hirdetés
zshow_time_youtuber.jpg

Börtön jár az olaszoknak, a svédek nem aggódnak – külföldön élő magyarok a járványhelyzetről

Nyolcan mesélték el, milyenek most a mindennapjaik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 03.


hirdetés

Görögországban akár 300 euróra (110 ezer forint), Ausztriában akár ennek a tízszeresére is büntethetik azokat, akik megszegik a lakhelyelhagyási korlátozásokat, Olaszországban pedig akár börtönbe is kerülhetnek a szabályszegők.

Eközben Ausztriában 1700 eurós fizetésig az állam a munkabérek 90 százalékát átvállalja a munkáltatóktól, Belgiumban a fizetés 70 százaléka mellé további 150 eurót és egyhavi rezsit is utal a dolgozóknak az állam. Svédországban viszont alig van olyan, akinek megszűnt a munkahelye a vírus miatt.

A Svédországban élő Bianka arról is beszél, hogy ezekben a napokban ugyan a svédek nyugodtak és bíznak a kormányukban, de jól láthatóan "újraértékelik az egészségügyi dolgozók fontosságát és a munkájuk értékét".

A ZSHOW time YouTube-csatorna nyolc külföldön élő magyart kérdezett arról, hogy milyen állapotok uralkodnak a kontinensen a világjárvány ideje alatt. A 20 perces videót itt lehet megnézni:


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
koronavirus-teszt-lucky-vlog.jpg

Két koronavírus-gyorstesztet is kipróbált a magyar vlogger – beszámolt az eredményről

Lucky már átesett a fertőzésen, most pedig egy amerikai és egy kínai gyorstesztet végzett el magán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 18.


hirdetés

Korábban már beszámoltunk Lucky történetéről, aki egy óceánjárón dolgozott, amikor kitört a koronavírus-járvány, és miután hetekig a hajón ragadt karanténban, kiderült, hogy elkapta a fertőzést.

A fiú végig dokumentálta élményeit a Beférek a bőröndbe? nevű YouTube-csatornáján. Nemrég elmesélte, hogyan élte meg a betegséget.

Most pedig arról készített vlogot, hogyan teszteli magát két koronavírus-gyorsteszttel.

"Orvosoktól kaptam két gyorstesztet - egy kínai és egy amerikai változatot -, mert szerették volna megtudni jól működnek-e, és az én esetemben pontosan tudtuk mit kéne látni. Ha átesel a koronavíruson, akkor a gyógyulás után 2-3 héttel a tested elkezdi termelni az immunitásért felelős antitesteket, és nálam ezeket az antitesteket kéne kimutatnia a két tesztnek"

hirdetés

- írja a leírásban a vlogger, aki az eredményt is megmutatja a videóban.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
maffiavezerek.jpg

A 10 leghatalmasabb maffiavezér, akik közül néhányan máig szabadlábon vannak

Mindegyikük története megér egy misét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 25.


hirdetés

Al Capone, Pablo Escobar, El Chapo - csak néhány jól ismert név a maffiavilágból. Ők is a leghatalmasabb vezérek közé tartoznak, akik bűnszervezetek élén építettek ki hatalmat és szereztek hírnevet.

A Tízes lista YouTube-csatorna most a 10 leghatalmasabb maffiavezért mutatja be új videójában.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
istenes-bence-nyunyoka-cili-dadus-mese.jpg

Istenes Bence a nyunyókáról és Cili dadusról mondott egy mesét legújabb videójában

A műsorvezető egy igazán szórakoztató mesébe sűrítette az elmúlt hetek történéseit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 19.


hirdetés

Istenes Bence az önkéntes karanténban sem unatkozik. A műsorvezető több vlogot is készített arról, milyenek a mindennapjaik Németországban a karantén alatt. Nemrég pedig elindult az IstenEst - A karantén Late Night című netes műsora is, ahol többek között például egy netes verekedős játékra is kihívta a celebvilág jó részét.

Most pedig ismét egy igazán nevettető videóval jelentkezett az IstenEst kapcsán. Az utóbbi idők egyik legemlékezetesebb pillanata talán mindannyiunk számára az volt, amikor az operatív törzs sajtótájékoztatóján Müller Cecília arról beszélt, hogy a kisgyerekek "nyunyókáját" otthon gyakran kell tisztítani.

Az országos tisztifőorvos azóta kapott hideget, meleget a nyunyókás elszólással kapcsolatban, mémek készültek róla, de az biztos, hogy a szóval a legtöbb ember arcára mosolyt tudott csalni még a jelenlegi helyzetben is.

Lapozz a videóért:

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
kosar-Copy.jpg

Elképesztő világrekordok, amiket lehetetlen megdönteni

Ki a világ legtöbb világrekordot tartó rekordere? Mennyi fémet evett egy ember? Hány kókuszdiót lehet kézzel feltörni egy perc alatt? Meglepő és furcsa rekordok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 23.


hirdetés

A Guinness rekordok könyve legelőször 1955-ben jelent meg, ami egyetlen egy célt szolgált, mégpedig azt, hogy feljegyezze a különféle világrekordokat amit az emberek felállítottak a történelem során.

A könyvet minden évben kiadják, a megdöntött rekordokat frissítik és az új rekordokat feljegyzik, de léteznek bizonyos világrekordok amiket egyszerűen lehetetlen megdönteni.

Például létezik a legnehezebb súly, amit valaki a nyelvével felemelt vagy a legnehezebb repülőgép elhúzása.

És hogy ki volt a valaha élt legmagasabb ember? Mennyi volt a legtöbb elfogyasztott fém? Ki adta be a legtöbb pert? Furcsaságok, amiket nehéz lenne túlszárnyalni.

VIDEÓ: Elképesztő világrekordok, amiket lehetetlen megdönteni

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!