hirdetés
orrszarvu-uldoz-1000x667.jpg

Berágott egy orrszarvú a szafarizókra: megtámadott egy dzsipet és percekig üldözte

A világ harmadik legnagyobb szárazföldi emlőséről van szó. A turisták rémülten kiabáltak, a videó tényleg a frászt hozza az emberre.
Daily Mail. Címkép: Pexels - szmo.hu
2019. augusztus 16.


hirdetés

A filme illő "üldözéses jelenetet" egy Rian Boshoff nevű turista - egyébként pénzügyi tanácsadó - rögzítette. A kedélyes szafarinak majdnem rossz vége lett.

A vakációzó emberekkel tömött dzsip a Kruger Nemzeti Park határán haladt végig éppen. Ez a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület.

Majdnem 19 ezer km² területen fekszik, 350 km hosszú és átlagosan 60 km széles. Nyugaton és délen az ország két tartománya határolja, északon Zimbabwe, keleten Mozambik.

A sétálgató állatok általában nem szokták zavartatni magukat a turisták miatt, ám most egy szélesszájú orrszarvú (sokan fehér orrszarvúként ismerik) valamiért alaposan bepöccent rájuk. Egyértelműen rátámadt az autóra, és legalább két percen át, körülbelül fél kilométeres távon, kitartóan üldözte a rémülten menekülő szafarizókat.

A kocsi sofőrje szerencsére tapasztalt, helybéli túravezető volt. Tudta, hogy az orrszarvú akár 40 kilométer/órás sebességre is képes, viszont viszonylag rosszul lát.

Ezért beletaposott a gázba, és teljes sebességgel, ide-oda csalinkázva egy bokros területre vezette a dzsipet, ahová az állat már nehezen tudta követni őket.

A videóért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
sirius_academy_north.jpg

Levette a blézerét, mert melege volt - egynapos kitiltást kapott az iskolából a brit diáklány

A lány felháborodott anyja szerint az eset és az iskola is 'teljes mértékben szánalmas'.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 18.Kelly Shann szerint 14 éves lánya, Summer Burkitt csupán annyit tett, hogy levette a blézerét a Sirius Academy North nevezetű intézményben, mivel a tanóra közben melege volt, mégis egy nap eltiltást kapott cserébe.

A felháborodott anya szerint az eset és az iskola is "teljes mértékben szánalmas".

Az akadémia vezetője a Hull Live-nak nyilatkozott. Noha egyedi eseteket nem áll módjában kommentálni, szerinte minden efféle döntést egy "tartós ellenszegülés, dacos viselkedés vagy visszaélés" előz meg a diákok részéről.

Kelly Shann már csak azért is elfogadhatatlannak tartotta a történteket, mert lánya a 10. évfolyamot kezdte és ebben az évben kell majd megszereznie egy fontos, végzettségét igazoló bizonyítványt.

A szülő úgy gondolja, hogy az iskolában "nevetséges", egyenruhával kapcsolatos szabályokhoz vannak kötve a tanulók.

"Mit szeretnének inkább, hogy ott üljön és csinálja a dolgát, vagy sem? Nem látom, mi abban a probléma, hogy levette a blézert, ha közben dolgozott a feladatán. Ez teljes mértékben szánalmas."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
menyasszony-eskuvo-stroke.jpg

Az igen kimondása előtt, az esküvőn kapott stroke-ot a várandós menyasszony

Császármetszéssel világra segítették a babát, de a 30 éves brazil anyukán már nem tudtak segíteni, a kórházban meghalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 19.Stroke-ot kapott az esküvőjén egy 30 éves nő Brazíliában. Az esetről több külföldi lap is beszámolt.

A lapok azt írják brazil forrásokra való hivatkozással, hogy a tragikus eset São Paulóban történt.

Jessica Guedes beszámolók szerint már a templomhoz vezető úton rosszul lett a limuzinban, szédülésre, nyaki fájdalomra panaszkodott. Ám a családja azt hitte, hogy csak az esküvő miatt izgul.

A 6 hónapos terhes nő az autóban elájult.

Vőlegénye, a 31 éves Flavio Gonçalvez már az oltárnál várta a párját. Amikor megérkezett a limuzin, a menyasszony nem szállt ki belőle, egy rokon berohant, segítséget kérve, a vőlegény pedig az autóhoz sietett. Amikor a férfi kinyitotta az ajtót, a menyasszonya visszanyerte az eszméletét. Azt mondta, minden rendben, de nagyon fáj a nyaka.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mxsh_-T9THJMIIMPM-unsplash-1000x666.jpg

Szívrohamban halt meg egy nő, aki előzőleg több száz dühös emotikont kapott az anyjától

Minden ott kezdődött, hogy az anyuka kütyüje elromlott, és lájkok helyett mérges emojikat küldözgetett súlyos mentális problémákkal küzdő lányának, aki ettől teljesen befordult.
Fotó: Unsplash - szmo.hu
2019. szeptember 18.Az egész egy ártatlan poszttal indult: Shabina Miah a Facebookra töltött fel egy bulivideót, amit az anyja lájkolni akart. Azonban

a nő iPadje elromlott, és a lájk helyett több száz dühös emotikont küldött 33 éves lányának. Az egyébként is súlyos mentális problémákkal küzdő Shabina ettől teljesen befordult, letiltotta édesanyját,

aki végül átment hozzá, hogy megbeszéljék a félreértést, írja a Metro.

Békülés helyett azonban alaposan összevesztek, és aznap este már nem is beszéltek egymással, hiába hívta Angela a lányát.

Másnap reggel aztán ismét átment a vérig sértett lány lakására, ám miután belépett, elfogta valami rossz érzés. Hiába kiabált, senki nem válaszolt. Ekkor felment az emeletre, ahol holtan találta lányát az ágyban.

Azonnal hívta a mentőket, akik azt javasolták, hogy próbálja meg újraéleszteni Shabinát. Angela azonban tudta, hogy túl késő, a fiatal lányt már nem lehet visszahozni.

Az orvosi vizsgálatok végül megállapították, hogy

a lány szívrohamot kapott, és bár a halála előtt fogyasztott kokaint is, ez olyan csekély mennyiség volt, hogy minden bizonnyal nem befolyásolta a tragikus eseményeket.

Shabinát utoljára a barátja láthatta élve. A fiúval nem sokkal a végzetes eseménysor előtt békültek ki egy szakítás után. Luke röviddel a tragédia előtt ment el otthonról, reggel hétkor búcsúzott el az ágyban síró lánytól, aki végtelenül rosszkedvűnek és zavartnak tűnt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ballet-3997688_1920.jpg

Ágyékon rúgott egy rendőrt a részeg balerina, mert nem engedték felszállni a repülőre

Két másik egyenruhást pedig megkarmolt. Kirohanásáért 2 hónap börtönbüntetésre ítélték a 33 éves spanyol nőt.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. szeptember 18.Két hónap börtönre ítélték azt a harcias balerinát, aki egy rendőrt ágyékon rúgott, kettőt pedig megkarmolt, miután lekéste a gépét a londoni Heathrow repülőtéren egy alkoholmámoros iszogatás után.

A spanyol, 33 éves Daiana Andreas Rivera a Heathrow 2-es terminálján lévő Flying Chariot bárban múlatta az időt augusztus 7-én. Ittasan tántorgott, amikor a hatóságok felfigyeltek rá - írta meg a brit Daily Mail.

A nő korábban Londonban élt, épp Madridba szeretett volna hazamenni, ám terveit keresztülhúzta a reptéri incidens.

Daiana korábban a rangos spanyol Víctor Ullate balett társulat tagja volt, illetve táncolt a Rómeó és Júliában, a Copeliában és a Hattyúk tavában is a Danza SXXI társulatnál, azonban az utóbbi időben karrierje és magánélete nem volt a toppon.

Azt tervezte, hogy hazarepül Madridba, Spanyolországba, miután londoni lakásából is kitették.

A csetepaté azért pattant ki, mert miután nem találta meg az útlevelét, agresszív stílusban fordult a személyzet felé, azok pedig kijelentették, hogy nem juthat fel a gép fedélzetére.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x