Megszólalt a fővárosi tanár, aki a nemi szervét mutogatta a diákoknak a vád szerint
Több rendbeli szexuális kényszerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolták meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 24.


Szakértő és tanúk meghallgatásával folytatódott a IV. és XV. kerületi bíróságon egy fővárosi pedagógus pere. A férfit azzal vádolják, hogy több kiskorú fiúhoz is szexuálisan közeledett.

Mint arról a 24.hu beszámolt, a vád szerint 2011 és 2017 között négy áldozata volt.

Az egyik fiú a vallomásában azt állította, hogy az igazgatóhelyettesi szobába hívta a férfi, majd kérte, hogy hadd elégítse ki orálisan.

Azt is mondta, hogy a férfi később egy tanulmányúton a combját fogdosta, és a nemi szervét is meg akarta fogni. Azt mondta, hogy elege lett a zaklatásból, és nem látott más kiutat, ezért belement abba, hogy a tanár orálisan kielégítse őt, azza a feltétellel, hogy utána békén hagyja. Később ennek ellenére is újra közeledni kezdett a tanár.

A szakértő azt állapította meg, hogy a szexuális aktus megtörtént, de az kétséges, hogy valóban olyan körülmények között történt-e.

A lap azt írja, hogy egy másik fiú azt mondta, hogy mivel jó tanuló volt és érdekelte a tárgy, jó kapcsolat alakult ki a tanárral, ami egy idő után átment kivételezésbe. Állítása szerint a tanára szexuális aktusra akarta rávenni, és győzködte, de ő az erről szóló levelezést megmutatta az édesanyjának. A fiú tárgyaláson elmondta azt is hogy a tanár a történtek után kitöröltette vele a telefonjában tárolt levelezést.

A 24.hu beszélt a tanárral, aki avádakra azt mondta:

"Hazugság ez az egész. Nem volt egy diákkal sem szexuális kapcsolatom. A szakértő is megmondta, hogy hazudik."


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x