van egy anyában, ha nem akkor szül, amikorra ki v írva. Ross és Rachel gyermeke végül egy majdnem szex miatt indul el a külvilág felé.

5. Amikor Chandler lepisilte Monicát

Egy medúzacsípés miatt. A jelenet báját és külön humorát az adja, hogy a szereplők úgy adják elő a történetet utólag, mintha egy brutális trauma érte volna őket, amire sosem akarnának visszaemlékezni.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!