Bezár a meztelen étterem, mert senki sem akar kajálni
Úgy tűnik, a turistákat nem érdekelte az élmény.
Munchies, fotók:Instagram - szmo.hu
2019. január 12.Pár hónapja a Párizsi Naturista Szövetség egy nagy érdeklődést kiváltó Facebook-posztban hirdetett egy ruhátlan múzeumlátogatást. A 22 ezer (!) érdeklődőből azt a következtetést vonták le, hogy az embereket nagyon is érdekli a naturizmus és az azt övező világnézet is. Közleményükben kihangsúlyozták, hogy bizonyos parkokon, kempingeken és alkalmankénti múzeumlátogatásokon kívül elég kevés hely van, ahol egy jót lehetne meztelenkedni a környéken. Franciaországban egyébként több, mint 2.7 millióan tartják magukat naturistának, Párizs pedig kiemelten fontos helyszínük, még akkor is, ha szerintük kevés a ruhátlanságot támogató hely.

O'natural nude bistro in Paris is closing - story on blog #nuderestaurant #paris #parisrestaurant #nakedrestaurant

14 Likes, 0 Comments - John Rieber (@johnrieber) on Instagram: "O'natural nude bistro in Paris is closing - story on blog #nuderestaurant #paris #parisrestaurant..."

Épp ezért érezték úgy az O’Naturel nevű étterem alapítói, hogy fontos űrt töltenek be – csakhogy meglepetés érte őket. A Munchies cikke szerint ugyanis nem éri meg nekik fenntartani a helyet, hiszen a kutyát sem érdekli a meztelen ebéd. 2017 novembere óta voltak nyitva, és szigorú szabályok szerint működött a helyszín, például mindenkinek saját székhuzatot és papucsot adtak, illetve tilos volt a telefon- és kamerahasználat az öltözőkben. Noha állítólag fontos szerepet töltött be az étterem a naturista kultúrában, februárban bezárnak, úgyhogy aki szeretne egy jót kajálni pulcsi és gatya nélkül, az még beülhet.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x