Bevállalod 2019 legértékesebb fogadalmát? Támogasd napi 100 forinttal a fogyatékkal élők sportolását!
Te is segíthetsz a Suhanj! Alapítványnak, hogy még több sérült és fogyatékkal élő ember élvezhesse a mozgás örömét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 03.A Suhanj! Alapítvány egy új kihívást tett közzé. A csatlakozók jótékonysági közössége az év minden napján 100 forintot adományoz az alapítvány javára, hogy megoszthassák a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társaikkal.

A mindennapi jótettel egy év alatt több millió forintot is összeadhatnak a fogyatékkal élők javára. 2018 márciusa óta 65-en csatlakoztak már a 100-asok Klubjához.

A 100-asok Klubja az összegyűlt pénzzel az ország első akadálymentes edzőtermének, az alapítvány által létrehozott SUHANJ! Fitnessnek a működését támogatja.

Ez egy Európa-szerte egyedülálló integratív hely, ahol két év alatt több mint 50 ezer vendég fordult meg. Sőt, a SUHANJ Alapítvány integratív úszó és futóprogramjaihoz is hozzájárulnak az adományozók.

Részletek a Százasok Klubja oldalon olvashatók.

Ezek voltak a Suhanj! legnagyobb sikerei 2018-ban:

- 14.181 kilométert futottak a sérült és fogyatékkal élő Suhancok az önkéntes futókkal a közösségi edzéseken, valamint az ország legnagyobb versenyein. Sőt, szeptemberben a Berlin Maratont is megjárták.

- Elérték az 50.000-ik vendégbelépést az ország első akadálymentes edzőtermében, a SUHANJ! Fitnessben.

- Úszóedzéseket biztosítottak végtaghiányos és értelmi sérült gyerekeknek, valamint látássérült úszók csoportjainak, több mint 300 órában. Nemrég Hosszú Katinka úszóegyesületével, az Iron Swimmel is szakmai együttműködési megállapodást kötöttek.

- 2017 után 2018-ban is elnyerték a hazai segítő szakma legnagyobb presztízsű elismerését. Idén a "Legsikeresebb Adománygyűjtő Akció" kategóriában díjazták őket.

- 5,5 millió forint értékű eszközzel fejleszthették a SUHANJ! Fitnesst, köztük 16 új spinner kerékpárral, kézisúlyzó-szettel és egy lábgéppel. Mindezt állami támogatás nélkül, kizárólag magánszemélyek és felelős vállalatok adományaiból.Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x