hirdetés
orrszarvu-uldoz-1000x667.jpg

Berágott egy orrszarvú a szafarizókra: megtámadott egy dzsipet és percekig üldözte

A világ harmadik legnagyobb szárazföldi emlőséről van szó. A turisták rémülten kiabáltak, a videó tényleg a frászt hozza az emberre.
Daily Mail. Címkép: Pexels - szmo.hu
2019. augusztus 16.


hirdetés

A filme illő "üldözéses jelenetet" egy Rian Boshoff nevű turista - egyébként pénzügyi tanácsadó - rögzítette. A kedélyes szafarinak majdnem rossz vége lett.

A vakációzó emberekkel tömött dzsip a Kruger Nemzeti Park határán haladt végig éppen. Ez a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület.

Majdnem 19 ezer km² területen fekszik, 350 km hosszú és átlagosan 60 km széles. Nyugaton és délen az ország két tartománya határolja, északon Zimbabwe, keleten Mozambik.

A sétálgató állatok általában nem szokták zavartatni magukat a turisták miatt, ám most egy szélesszájú orrszarvú (sokan fehér orrszarvúként ismerik) valamiért alaposan bepöccent rájuk. Egyértelműen rátámadt az autóra, és legalább két percen át, körülbelül fél kilométeres távon, kitartóan üldözte a rémülten menekülő szafarizókat.

A kocsi sofőrje szerencsére tapasztalt, helybéli túravezető volt. Tudta, hogy az orrszarvú akár 40 kilométer/órás sebességre is képes, viszont viszonylag rosszul lát.

Ezért beletaposott a gázba, és teljes sebességgel, ide-oda csalinkázva egy bokros területre vezette a dzsipet, ahová az állat már nehezen tudta követni őket.

A videóért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
csernobil-lany-alma-videok-1000x670.jpg

Csernobili almákat evett és urándarabokat fogdosott egy fiatal lány, le is videózta

A lány majdnem minden idejét Csernobilban töltötte, erről pedig vlogokat is készített.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.Egy fiatal lány Bionerd23 néven készített videókat a YouTubera, ezekből pedig kiderül, hogy fanatikusan érdeklődött Csernobil iránt. A lány ugyanis, amikor csak tehette, az atomkatasztrófa helyszínén töltötte az idejét- számolt be a Life.hu a MentalFloss alapján.

A lány videóra vette, ahogy Csernobilban barangol, mindenféle védőfelszerelés nélkül mászkált a katasztrófa helyszínén. Sőt, ha ez még nem lett volna elég, urándarabokat fogdosott és még egy ott termett almába is belekóstolt.

Követői viszont 1 éve nem hallottak róla, ugyanis azóta a YouTube-csatornájára sem került fel új videó. A lány nyomtalanul eltűnt.

Korábban még arról beszélt, hogy egyáltalán nem fél a betegségektől vagy a ráktól, inkább attól tart, nehogy ráomoljon valamelyik elhagyatott, rossz állapotban lévő épület, vagy esetleg megtámadja őt egy veszett állat.

Ha kíváncsi vagy arra a videóra is, amelyben a lány megkóstol egy csernobili almát is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
1-13.jpg

„Olyan volt, mint egy horrorfilm” - a farkas elé vetette magát az apa, hogy megvédje a családját

A férfi élet-halál harcot vívott a farkassal, amit a földre is szorított, és kézzel nyitotta szét az állkapcsát.
People, fotók: Facebook - szmo.hu
2019. augusztus 15.Egy New Jersey-i család idilli kanadai kempingezős kirándulása gyorsan rémálommá változott abban a pillanatban, amikor egy farkas álmukban támadta meg őket.

"Olyan volt, mint egy horrorfilm"

- írta az egyik családtag, Elisa Rispoli a Facebookon, amikor beszámolt a brutális incidensről.

A család épp egy albertai nemzeti parkban tartózkodott, amikor a vadállat "szétszaggatta" a sátrukat. Mindez múlt pénteken, éjjel egykor történt.

Elisa elbeszélése szerint férje,

Matthew azonnal akcióba lépett és testével védte meg a családját - feleségét és két fiát - a farkas támadásától. Az állat át is harapta a férfi kezét és karjait, miközben az apa élő pajzsként állt szerettei előtt.

"Üvöltve kértünk segítséget -írta a nő a Facebookon - , a férjem pedig a farkassal harcolt, olyan sokáig, ami nagyjából az örökkévalóságnak tűnt (de szerintem olyan 1-3 percig tartott)." A helyzet azonban még súlyosabbá vált, az állat nem hátrált meg.

"A gyerekekre feküdtem egész testtel, Matt pedig a földre szorította a farkast, és kézzel nyitotta fel az állkapcsát."

A farkas ekkor megragadta Matthew-t, Elisa pedig a lábánál húzta visszafelé a férjét. A támadásra a Banff National Parkban került sor, a park a Facebook-oldalán pontosan meg is mutatta, hol:

A történet folytatásáért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
1-10.jpeg

Majdnem megerőszakolta haverja barátnőjét egy férfi alvajárás közben

Nem sokon múlt - a nő először azt hitte, a saját barátja mászott rá. Aztán a férfi közölte, hogy álmában egy másik nővel volt éppen.
The Sun, fotók: Pexels - szmo.hu
2019. augusztus 15.A 21 éves, ittas Dale Kelly szexuálisan molesztálta a nőt, aki elsőre nem is ismerte fel, hogy nem a saját párja fekszik be mellé az ágyba. Csak akkor kezdett neki derengeni, hogy valami nincs rendben, amikor a férfi megszólalt.

A nő ekkor kezdte el kiabálva ébresztgetni a saját barátját, mert

nem értette, mit keres a harmadik fél az ágyukban.

Az üggyel kapcsolatos, a napokban tartott angliai bírósági meghallgatáson a nő sírva ismételgette, hogy a férfi meg akarta erőszakolni.

Kelly állítása szerint szintén ekkor eszmélt fel, ugyanis

kiugrott az ágyból és - itt jön egy újabb fordulat - azt mondta a párnak, ő is azt hitte, hogy egy másik nővel van éppen.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
1-14.jpg

Meglepő szokás tartja össze a 70 éve boldog házasságban élő idős párt

Szerintük az összeöltözés a hosszú és örömteli kapcsolatuk titka. Azt is elmesélték, honnan ered a közös hagyományuk.
Metro, fotók: YouTube - szmo.hu
2019. augusztus 15.Francis és Rosemary Klontz azóta visel tökéletesen egymáshoz illő ruhákat, amióta gimnazistaként összejöttek. Nemcsak hogy azonos színű és mintájú öltözéket hordanak, de azt is állítják, hogy ez a vizuális harmónia kapcsolatukra is pozitív hatással volt.

A házaspár a Washington állambeli Auburnban járt középiskolába, ott találkoztak először, és gyorsan randevúzni is kezdtek. 19 éves koruk óta viselnek összeillő ruhákat egy kedves gesztusnak köszönhetően.

A sorsdöntő momentum az volt, amikor Rosemary édesanyja egy alkalommal ugyanolyan inget vásárolt nekik,

amit örömmel vettek fel. Rosemary s CBS13-nak így mesélt erről: " Én választottam a két inget - és azóta is mindig ugyanolyan ruhát hordunk."

A ruhák egyébként nagyon stílusosak: a férj a férfias variációt, neje a feminin változatot viseli, tehát egyáltalán nem ciki a megjelenésük. A mai napig Rosemary a stylist, és ezzel Francis tökéletesen meg van elégedve.

"Csak kikészíti nekem, én meg felveszem, így nekem nincs ezzel semmi gondom" - mondta lelkesen a férj az interjúban.

Klontzék 1951-ben házasodtak össze, és már az esküvői öltözéküket is egymáshoz tervezte a feleség: mindketten hófehér ruhát viseltek (az ifjú férj szmokingot). Máig aktív életet élnek: a helyi templom káplánjaiként rendszeresen énekelnek a híveknek, illetve a helyi kórházakban is gyakran fellépnek vallási témájú dalokat előadva.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x