Forró kávéval öntött le egy utast a buszsofőr Kelenföldön
A nő mindig zárt pohárban szállítja a reggeli kávéját, eddig soha nem is szóltak érte.
Címkép: Wikipedia - szmo.hu
2018. június 19.


Ritz Ágnes hétfő reggel egy elviteles kávéval a kezében szállt fel a 8E jelzésű buszra Kelenföldön. A Ripostnak elmondta, hogy a buszsofőr hátrakiabált neki, hogy azonnal szálljon le. A nő máskor is így viszi magával a kávéját és eddig még sosem szóltak érte.

"Időre mentem, nem akartam leszállni, próbáltam megmagyarázni neki, hogy nem a buszon iszom meg, különben is tűzforró. A szabályzat szerint zárt pohárban magammal vihetem, van bérletem, jogom van utazni."

- mesélte a történteket Ágnes a lapnak.

Ekkor a sofőr hátrament hozzá és kikapta a kezéből a kávét, majd a kezében összeroppantotta a poharat. A forró ital így Ágnesre ömlött.

"Felugrottam fájdalmamban, és reflexből visszadobtam az összetört poharat a maradék kávéval. Erre nekem esett, letépte rólam a ruhám, rángatni, ütlegelni kezdett..."

– nyilatkozta a pórul járt nő, aki akkor hívta a rendőrséget, amikor a busz vezetője mindenkit leszállított és kettesben maradt Ágnessel. A sofőr ezt meghallva kinyitotta az ajtót.

A BRFK a lapnak elmondta, hogy garázdaság miatt indítottak eljárást.

Frissítés:

Az esettel kapcsolatban megkerestük a BKK-t is, akik kérdésünkre elmondták:

"Az említett 8E járatot a BKK szolgáltatója, a VT-Arriva Kft. üzemelteti. A szolgáltató arról tájékoztatott, hogy az esettel kapcsolatban rendőrségi eljárás van folyamatban, ennek lezárásáig további információt nem tudunk adni az esetről."


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x