hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Betört a tömeg a lezárt Kossuth térre - a tüntetők a parlament lépcsőjéig jutottak
Hiába próbálták visszatartani őket a rendőrök. A tüntetők azt skandálták: demokráciát, és vesszen minden túlóra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 08.


hirdetés

A rendőrök most a parlament előtti lépcsőn sorakoztak fel több sorban. "Nem leszünk rabszolgák!, "Mocskos Fidesz!", "Álljatok át!", "Demokráciát!", "Viktort bilincsbe!", "Egy az irány, munkás, diák!", "Szabad ország, szabad egyetem!", "Szolidaritás!", "Boldog Karácsonyt!" - skandálta a tömeg. Közben valaki azt kiabálta egy megafonba: "Egy sapka keresi a gazdáját, itt az oroszlánnál."

VIDEÓ: Ez történt a Kossuth téren

Miután véget ért a szakszervezetek által szervezett tüntetés a Kossuth térnél, egy férfi a mikrofonhoz lépett és azt mondta, hogy a tér az övék. Ezek után egy zászlóval futni kezdett a parlament felé. A rendőrök elfogták.

A tömeg egy része szintén a tér széléhez ment, ahol a rendőri sorfal nem engedte tovább őket. Az emberek megpróbáltak átjutni a kordonon, több helyen dulakodás tört ki. Végül áttörték a rendőrsorfalat.

A Parlament lépcsőjén több sorban felálló rendőrök nem viseltek se rohamsisakot, se pajzsot. A tömeg pedig békésen állt előttük, sokan kisebb csoportokban beszélgettek, mások hazaindultak. Egy csapat diák a magyar zászló tövébe ült le, és a magyar állapotokról mondták el a véleményüket egy megafonba.

VIDEÓ: A korábbi események

A szakszervezetek hétfőre országos útlezárásokat hirdettek meg. Arra kérték a tömeget, minél többen vegyenek részt a tiltakozásban. Holnap 3 órára, a Kuniginda utcába, az MTVA székháza elé is tüntetést szerveznek.


KÖVESS MINKET:

Drámai részletek derültek ki Koós János haláláról
Többször is újraélesztették.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 08.


hirdetés

Megtörten mesélt Koós János haláláról özvegye a Borsnak. Dékány Sarolta azt mondta: az énekest a válla miatt kellett operálni, de a szíve vitte el. Ő is ott volt a kórházban, amikor Koós János rosszul lett, de nem engedték oda a férjéhez.

„Mivel javult az állapota, ezért úgy volt, hogy hétfőn hazaengedik. Végül bent tartották, és szombaton megtörtént a tragédia. Elment a mosdóba, majd kifelé jövet hirtelen összeesett. Én is épp a kórházban voltam, de nem engedtek oda hozzá. Mindenki fejvesztve próbált cselekedni, többször is újraélesztették, azonban már nem tudták visszahozni” – mondta el a lapnak.

Dékány Sarolta azt is elmondta: az énekes nyughelye Bajor Imre sírjához közel lesz. A március 20-i temetésen 15 órakor kezdődik a búcsúztatás.


KÖVESS MINKET:Megtalálták az ellopott pónit
Kedden lopták el Pest megyében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 08.


hirdetés

"Köszönjük az egész országnak, örülünk, hogy ennyi csodálatos embert ismerhettünk meg. A segítségetek nélkül nem lett volna happy end!" - írta ki közösségi oldalára a csikó gazdája. Az állat eltűnését a rendőrségen is jelentették, de a Facebookra kitett segítségkérő üzenet alapján a kocsit is hamar beazonosították, amivel elvitték az állatot.

Az alig egy hónapos állatot még szoptatja az anyja, így gazdája attól tartott, hogy táplálék híján már nem lesz életben, mire megtalálják.


KÖVESS MINKET:
James Bond is megirigyelte volna a trükköt, amivel az útdíjat akarta megúszni egy kamionos
A sofőr egy gombnyomással olvashatatlanná tudta tenni a rendszámát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 08.


hirdetés

Lebukott a rendszámmal trükköző kamionos az M3-ason. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szúrta ki a fehér járművet.

Az adóellenőrök a nyomába eredtek a fura szellemkamionnak, és egy pihenőbe irányították azt. A vezetőfülkében aztán rábukkantak a szerkezetre, amivel a sofőr egy gombnyomással olvashatatlanná tudta tenni a rendszámát. Ezzel a trükkel az útdíj megfizetését akarta megúszni.

A szakemberek még vizsgálják, hogy mennyit csalt el így a vezető. Emellett a Hajdúnánási Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya egyedi azonosítójel meghamisítása miatt indított eljárást.

"James Bond filmekbe illő trükkel spórolt egy kamionos az útdíjakon, és valószínűleg a gyorshajtási bírságokon. De lebukott,

így ez a spórolás sokba fog neki kerülni" - írta a Baleset-megelőzés Facebook-oldala.

VIDEÓ: A trükköző kamionos

A rendszám-eltüntető szerkezet az ellenőrző pontoknál csapta be a rendszert, amely az itt áthaladó járművek rendszámait azonosítja be, és nézi meg, hogy fizetettek-e úthasználati díjat. Ha nem, akkor az elkészült felvétel alapján bírságolják meg a járművek tulajdonosait.

Forrás: Baleset megelőzés


KÖVESS MINKET:

Magyar lányokat futtatott Bécsben egy bűnszervezet, lecsapott rájuk a rendőrség
Egyik vezetőjük még szökésben van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 08.


hirdetés

Fiatalkorú magyar lányokat prostituáltként dolgoztató bűnszervezet hat tagját vette őrizetbe a Készenléti Rendőrség Bécsben - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A szervezetet egy dunaújvárosi férfi és fia vezette. Bizonyíthatóan tavaly nyártól toboroztak fiatalkorú nőket, akiket Bécsben kényszerítettek munkára. A prostitúcióval megkeresett jövedelmet elvették tőlük, fenyegették, megfélemlítették, sanyargatták, több alkalommal bántalmazták is őket – közölte a rendőrség.

A hat embert összehangolt akcióval több helyszínen fogták el a rendőrök. Otthonaikban a bűncselekmények elkövetéséhez kapcsolódó feljegyzéseket, albérleti szerződéseket, mobiltelefonokat, három gázfegyvert, illetve készpénzt is lefoglaltak.

A bűnszervezet egyik vezetője szökésben van, ellene körözést adtak ki.

Fotók: police.hu


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x