hirdetés
borton-szerelem.jpg

Börtönben ülő gyilkosba lett szerelmes egy nő, feleségül akar menni hozzá – pedig még sosem találkoztak

Sokáig leveleztek egymással, a barátságból pedig szerelem lett. Jövőre tervezik az esküvőt, pedig csak októberben fognak először találkozni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 08.


hirdetés

Sok furcsa szerelemről hallottunk már, de az a love story, amiről a Daily Star számolt be, valóban meghökkentő: egy 41 éves nő egy kétszeres gyilkosságért elítélt férfiba szeretett bele.

Tracy Bottomley nem akárhogy ismerkedett meg Ernest Otto Smith-szel, akit még 2005-ben zártak börtönbe, miután megölt egy férfit és egy nőt. Kíváncsiságból csatlakozott egy önkéntes programhoz, amely lehetővé teszi, hogy az emberek levelezzenek az elítéltekkel, ezzel megadva nekik az esélyt, hogy a börtön falain belül is kapcsolatot építhessenek a szabadon élőkkel.

A nő tavaly találkozott a levelezés lehetőségével a Facebookon. Éppen Smith bemutatkozását látta meg a program oldalán, és

nagyon megfogta, ahogy a férfi őszintén leírta, mit tett, hogy kiskorában gyermekbántalmazás áldozata volt, emiatt depressziós lett, amit drogokkal próbált kezelni.

Tracy élete sem volt eddig túl fényes, hiszen már számtalan zátonyra futott kapcsolaton és egy válással végződő házasságon is túl van. Már három éve szingli, utoljára pedig egy bántalmazó kapcsolatban élt, ezért átérezte Smith fájdalmát a gyermekkori traumával kapcsolatban. Ez annyira meghatotta, hogy mindenáron meg akarta ismerni a férfit. Elküldte a programnak az adatait, pár nap múlva pedig már levelet is kapott a fogolytól.

hirdetés

Ezután oda-vissza küldték az e-maileket, ami során hamar barátság alakult ki közöttük. Hat hétig heti háromszor írtak egymásnak, ezután pedig már telefonon is beszéltek. A kapcsolatuk akkor vált bensőségessé, amikor életük legszemélyesebb élményeit is megosztották egymással - Smith még a gyilkosságról is részletesen mesélt a nőnek.

"Lépésről lépésre elmondta, hogyan ölte meg az egyik áldozatát és miért. Ahogy hallgattam a telefonban, éreztem az érzelmeket a hangjában, ahogy arról beszélt, mit tett. Egyáltalán nem úgy hangzott, mint egy gyilkos. Nem lehet semmi rosszat felfedezni a hangjában, és megbánta, amit tett"

- állítja Tracy.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
pofatlan-debreceni-autos-jobbrol-eloz-es-meg-be-is-mutat.jpg

Szabálytalanul, jobbról előzött a debreceni autós, és még be is mutatott a másiknak

„Ehhez kell ám a pofa” – írta a felvétel készítője. Mutatjuk a videót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 10.


hirdetés

Újabb megdöbbentő videót tett közzé Youtube-on a Budapesti Autósok Közössége.

Egy szabálytalanul érkező, és a másiknak még be is mutató autósról készített felvételt egy kocsi fedélzeti kamerája.

"A helyszín Debrecen, a Hatvan és Bethlen utca kereszteződése.

Szabálytalan jobbról előzés útkereszteződésben (főútvonalra ráhajtás), kerékpársávval ellátott gyalogátkelőn haladók veszélyeztetése, + középső ujj bemutatása"

- írta a Budapesti Autósok Közössége egyik olvasója a videóhoz.

hirdetés

VIDEÓ: A jelenet:

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
ustokos-salgo-fotok-cimkep.jpg

Káprázatos fotókon a hajnali eget átszelő üstökös és a gyönyörű színekben pompázó világító felhők

Kövesligeti István a Salgó Várából kapta lencsevégre a páratlan látványt.
Fotók: Kövesligeti István - szmo.hu
2020. július 09.


hirdetés

Mint arról beszámoltunk, szerda hajnalban két gyönyörű égi jelenségnek is szemtanúi lehettek a szemfülesek.

Hajnali 2-3 óra körül a NEOWISE üstökös szelte át az eget világító felhők kíséretében.

Ezt a gyönyörű látványt örökítette meg képein Kövesligeti István is a Salgó Várából. Fantasztikus fotóit szíves engedélyével közöljük.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
bika-kabrion.jpg

Videón, ahogy egy bika egy kabrió hátsó ülésén utazik

A 400 kilós állat megszökött a gazdájától, aki nem tudta máshogy hazafuvarozni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 09.


hirdetés

Szokatlan látványt filmeztek le a dél-franciaországi Le Cailar nevű településen: valaki egy bikát szállított egy kabrió hátsó ülésén.

Egy autós videózta le a Peugeot 206 Cabrióban utazó állatot, amelyről sokan azt hitték, hogy nem igazi, pedig egy élő bika volt.

A helyi sajtó hamar kiderítette, hogy kinek volt bátorsága így szállítani a bikát. A kabriós férfi elmondta, hogy az állat a sajátja, megszökött a karámjából, és amikor sikerült befognia, nem tudta, hogyan vigye vissza.

Legnagyobb meglepetésére azonban amikor kinyitotta a kocsi ajtaját, a bika magától helyet foglalt a hátsó ülésen. A videó alapján pedig nyugodtan tűrte az utat hazáig.

A férfi azt is elárulta, hogy a Bambino nevű bika hat éves és 400 kilogrammot nyom. Már kiskorától kezdve a férfi családjánál nevelkedett kutyák között, ezért gazdája szerint a bika valójában kutyának érzi magát.

hirdetés

Videón a bika kabriós utazása:

Forrás: tekdeeps.com

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
loch_lomond_pixabay.jpg

197 millió forintért eladó egy sziget tele kengurukkal egy idilli skót tó közepén

Csak néhány kenguru és egy pár szarvas lesz az új tulajdonos szomszédja.
Fotó: Pixabay/M W - szmo.hu
2020. július 09.


hirdetés

20 éve lakatlan az a sziget, amit eladásra kínálnak Nagy-Britannia legnagyobb édesvízű tavának kellős közepén, írja a Metro. A Loch Lomond a Skót-felföld határán van, temérdek szigete közül az Inchconnachan keresi új gazdáját nagyjából egy londoni lakás áráért, vagyis 500 ezer fontért (197 millió forint).

A szigetet csak csónakkal lehet megközelíteni, és az elmúlt két évtizedben az állatokon kívül egyetlen lakója sem volt. Így tökéletes kikapcsolódást nyújt azoknak, akik szeretnének egy kicsit elvonulni a világ zajától.

A 103 hektáros földdarabon a fenyők mellett vidrák, szarvasok és Bennett-kenguruk is élnek. A part mellett áll egy elhanyagolt állapotban lévő faház, amit még az 1920-as években építettek. Az épületet szinte reménytelen felújítani, de jó hír lehet a sziget új tulajdonosának: már megvan az építési engedély egy négy hálószobás új házra, ami mellett gondnoki kunyhót, csónakházat és egy mólót is ki lehet alakítani.

Az Inchconnachant azonban nem lehet ennél jobban átépíteni, mert különleges természetvédelmi területnek számít gazdag vadvilágának köszönhetően.

hirdetés

A hirdetésben elsősorban azoknak ajánlják a környéket, akik kedvelik a vízi sportokat, a természetet, de mindenek előtt a békét, és nem riadnak vissza a magánytól sem.


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!