Padlóra került Bochkor Gábor, miután elhagyta Várkonyi Andrea
A sztárpár teljes titokban vált el még nyár közepén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 11.


Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor hosszasan titkolta, hogy szerelmük véget ért. Ahogyan a Blikk a napokban megírta: a TV2 műsorvezetője még nyáron költözött el közös otthonukból, és elvitte magával kislányukat is. A legszűkebb környezetükön kívül senki nem tudta, mi történt.

Noha mindketten úgy tettek, mintha minden a legnagyobb rendben volna, a Story magazin információi szerint a rádiós műsorvezető padlóra került.

"Őt hagyták ott, ami nagyon megviselte. Elsősorban nem az, hogy elhagyták, hanem, hogy elveszítette a családfő szerepét" - mondta a Story magazinnak egy ismerősük. Bochkor nagyon szereti a lányát, folytatta az ismerős, aki hozzátette: már hosszú ideje se veled, se nélküled kapcsolatban élt a sztárpár.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatának egyébként annak idején nem jósoltak sok időt, pedig megküzdöttek egymásért - emlékeztet a Story magazin. 7 évvel ezelőtt Várkonyi Andrea így beszélt kapcsolatukról:

"Nagyon sokan le akartak beszélni engem erről a szerelemről! Ijesztgettek, hogy a Bochkornak ennyi, meg annyi nője volt, én pedig beállok a sorba. Találkozott két öntudatos, akaratos ember, ráadásul én egy rossz válás kellős közepén jártam. Nagyon akartuk a másikat, ráadásul terhes lettem, pedig akkor még nem is gondoltunk gyerekre" - mesélte Várkonyi Andrea.

A tévés műsorvezető a napokban egyébként felmondott a TV2-nél. A A Bors szerint Várkonyi Andrea azért távozik a csatornától, mert a TV2 megszüntette a Micsoda nők! című női talkshow-t.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x