hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Bombát találtak a Vörösmarty téren
A szerkezetet a Gerbeaud Cukrászda előtt találták meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.


hirdetés

Az éppen ott zajló munkálatok során bombát találtak a Vörösmarty téren, ezért a környéket kiürítik - tudta meg az Index.

"A Kristóf téren van az irodánk, ahova most jött be két rendőr és közölték, hogy 16:00-ig el kell hagyni a helyet, mert bombát találtak a Vörösmarty téren, kiürítik a környéket" – írta egy olvasójuk.

A szerkezetet a Gerbeaud Cukrászda előtt találták meg, amit most technikai okokra hivatkozva le is zárnak.


KÖVESS MINKET:

A rendőrség már tudja, ki lehet a jászalsószentgyörgyi darabolós gyilkosság áldozata
Bicikliző fiatalok találták meg holttestét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.


hirdetés

Ahogyan azt korábban megírtuk, zsákokba rejtett, feldarabolt holttestet talált két kamasz Jászalsószentgyörgyön. A Blikk most azt írja, egy külföldi vendégmunkás feldarabolt maradványait rejthette a csatornában talált zsák.

"Szinte mindennap fékez egy rendőrkocsi: kérdezősködnek, hogy ismerünk-e olyan embert a környéken, aki külföldieket foglalkoztat vagy szállásol el" – mesélte egy, a neve elhallgatását kérő helybeli a Blikknek. A helyiek úgy tudják, egy vendégmunkás testét rejtette a zsák, amit a fiatalok megtaláltak.

A rendőrség megerősítette a Blikknek: már tudják, kinek a holttestét találták meg.

"A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosította a 2019. március 2-án Jászalsószentgyörgy külterületén talált holttestet. A nyomozás jelenlegi szakaszában bővebb információval nem kívánunk szolgálni, így további kérdéseire sem áll módunkban válaszolni" – közölték a lappal.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.


KÖVESS MINKET:Viharos széllel érkezik a hidegfront, lesz, ahol esni is fog
Keddig kell várni a jobb időre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.


hirdetés

Hétfőn a legtöbb helyen még néhány órára kisüt a nap, majd napközben fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és estére jórészt beborul az ég. A Dunántúl délnyugati, déli részén többfelé, az északkeleti megyékben pedig elszórtan fordulhat elő eső, záporeső, másutt kisebb a csapadék valószínűsége - áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Az északnyugati szél egyre több helyen megerősödik, a Dunántúl északi felén és a főváros környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között várható, a Nyugat-Dunántúlon lesz hidegebb, a Dél-Alföldön pedig enyhébb az idő. Késő estére általában 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Nézd meg az előrejelzést!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:
Új helyen kezd dolgozni Kálmán Olga
Egy filmiskolában fog tanítani a tévés áprilistól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.


hirdetés

Kálmán Olga a tévézés után tanítással folytatja karrierjét, a Lumiere Filmiskolán tanít áprilistól - írta meg a Média1.

A televíziós újságíró, műsorvezető korábban az ATV-nél és a HírTV-nél dolgozott, elbocsátását követően pedig a Facebookon és interneten lehetett látni.

A filmiskolában - ahol eddig rendezőasszisztenseket, produkciós asszisztenseket, scriptereket, segédoperatőreket, vágóasszisztenseket és drónoperatőröket képeztek -

most indul a New Media osztály, ezt vezeti majd Kálmán Olga.

Az oktatás során felkészíti a hallgatókat arra, hogy hogyan dolgozzanak egyszemélyes stábként, hogyan lehet riporter, világosító, kameraman egyszerre valaki, és megtudhatják, miből áll az utómunka.

"Olyan szakembereket fogunk képezni, akik utána tudnak járni egy témának, és az erről szóló videót akár egyedül le tudják forgatni, meg tudják vágni”

– mondta el Salamon András DLA, Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, egyetemi oktató, a Lumiere Filmiskola egyik alapítója a portálnak.


KÖVESS MINKET:

Tarlós vezet, de Karácsonynak van esélye megverni
Az ellenzéknek Budapesten van egy komoly mozgósítási előnye: az előválasztás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.


hirdetés

A főpolgármester-választás esélyeit elemezte a ZRI Závecz Research Intézet kutatása. Eszerint jelenleg 44 százalékos támogatottsággal Tarlós István áll az élen, Karácsony Gergely mögött a budapestiek 38 százaléka áll – míg Puzsér Róbertnek 5 százalékos a tábora – derült ki a Népszava cikkéből. A fővárosban mintegy 1,4 millió lakosnak van szavazati joga.

A lap által közölt kutatás adatai alapján azt írja a Népszava: Budapesten a választók 53 százaléka váltaná le Tarlós Istvánt, viszont csak 31 százalékuk gondolja úgy, hogy erre van is érdemi esély.

Az ellenzéknek Budapesten van egy komoly mozgósítási előnye, írja a lap a kutatásra hivatkozva, ez pedig az előválasztás. Ennek első fordulóját az MSZP szervezte meg, az év elején pedig majdnem 40 ezer ember nyilvánította ki akaratát.

Ha kíváncsi vagy a többi számra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x