hirdetés
boros-bochkor-bumerang.jpg

Bochkor Gábor soha többé nem fog együtt rádiózni Boros Lajossal

Bár karrierjük csúcsa volt a közös munka, ma már nem is nagyon beszélnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 14.


hirdetés

Bochkor Gáborról az utóbbi időben nem sokat hallhattunk, ugyanis amióta a Music FM elnémult, nem vezetett rádiós műsort. A műsorvezető most a Borsnak árulta el, hogy már vannak kilátásban új munkák, de pontosat egyelőre nem mondhat. Ugyanakkor azt biztosan tudja, hogy a jövőben már nem fog Boros Lajossal együtt dolgozni.

Bochkor és Boros egy évtizeden át szórakoztatta a rádióhallgatókat, rengeteg ember számára a mindennapok részeihez tartoztak, nagyon szerették őket a rajongók. Bochkor Gábor erről az időszakról azt mondja, szerinte ezek az évek jelentették a karrierje csúcsát.

"Kétség kívül az volt a munkásságom tetőfoka. Mi annak idején olyan körülmények között tudtunk dolgozni Borossal, olyan dolgokat tudtunk megvalósítani, amit aztán később már nem. Mindenben az élen jártunk, úttörők voltunk, akik nem ismertek lehetetlent. Az összes ötletünket megvalósítottuk, és hihetetlen hallgatottságnak örvendhettünk. Ez ma már nyilván csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudna megvalósulni"

- mesélt a rádiós műsorvezető a Boros Lajossal közös időszakról, de a sok pozitívum ellenére mégsem tudja elképzelni, hogy újból összeálljanak és olyan műsorokat készítsenek közösen, amit régebben. Sőt, Bochkor szerint már nem is beszélnek sokat, talán félévente egyszer, amikor az egészségi állapotáról érdeklődik.

"Váltunk néhány szót, de ugyanúgy, ahogy azelőtt sem, most sem vagyunk barátok. Szép volt, jó volt, felejthetetlen időszak volt a miénk, de a jövőben mi már nem fogunk együtt dolgozni!"

- mondta a rádiós műsorvezető a lapnak.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
zacher-gabor.jpg

Kifakadt Zacher Gábor a Mokkában: „ki a f*sz találta ki ezt a hülye mondatot?”

A műsorba behívott toxikológus a felkonferáláson akadt ki, a téma a „nyári drog- és alkoholveszély” volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 13.Zacher Gábor, az ország "legszimpatikusabb" toxikológusa kertelés nélkül megosztja nézeteit, ezt már korábban is megszokhattuk.

A Mokka műsorában most ismét bebizonyította ezt - szúrta ki a Velvet.

"A drogok és az alkohol csábításában töltik a nyarat a fiatalok, sokan nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött szabadsággal, így hamar a pohár fenekére néznek"

- konferálták fel Zacher Gábort a reggeli adásban, ahol a "nyári drog- és alkoholveszély" témáját járták körbe.

A toxikológus azonban méltatlankodva fogadta a bevezetőt és amint szóhoz jutott - a műsorvezetők kisebb meglepetésére - azonnal ki is fejezte nemtetszését.

"Jó reggelt, én ezen a felkonfon itt éppen azt kérdezem, hogy ki a f*sz találta ki ezt a hülye mondatot, ide, rögtön a legelejére? Hát borzasztó"

- kezdett bele a szakértő.

Kifakadását alá is támasztotta.

Elmondta, hogy bár 800 ezer magyar alkoholista van, ennek a 95 százaléka a felnőtt korosztályból kerül ki.

Szerinte nagyon könnyen ráaggatunk különböző jelzőket a fiatalokra, de attól még, hogy elmennek bulizni és akár "disznó módjára" berúgnak, az nem jelenti azt, hogy rögtön alkoholisták. Mivel az alkoholizmus kialakulásához is idő kell.

A toxikológus szerint a fiatalok ugyanúgy élik a világukat, mint ahogy az idősebb korosztály tette annak idején - sőt, még azt is bevallotta, hogy bizony egy-egy szigorlat után ő is a pohár fenekére nézett, mégsem volt sosem problémája az alkohollal.

Zacher ellenben felhívta a figyelmet arra, hogy ha már azt keressük, hogy milyen veszély fenyegeti leginkább a fiatalokat, akkor a közösségi médiáról kell szót ejteni, mivel az a legnagyobb függőség.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
david-caruso.jpg

Eléggé megváltozott a CSI: Miami helyszínelők egykori karizmatikus hőse, David Caruso

Alig lehet ráismerni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 13.A 63 éves színész 10 éven keresztül, 2002-től egészen 2012-ig alakította a népszerű sorozat főszereplőjét.

Vörös hajkoronájával és frappáns mondataival sokak szívébe belopta magát, ám mindennek már 7 éve. A CSI: Miami helyszínelők óta nem láthattuk képernyőn.

A Reuters 2006-os jelentése szerint akkoriban ez a sikerszéria volt "a legnézettebb amerikai sorozat a világon", nem csoda hát, hogy David rendesen megszedte magát és miután a produkció lehúzta a rolót, a nyugdíj mellett döntött.

A Horatio Caine karakterét megformáló színészt nemrég egy Los Angeles-i reptéren kapták lencsevégre, ami heves diskurzust pattintott a férfi kinézetével kapcsolatban - szúrta ki a 24.hu.

Sokan úgy gondolják, hogy fel sem ismernék, ha elsétálnának mellette.

Hogy ez csak az idő természetes múlásának köszönhető-e, azt nem lehet tudni, ám tény, hogy Davidről újabban nem túl pozitív cikkek látnak napvilágot.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
sophie_maisie-2.jpg

A Trónok harca Sansája és Aryája épp a Széchenyi fürdőben pancsol

Ezek szerint Sophie Turner Budapestet is útba ejtette lánybúcsúján.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 13.Amint arról beszámoltunk, a Trónok harca színésznője, Sophie Turner és a Jonas Brothers sztárja május elején titokban összekötötték életüket egy Las Vegas-i esküvőn.

Az ifjú pár egy tipikus vegasi kápolnában mondta ki a boldogító igent, a szertartást pedig egy Elvis-imitátor bonyolította le.

A hetedhét országra szóló lakodalomra pedig nyáron, Franciaországban kerül majd sor, ám előtte buliznak egy nagyot a barátaikkal.

Ebből kifolyólag érkezett kis hazánkba a két színésznő is, mivel Sophie egy többállomásos lánybúcsún köszön el hajadon éveitől.

A "partisorozatnak" egyik állomása Budapest is - ami mostanában úgy tűnik, hogy egyre inkább a sztárok kedvelt úticélja.

Ám szemben a legtöbbjükkel, akik forgatni jönnek, és akár huzamosabb időre maradnak, Sophie és Maisie Williams valószínűleg csak átutazóban vannak.

Ha érdekel a fotó, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
labancz-lilla-.jpg

Labancz Lilla mikroszkopikus méretű, nem túl életszerű táskával pózol

Az apró retikülbe jó, ha egy csomag zsebkendő belefér, vagy esetleg egy 2000-es évek eleji mobil.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 13.Hol vannak már a gigantikus, indokolatlanul nagy női táskák, amik végül kihasználatlanul lengedeznek trendi viselőjük mellett?

Most, hogy a hasitasi típusú övtáskák hódítanak, Labancz Lilla is a minimalizmus mellett döntött.

Na persze nem a stílus tekintetében, hanem a méretet tekintve.

Az Álom.net egykori főszereplője rengeteget változott, ám kacérsága a régi.

Tavasszal szőke Barbie-frizuráját is visszaszerezte, úgy ontotta a képeket Beverly Hills-i otthonából.

A jelek szerint jelenleg Budapesten tartózkodik és Versace szerelésben pózol.

Az alvópólónak beillő "ruhánál" már csak a hozzáillő, apró táska a meglepőbb.

Valószínűleg egy rúzs vagy egy mostanában jellemző méretű okostelefon sem fér el benne.

Például ez:

Rainy days make me play this Fendi?Game #ootd #rainpleasegoaway #youlikemyhairgeethanksjustboughtit ?

611 Likes, 5 Comments - Lilla Labancz (@lillalabancz) on Instagram: "Rainy days make me play this Fendi?Game #ootd #rainpleasegoaway #youlikemyhairgeethanksjustboughtit..."

Ha kíváncsi vagy a tatyóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x