hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Bizarr dolgon kapta rajta barátnőjét egyik szeretkezésüket követően
Ti is megrökönyödnétek hasonló helyzetben?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

A húszas évei végén járó amerikai férfi az egyik legnépszerűbb fórumon, a Redditen kérte ki a közvélemény tanácsát egy meglehetősen abszurd, szex utáni incidensről a barátnőjével - írta a Mirror nevezetű brit bulvárlap.

A srác az aktus után a fürdőszobába ment, majd miután onnan visszatért a hálóba, egészen ledöbbent azon, hogy mit lát. A barátnője a frissen használt óvszerből megpróbált spermát lopni és ilyen módon "megtermékenyíteni" saját magát.

Hiába próbálta megakadályozni ebben, a nő agresszív lett, ezért visszavonulót kellett fújnia.

A férfi most arra keresi a választ, hogy legális-e egyáltalán, amit barátnője művelt, vagyis, hogy a tudta nélkül próbált tőle teherbe esni.

Elmondása szerint az együttlét körülbelül egy órával az ijesztő felfedezés előtt történt és a szintén a húszas évei végén járó lány nem szed fogamzásgátló tablettát.

A legtöbb fórumozó szerint azonnal véget kellene vetnie a kapcsolatnak, ha pedig a nő terhességre hivatkozna, apasági teszt végzését tanácsolják neki. Van, aki úgy gondolja, hogy a cselekedet furcsa módon nem ütközik törvénybe, hiszen a szexuális aktus megtörtént kettejük között...


KÖVESS MINKET:
"Nem attól fázunk meg, ha vizes hajjal kimegyünk az utcára" – orvos cáfolja a hamis tévhiteket
A cukor nem teszi hiperaktívvá a gyerekeket, a C-vitamin nem óv meg a megfázástól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Ilyen és hasonló egészségügyi mítoszokat vizsgált meg - a Daily Mail a Babylon Health on-line egészségügyi tanácsadó oldal egyik orvosának, dr. Haider al-Hilaly-nak segítségével.

Megtudhatjuk, hogy nem attól fázunk meg, ha vizes hajjal kimegyünk az utcára, mert a megfázást vírusok okozzák, amelyek évszaktól függetlenül támadhatnak. A C-vitamin sem állíthatja meg őket, bár kétségkívül erősíti az immunrendszerünket.

A cukor nemhogy nem tesz hiperaktívvá, hanem orvosok gyakran cukorral próbálják a gyerekeket megnyugtatni egy-egy fájdalmas eljárás után.

Nem igaz, hogy evés után egy órát kell várnunk, mielőtt úszni megyünk. Ez a tévhit azon alapul, hogy ilyenkor a vér az emésztőszervek felé áramlik, az izmok kevesebb vért kapnak, és ezért könnyebben kapunk görcsöt. Mindazonáltal tele hassal nem jó sem úszni, sem más sportot űzni, mert émelygés léphet fel – tanácsolja dr. el-Hilaly.

Mostanában sokan ellenzik az oltásokat, arra azonban semmilyen tudományos bizonyíték nincsen, hogy autizmust okoznának. Miként arra sem, hogy a fűszeres ételek, a szénsavas italok, vagy a nagy mennyiségben fogyasztott kávé és tea gyomorfekélyt okoznak. Igaz azonban, egy kezdődő fekélyt ezek mind súlyosbíthatnak.

A doktor tagadja, hogy a reggeli lenne a legfontosabb étkezés, szerinte ezt az édes gabonapelyhek gyártói terjesztik, mert ezektől nincs az embernek erős jóllakottság-érzése, így szívesebben nassol ebéd előtt. Egy II. világháborús propagandától származtatja azt a mítoszt, hogy a sok sárgarépától jobban látunk a sötétben. Ez nincs így, még akkor sem, ha a bétakarotin, A vitaminná alakulva valóban jót tesz a szemnek. Ennél is vadabb elképzelés, hogy ha valaki sok kenyérhéjat eszik, annak begöndörödik a haja…

A legújabb tévhitek közül dr. al-Hilaly elutasítja azt a kényszerképzetünket, mely szerint a WiFi rákot okoz, mert nem olyan jellegű sugárzás, ami ártana az emberi szöveteknek.

Igaz viszont, hogy fülünk és orrunk életünk végéig növekszik, és genetikai örökség, hogy tudjuk-e forgatni nyelvünket vagy sem.


KÖVESS MINKET:
Egy interneten vásárolt csomagért indult, azóta se tért haza az apa
Az aggódó barátnő segélykérő posztja alatt azonban nem a férfi, hanem annak egyik volt barátnője bukkant fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

A Metro írta meg egy brit pár nem mindennapi történetét, ami attól volt olyan különleges, ahogy a férfi volt barátnője megmagyarázta a mostani párjának néhánynapos távollétét.

A féri eltűnése előtt azt mondta szerelmének, hogy egy csomagot megy átvenni, amit szerelmének szán. később még fel is hívta, hogy indul hazafelé, azonban soha többé nem tért haza. 28 éves kedvese aggódva tette közzé a közös fotóikat, és történetüket, hátha valaki tud valamit párja hollétéről.

Az aggódó barátnő segélykérő posztja alatt azonban nem a férfi, hanem annak egyik volt barátnője bukkant fel, aki elmondta, vele is megesett már korábban hasonló eset, a férfi két alkalommal is eljátszott vele hasonlót. A volt barátnő hozzátette: mindig valami őrült kifogással állt elő a férfi ezek után a rejtélyes eltűnések után.

Annyi bizonyos, hogy még nem találták meg a férfit, telefonja ki van kapcsolva, senkinek sem adott életjelet magáról, így nem lehet tudni szándékosan tűnt-e el, vagy esetleg valami komolyabb baj is történt.


KÖVESS MINKET:

30 év után rátalált a padláson, és működött a gyerekkori Apple-gépe az amerikai tanárnak
Az Adventureland nevű játékkal kezdett el ismét játszani a gépen. Amikor betette a játékot, a számítógép feldobta, hogy ugyanott folytathatja, ahol annak idején abbahagyta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

1983-ban adták ki azt az Apple IIe típusú számítógépet, amire egy New York-i tanár, John Pfaff bukkant a szülei padlásán. A gépet több mint 30 éve használta, gyerekkorában számítógépes játékokat játszott rajta.

A tanár a hétvégén a Twitterre is feltöltött egy fotót a régi masináról, amely még működött is, mikor bekapcsolta.

„Újra 10 éves vagyok!”

- írta a professzor, aki az Adventureland nevű játékkal kezdett el ismét játszani a gépen. Amikor betette a játékot, a számítógép feldobta, hogy ugyanott folytathatja, ahol annak idején abbahagyta.

John Pfaff azt mondta, hogy nagyon trükkös volt újra játszani, hiszen nem tudta, hol is hagyta abba pontosan évtizedekkel ezelőtt. A számítógépet mindenesetre megmutatta a gyerekeinek, akik igencsak meg voltak lepődve rajta, hogy apukájuk korában még ilyen gépek voltak.


KÖVESS MINKET:

Íme a világ legdrágább csokoládéja: 4 évig érlelték pácolt fadobozokban
Nemcsak a borok, pálinkák értékét növelheti az egekig a hosszas érlelés. Immár az ócsokoládé is e mítoszok közé emelkedett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

A nemesítő időt kedvenc édességünk esetében is meg kell fizetni. A To’ak cég már tavaly rekordot döntött azzal, hogy egy 18 hónapig érlelt csokoládéjának tábláját 385 dollárért (108 ezer forint) vesztegették. Az idén azonban csaknem megduplázták az árát, igaz, a termék is tovább aszúsodott, hiszen immár négy éven át érlelték, pácolt fadobozokban. Aki erre vágyik, annak már 685 dollárt (192,5 ezer forint) kell leperkálnia – írta a Foxbusiness.

Mitől ilyen különleges ez a csokoládé? A To’ak néhány évvel ezelőtt kezdett korlátozott mennyiségben olyan csokoládét gyártani, amely egy már csaknem kihalt, ecuadori eredetű Nacional kakaóbab-fajtából készült, és amelynek még fellelhető cserjéit a cég saját ültetvényein kezdte termeszteni. Évente mindössze 200 növény hoz termést, ez már önmagában indokolja a magas árat. A ritkaság híre felverte az iránta való érdeklődést, amelynek nyomán most már két hónapig kell várni egy rendelés teljesítéséhez.

A gyűjteménybe való ritkaság értékét azzal is növelték, hogy a csokoládé első művészi kiadását Oswaldo Guayasamínnak, a 20 év elhunyt legendás ecuadori festő- és szobrászművésznek ajánlották, aki egész életében az élet ellentéteit állította alkotásainak középpontjába. Ahogy Guayasamínnál élet és halál, remény és kétségbeesés, szerelem és fájdalom együtt járt, úgy a gyártók szerint a Nacional kakaó is egyszerre lágy, erős és nyers és ezt a kettősséget erősítik a művész rajzaival a forgalomba került díszdobozok is.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x