hirdetés
girl-1012862_960_720.jpg

Boldogabbak azok a tinédzserek, akik nem randiznak - állítja a tudomány

A depresszió és magányosság érzése is alacsonyabb volt a nem randizók csoportjában, mint a másikban.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. szeptember 09.


hirdetés

Meglepő kutatási eredményeket közöl a The Journal of School Health tudományos folyóirat. Azt írják: egy tanulmányból kiderült, hogy mentálisan egészségesebbek és jobb társas készségekkel rendelkeznek azok a tinik, akik nem keresik a szerelmi kapcsolatokat. Ezek a fiatalok kevésbé voltak depressziósak, és jobb szociális képességekkel rendelkeztek, mint azok, akik randiztak.

A Georgiai Egyetem kutatói hét éven keresztül figyelték meg a résztvevőket tizedikes koruktól kezdve, és összehasonlították azt, hogy mennyire elégedettek életükkel a randizók és azok, akik még sosem voltak romantikus kapcsolatban.

A hosszú évekig tartó tanulmány végére kiderült, hogy azok, akik nem bonyolódtak romantikus kapcsolatba, ugyanolyan, vagy éppen jobb szociális készségekkel rendelkeztek, mint a randizós társaik,

és a depresszió és magányosság érzése is alacsonyabb volt a nem randizók csoportjában, mint a másikban.

A kutatók ennek ellenére azt mondják: a romantikus kapcsolat nem befolyásolja a fiatalok fejlődését, legfeljebb abban, hogy teljesen máshogy fejlődnek, de ugyanabba az irányba, amiben a randizó társaik.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
spontan-eljegyzes-ferfi-vicces-kepek.jpg

Egy hónapon keresztül próbálta eljegyezni barátnőjét, a nő viszont semmit nem vett észre ebből

A férfi vicces képeket is készített azokról a pillanatokról, amikor nála volt a gyűrű, de a párjának fel sem tűnt, mire készül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 03.Különleges módját választotta a lánykérésnek egy brit férfi: egy hónapon keresztül próbálta megtalálni a megfelelő pillanatot, de a barátnője észre sem vette, hogy mire készül.

Edi Okoro egy gyönyörű gyémántgyűrűt vett szerelmének, Cally Readnek, de nagyon sokáig nem adta oda neki. Azt akarta ugyanis, hogy tökéletes legyen minden, amikor megkéri a szerelmét.

"Akik ezen már keresztülmentek, vagy akik még csak tervezik, tudják, hogy meg kell adni a módját. Valakik egy rögtönzött pillanatot választanak ehhez, valakik egy gyertyafényes vacsorát, mások meg egy 'gyere hozzám' feliratos táblát. Én nem ilyen vagyok, 'Edi nem tervez előre'. Én inkább spontán improvizálok."

A férfi nem akarta, hogy barátnője akár csak megsejtse, mire készül, ezért úgy döntött, mindenhová magával viszi az eljegyzési gyűrűt, és ha úgy adódik, a megfelelő pillanatban megkéri vele a lány kezét. Ez végül csak egy hónap után jött el.

Edi ez idő alatt számtalan képet készített különböző helyeken és szituációkban arról, mikor térdelhetett volna le Cally elé. Ezeken vigyorogva mutatja a kamerának a gyémántgyűrűt rejtő dobozkát vagy csak az ékszert, miközben párja éppen valami mást csinál (például alszik, vagy háttal áll neki), és oda sem figyel rá.

Edi Okoro

I can finally put this out there ? ... So this was how I proposed to Cally, the other story! ? Those who have gone through this (and those who will soon find out) you want to propose in a way that...

Edi Okoro

I can finally put this out there ? ... So this was how I proposed to Cally, the other story! ? Those who have gone through this (and those who will soon find out) you want to propose in a way that...

A vicces fotók egyre csak gyűltek, mert a férfi nagyon élvezte, hogy a lánynak fogalma sem volt arról, hogy már megvan a gyűrű és bármikor az ujjára húzhatja a barátja.

"Az ötletem az volt, hogy minél több képet csináljak minél több szituációban, amíg meg nem találom a tökéletes pillanatot, vagy amíg le nem bukok"

- mondta Edi. Ezt végül egy hónapon keresztül játszotta.

Még több vicces képért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
no-sir-arc-kezek-pexels.jpg

DNS-tesztet vett férjének ajándékba, a sokkoló eredmény viszont tönkretette a házasságukat

Erre a meglepetésre egyikük sem számított. A feleség kiborult, szerinte az egész rokonságukat szétrobbanthatja az eddig rejtett családi titok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 04.Meg akarta lepni férjét egy nő, de végül mindkettejük számára óriási meglepetést hozott az ajándék.

Egy hölgy a Slate.com oldal tanácsadónőjének, a Dear Prudence rovat vezetőjének számolt be a történtekről. Vett a férjének születésnapjára egy DNS-tesztet, amit el is végeztek rajta. De amikor meglátták az eredményt, azt kívánta, bár soha ne próbálták volna ki ezt. Ugyanis a teszt egy sokkoló titkot fedett fel.

Korábban már megírtuk, hogy az olcsó és egyszerűen beszerezhető DNS-tesztek bár érdekesnek és jó mókának tűnhetnek, de könnyen szétszakíthatják a családokat, ha olyasmire derül fény, amit eddig elhallgattak. Nagy-Britanniában például 50 fontért, azaz körülbelül 18 ezer forintért már beszerezhető egy otthoni tesztkészlet. Tavaly karácsonykor beszámoltunk arról, hogy egy kíváncsi ember minden rokonának ezt ajándékozta a szeretet ünnepén, amikor pedig mindannyian megcsinálták,

komoly családi titok derült ki: a négy testvér legidősebb tagjának édesapja nem is az, aki a kisebbeknek, erről azonban az anyán kívül senki sem tudott addig. Ez az eset végül happy enddel zárult, ugyanis az ajándékozó szerint a történtek csak még közelebb hozták egymáshoz a családot. A mostani történet egyik főszereplője viszont éppen az ellenkezőjét mondhatja el magukról.

A nő elöljáróban leírta a levelében, hogy a férjével egy kisvárosban nőttek fel, és már van egy kétéves kisfiuk is. Eddig jól működött a házasságuk, amióta viszont fény derült az eddig rejtett titokra, egyre jobban szétesik a megszokott életük.

Lapozz a továbbiakért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fiatal-par-dupla-ikerterhesseg.jpg

Három éven belül kétszer szült ikreket egy brit lány: 20 évesen már négy gyermek édesanyja

A fiatal párnak nagyon kicsi esélye volt arra, hogy két ikerpárjuk szülessen egymás után, de boldogok, hogy így történt, és egyelőre bírják a terhelést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 03.Rendkívül ritka dolog történt egy fiatal brit párnál: három éven belül két ikerpárral bővült a családjuk. Az édesanya, Shauna Copple még csak 20 éves, de így már négygyermekes édesanyának mondhatja magát, 22 éves kedvese, Josh Fell pedig egy igazán nagy család feje lett az elmúlt két év alatt.

Fiatal koruk ellenére a szerelmesek - akik már öt éve járnak együtt - nagyon örültek, amikor a lány teherbe esett, akkor pedig nagyon elámultak, amikor megtudták, hogy rögtön ikreket várnak.

Egy kislány, Amelia-Rose és egy kisfiú, Maison lettek a pár első gyerekei, 21 hónappal később viszont kiderült, hogy újra bővül a családjuk: ismét két babával.

Shauna Copple

Shauna Copple added a new photo.

Tavaly novemberben Shauna ugyanis ismét terhes lett, ekkor pedig már úgy készültek, hogy csak egy babájuk fog születni. Később viszont jött a meglepetés: másodszor is ikreket hord a szíve alatt.

"Az első két gyereknél mindenki azt mondta, hogy nagyon nehéz lesz, de végül is nem volt annyira kemény, mint gondoltuk. Amikor viszont újra terhes lettem és elmondták, hogy ismét ikreink lesznek, az még nagyobb sokk volt"

- emlékezett vissza Shauna.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
legmeghokkentobb-telefonhivas-brit-kulugyminiszterium-2018.jpg

Kiderült, hogy a sexting jót tesz a tartós párkapcsolatnak

Repüljenek azok a szexuális tartamú üzenetek!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 07.A 18–82 év közötti korosztályban tíz amerikai emberből nyolc már küldött vagy kapott valaha szexuális tartalmú üzenetet partnerétől – számol be egy, a philadelphiai Drexel Egyetemhez fűződő kutatás alapján a HVG Pszichológia.

A kutatásban részt vevők 75%-a számolt be úgynevezett sextingről tartós kapcsolatban, és 43% alkalmi együttlét kapcsán.

Az eredmények egy igazán pozitív összefüggést tárnak elénk:

Kiderült ugyanis, hogy a gyakoribb sexting magasabb szexuális elégedettséggel járt együtt - különösen a párkapcsolatban élőknél, akiknél egyben a kapcsolatukkal való elégedettség szintje is emelkedett.

Ez egy viszonylag új perspektíva a fogalom háza táján, hiszen gyakran inkább a negatív oldalára világítanak rá.

Sokan úgy gondolják, hogy az okostelefonok elterjedésével a tinédzserek olykor tolakodó, máskor szemérmetlen, esetleg pont bátortalanságot leplező játéka a sexting.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x