Beszédes fotó: Justin Bieber és menyasszonya titokban összeházasodott?
A bíróságra menet fotózták le őket, és máris azt találgatja mindenki, vajon a házassággal kapcsolatos papírokat intézték-e.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 14.


Justin Bieber és új párja, Hailey Baldwin még csak néhány hónapja vannak együtt (ráadásul gyakorlatilag közvetlenül azután tették hivatalossá kapcsolatukat, hogy Bieber és Selena Gomez másodszorra is szakítottak), de az énekes nemrég a tettek mezejére lépett és megkérte a lány kezét. Most pedig egy olyan fotó került róluk nyilvánosságra, ami miatt máris megindult a találgatás: vajon már össze is házasodtak volna titokban?

A pár ugyanis nemrég New Yorkban, a helyi bíróságon járt - nem kizárt, hogy a házassággal kapcsolatos adminisztrációt intézték. Lehet, hogy meggondolták magukat, ugyanis korábban azt nyilatkozták, idén még nem lesz esküvő, illetve hogy mindenképp egy családias, meghitt lagzit képzeltek el. Egyértelmű magyarázat eddig nem született a képre, Bieberék egyelőre hallgatnak, de egy szemtanú szerint, aki látta őket a bíróságra menet, az énekes eléggé el volt érzékenyülve út közben.

Íme a fotó, amelyet a TMZ hozott le:


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x