Bor, mámor és Esztergom – ez a Borhíd
Magyarország több borrégiója, élő koncertek, vásártér és vidámpark is vár a Borhíd Fesztivál és Borünnepen, október 5-7-ig.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 01.


A háromnapos, ingyenes fesztiválra az ország számos pontjáról érkeznek borászatok, akik legalább 100 féle bort kínálnak majd. Olyan, méltán híres borvidékek nedűit kóstolhatod majd, mint Villány és Badacsony, de a térség pincészetei is képviseltetik magukat, például Neszmélyről és Kesztölcről.

A fesztivál a jó borok mellett a szórakozásról is szól. A rendezvény egyik kiemelt célja, hogy a fiatalságot is megmozgassa és népszerűsítse a kulturált borfogyasztást. A fesztivál mindhárom napján, már kora délutántól elismert zenekarok koncertjeit hallhatod. A zenei minőség a Borhídon elengedhetetlen, idén is minden zenekar élőben játszik a színpadon.

A Wellhello, a Brains és a Follow the Flow hatalmas bulival készülnek az esztergomi fellépésükre. Mellettük itt lesz még az egyik legnagyobb hatású rap/hip-hop csapat, az Animal Cannibals is.

A színpad napközben sem lesz üres, olyan zenekarok várják a fesztiválozókat, mint az Újvilág Utca, a Lifehack, a Hold Utca, a Before the Last, a Koalabell, a Delight Inc. és a SirVive.

Mindezek mellett kézműves vásárral és ételkülönlegességekkel is készülnek a szervezők.

A legkisebbeket sem érdemes otthon hagyni, hiszen az Erzsébet park egy hatalmas vidámparkká változik át. Ez viszont nem csak a gyerekeknek szól, a pörgést, forgást, magasságot, gyorsaságot kedvelő fesztiválozóknak is készülnek meglepetésekkel.

Idén is sok élménnyel vár mindenkit a Borhíd Fesztivál és Borünnep október 5-7-ig Esztergomban, a Mindszenty téren, a Kossuth hídon, az Erzsébet parkban és a Kis-Duna sétányon.

Bővebb információ ITT


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x