hirdetés
marinapartlakopark_budapest.png

Borkai-videó: két prostituáltat előállítottak a Marina Part Lakóparkból

A Magyar Nemzet információi szerint a két huszonéves nő is részt vett azon az orgián, ahol a volt győri polgármesterről készült kompromittáló videó.
Fotó: Google Street View - szmo.hu
2019. november 20.


hirdetés

Hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt is előállítottak a Borkai-videó néven elhíresült ügy kapcsán. A Nemzeti Sport írta meg először, hogy egy P. József nevű válogatott labdarúgónak is köze lehet a volt győri polgármester megzsarolásához.

hirdetés

A Magyar Nemzet újabb információkat közölt: a lap úgy tudja, hogy két huszonéves prostituáltat a Marina Part Lakóparkban fogtak el. A portál szerint a két nő is ott volt azon a horvátországi luxusjachton, ahol többek között Borkai Zsoltról és neves ügyvéd ismerőséről készült felvétel, amit Az ördög ügyvédje néven elhíresült blog töltött fel az egyik legismertebb pornóoldalra.

A hírek szerint politikus és üzletember kuncsaftokat is kiszolgáló két magyar prostituált az ugyancsak előállított focistához hasonlóan zsarolással is megpróbálkozott. A rendőrség a Magyar Nemzet információit a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kommentálta, így az sem derült ki egyelőre, hogy a nők kit és mikor zsarolhattak meg.

A lap megemlíti, hogy nemcsak Magyarországon folyik nyomozás az ügyben: a hajón szolgáltatást nyújtó két magyar és még további három horvát nő, valamint a horvát luxushajó üzemeltetőjének a szerepét a horvát hatóságok is vizsgálják, mivel ott teljes egészében büntetendő a prostitúció.

Habár október 13-án Borkait újra Győr polgármesterének választották, a volt olimpikon végül a város közgyűlésének megalakulása előtt nyílt levélben jelentette be lemondását:


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
teliesebbre-fordul-az-idojaras.jpg

Búcsúzz el az enyhe időtől: jövő héten beköszönthet a tél

10-12 fokkal van melegebb az ilyenkor szokásosnál, de már nem sokáig.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 23.


hirdetés

Jövő hét végére érkezik a lehűlés téliesebbre is fordulhat az időjárás - írja az Időkép.

Jelenleg az átlagosnál melegebb az idő, előfordul, hogy 10-12 fokkal magasabb a hőmérsékleteket, mint amennyit az évnek ebben az időszakában megszokhattunk.

"Az enyhe időjárás viszont egyre több modellfutás szerint a végéhez közeledik. Bár még sok a bizonytalanság a számítógépes modellek egyes tagjai között, a valószínűségi előrejelzéseket figyelembe véve jövő hét péntektől

határozott lehűlés kezdődik,

hirdetés

melynek eredményeként december első napjaira az átlagos közelébe, akár az alá csökkenhet a hőmérséklet. Ez azt jelenti, hogy éjszakánként sokfelé fagyhat, napközben pedig 5 fok közelében alakulhat a csúcshőmérséklet" - írja az Időkép.

Az időjárási portál szerint év végén még hidegebbre számíthatunk. Sztratoszférikus melegedés mehet végbe ugyanis az északi félteke felett decemberben, ez pedig kemény téli időjárást okozhat Európában.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
borkai-Copy-1.jpg

Több hangfelvétel került elő a Borkai-féle zsarolással kapcsolatban

Az RTL Híradó most több részletet is megmutat, melyben jól hallható, hogy 10 millió forintot kértek egy videófelvételért, és egyezkedtek a határidővel kapcsolatban is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 23.


hirdetés

Borkai Zsolt volt fideszes polgármesterről és Rákosfalvy Zoltán győri ügyvédről az önkormányzati kampány utolsó napjaiban került nyilvánosságra több fotó és videó, melyeken intim helyzetben fiatal lányokkal láthatóak egy luxushajón.

A rendőrség gyanúja szerint mielőtt a felvételek nyilvánosságra kerültek, Póczik József volt válogatott labdarúgó megzsarolta velük Rákosfalvyt.

A gyanú szerint tízmillió forintot kért az ügyvédtől a képekért.

Az RTL birtokába jutott több hangfelvétel, amin a készítőjük szerint ő és Póczik erről beszélnek egymás közt.

hirdetés

“- Jó. És mi a pénz, amit kér érte, ami a legutolsó?

- Hát az a tizes, amit beszéltünk.

- 10 millió. Jó. És a fényképeken kívül ugye még előjött, hogy van egy pár perces videó is?

- Igen, igen, azt is mondta, de hát figyelj ide, jobb minél előbb lerendezni vele, mert tudom, hogy milyen labilis a faszi. Én őt ismerem, de találkozni nem. Én is csak ilyen közvetítőn keresztül vagyok vele.”

A hangfelvételeket Puska Péter készítette, aki most is Rákosfalvynak dolgozik. Őt először Póczik József említette név szerint a Híradónak, amikor szerdán adott interjújában arról beszélt, hogyan találkozott idén nyáron Rákosfalvy Zoltánnal.

“Bementem, és akkor mondta a Puska Peti, hogy aláírod akkor a papírt? Mondom milyen papírt – nem volt az asztalon semmi. Mondom milyen papírról beszélsz te? Mindjárt átvette a szót a Rákosfalvy. Azt mondja, hát engem nem lehet megzsarolni. Mondom én? Hát nem is azért jöttem, mondom, én nem is akarlak megzsarolni, hát miért akarnálak? Ismersz 35-40 éve. Én valakit is megzsaroltam?”

A híradó megkereste a Póczik József által említett Puska Pétert. Ő is győri focista volt korábban, nyilatkozni nem akart, de azt megerősítette, hogy idén augusztusban többször is megkereste őt telefonon Póczik József.

Puska szerint Póczik azt állította, hogy egy ismeretlen megbízót képvisel, aki pénzt kér a borkais felvételekért cserébe.

A telefonhívásokat Puska Péter rögzítette. Íme egy újabb részlet:

“Értem, akkor magyarán vagy te, van ez a közvetítő, akiben te 100 százalékig megbízol és ez tartja kézben a csávót, akinél vannak a felvételek.

- Igen, így pontosan, pontosan.

- Jó.

- Annyit mondott, hogy hétfőig döntsék el. Hogy mondom, hogy mit akar, mit nem, ehhez viszont halvány f...m nincs.

- Aha, jó. Egy a lényeg: neki kell a 10 millió hétfőn kettőig, ha nem kapja meg, akkor te is kiestél.

- Hogy mit csinál vele, én azt nem tudom.”

A felvételekért végül nem fizettek. A zsarolással gyanúsított Póczik József korábban tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el. Ma az RTL az ügyvédjét érte el, aki nem akart reagálni.

hirdetés

VIDEO: az RTL Híradó riportja


KÖVESS MINKET:


hirdetés
photo-1551881813-67abd3cab229.jpg

Ne hagyd ki: vasárnap naplementekor egyszerre láthatod az égen a Jupitert és a Vénuszt

Idén ugyan másodjára figyelhetjük meg ezt a jelenséget, de átlagosan csak évente egyszer fordul elő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 23.


hirdetés

Az ég két legfényesebb bolygója – a Vénusz és a Jupiter – november 24-én naplementekor közelebb húzódnak egymáshoz és egyszerre lesznek láthatóak az égen.

A jelenség során a Jupiter a földről szemlélve 1,4 fokkal délre halad majd el a Vénusz mellett – írja az EarthSky.

Érdemes lesz egy fényszennyezés-mentes övezetet keresni, ahol tisztán látszik a horizont a lemenő nap szürkületében, ugyanis ekkor lesz megfigyelhető a két bolygó összekapcsolódása.

hirdetés

Vasárnap négy órakor várható a naplemente, ezt követően körülbelül egy-másfél óra múlva vehető majd ki tisztán a két bolygó. Először a Vénusz jelenik majd meg az égen nagyjából 30 perccel a naplemente után, majd ezt követi a Vénusz, aminek felbukkanására további 15 percet kell majd várnunk.

A jelenség szabad szemmel is jól látható lesz, amennyiben nem zavarják felhők a tiszta kilátást, de az igazán szemet gyönyörködtető látványért érdemes egy távcsővel vadászni a bolygókra.

Az utolsó Vénusz-Jupiter találkozás tíz hónappal ezelőtt volt tapasztalható, január 22-én, a következő pedig 2021. február 11-én jelenik majd meg az égen. Ebből is látszik, hogy ez nem egy túl gyakori jelenség.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
tesla_cybertruck_elonmusk.png

Már 146 ezren megrendelték a Tesla mégsem törhetetlen üvegű kocsiját

A Tesla Cybertruck előrendelése mindössze 100 dollárba, azaz 30 ezer forintba kerül.
Fotó: YouTube/The Verge - szmo.hu
2019. november 24.


hirdetés

A hét autóipari, majd később pénzügyi bukása lett a Tesla csütörtöki bemutatója, ami utólag lehet, hogy mégis jól sült el. Elon Musk cége bemutatta meglehetősen futurisztikus vonalvezetésű, ráadásul előzetesen törhetetlennek beharangozott üveggel felszerelt pickupját, melynek premierjén azonnal sikerült betörni az ablakot egy vasgolyóval.

hirdetés

A meglehetősen kínos eset után a Tesla részvényei hat százalékot estek, ezzel Musk mintegy 768 millió dollárt (233 milliárd forint) bukott a pénteki tőzsdezárásig. A cégvezető tweetje szerint a világot bejáró üveges malőr egyáltalán nem zavarta a vásárlókat, és két nap alatt már 146 ezer előrendelést adtak le a Cybertruckra:

Musk posztjából az is kiderül, hogy a többség (42%) a két villanymotoros verzióra csapott le, valamivel kevesebben (41%) fizettek be a három villanymotorral szerelt típusra, míg egyelőre a legkevésbé az egy elektromos motorral készülő pickup mozgatta meg az embereket.

Az autó ára motorok számától függően 12, 15 és 21 millió forinttól indul. A kocsit egyébként már 100 dollárért (30 ezer forint) elő lehet rendelni, ami épp a tizede a Model 3 letéti díjának.

A Tesla vezére tegnap feltöltött a Twittere egy olyan videót is, amin a tesztek során látszik, hogy nem tudják betörni a kocsi ablakát:

Az internetezők közben komolyabb mémáradatot zúdítottak a közösségi platformokra a csütörtöki Tesla-baki után.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!