hirdetés
Beperelte a szüleit, mert kidobták a milliókat érő pornógyűjteményét
Apja szerint szívességet tett neki. 87 ezer dollár a tét.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 15.


hirdetés

A Guardian találta meg egy szerencsétlenül járt fiatal történetét, akinek pornókollekcióját kidobták a szülei, mit sem törődve fiuk gyűjtőszenvedélyével.

Jogos felháborodásában a férfi háromszorosan akarja leverni szülein a veszteséget, 87 ezer dollár kártérítést követel egy Michigan állambeli bíróságon benyújtott feljelentésben – írja a Guardian.

Egyszer már próbálkozott az ottawai hatóságoknál, de ott az ügyész végül nem látott elég okot a vádemelésre.

A lap úgy tudja: a 40 éves indianai férfi feljelentette szüleit, mert azok szó nélkül kidobták hosszú évek alatt felhalmozott pornógyűjteményét.

Lapozz a folytatásért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Sokkolta anyukáját a kisfiú, aki lenyírta a saját és testvérei haját
A texasi gyerek ráakadt a hajnyírógépre, és úgy döntött, ki is próbálja. Nem kellett volna...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.Egy Teddy nevű texasi kisfiú teljesen kiborította az édesanyját, miután mindkét testvérén és magán is kipróbálta a hajnyírót. Az esetről videó is készült, ami villámgyorsan elterjedt a közösségi médiában, hatalmas népszerűséget hozva ezzel a fodrászi babérokra törő gyereknek, aki a húgán és az öccsén is tesztelte a biztonság kedvéért az eszközt.

Bár a videóból kiderül, hogy az akció leginkább az anyukára hatott sokkolóan (még sírt is), de azért próbálta nyugtatni a döbbent gyerekeket azzal, hogy előbb-utóbb visszanő a hajuk, a kislányt pedig igyekszik meggyőzni arról, hogy nem néz ki úgy, mint egy fiú.

Little Lad Shaves Siblings' Hair With Razor

When you leave your kids alone for 10 minutes and they find the electric razor... ?

Közzétette: LADbible – 2019. április 14., vasárnap

KÖVESS MINKET:hirdetés
Minden ételt méregnek hisz a kamaszlány szervezete egy ritka betegség miatt
Már 13 évesen megélte eddigi legnagyobb mélypontját a tini szépségkirálynő, akinek minden napját megkeseríti a betegsége.
Címkép: Aimee-Lea Smith Music/Facebook - szmo.hu
2019. április 15.Szörnyű betegség nehezíti meg egy brit kamaszlány mindennapjait. A 16 éves Aimee-lea Smith az úgynevezett eosinophil oesophagitis nevű rendellenességben szenved, amely azzal jár, hogy akárhányszor eszik, a nyelőcsövében lévő sejtek méregként azonosítják az ételt, ami komoly szövődményekkel jár: krónikus reflux, hányás és fulladás gyötri a lányt, valahányszor lenyel valami ennivalót.

Aimee-lea csak 13 éves volt, amikor odáig fajult a rosszulléte a reflux miatt, hogy csak egy csövön keresztül tudott táplálkozni, amíg a nyelőcsöve újra helyreállt.

"Mentálisan nagyon nehéz volt ezt elviselni, egyszerűen tönkretett. Elveszítettem a magabiztosságomat. Számomra és a családom számára is borzalmas volt. Utáltam iskolába járni. Utáltam, hogy a barátaimnak kellett etetni egy teremben - szörnyű volt. Ez volt az eddigi legnagyobb mélypont az életemben, pedig még csak 13 voltam"

- emlékezett vissza a fiatal lány.

Aimee-Lea Smith Music

Aimee-Lea Smith Music updated their cover photo.

Az egészségügyi problémák már a születésekor elkezdődtek, de az orvosok csak 10 év múlva diagnosztizálták nála a ritka rendellenességet.

"Azóta allergiás vagyok, amióta megszülettem. Folyamatosan jártam ellenőrzésekre, voltam szövettani vizsgálatokon és endoszkópián is. Ez olyan ritka betegség, hogy egyes orvosok nem is ismerik, ezért is volt olyan nehéz rájönni, mi a bajom"

- magyarázta a tinilány.

Ha kíváncsi vagy, mivel jár ez a ritka betegség a lány számára, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Bellatrix Daenerys Leia lett a filmsorozat-rajongó anya kislányának neve
Kitaláljátok, melyik film vagy sorozat szereplőiről kapta a nevét a kislány?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.Nem mindennapi nevet adott egy angol pár gyermeküknek. Az anya kedvenc filmsorozat-szereplői után Bellatrix Daenerys Leiának nevezték el a kislányt, akit igazi csodababaként köszöntöttek a családban.

Kay és Glyn Daviesnek már négy gyermeke volt, amikor a feleségnél 2018 áprilisában méhnyakrákot diagnosztizáltak. Egy műtét során eltávolították a rákos sejteket a méhéből, emiatt azonban meddővé vált - legalábbis ezt hitték.

Az orvosok ugyanis azt mondták neki, hogy többé már nem eshet teherbe. Két héttel később azonban jött a váratlan meglepetés: a nő ikrekkel lett várandós.

A házaspár öröme azonban nem tarthatott sokáig, mert a kismama már korán elveszítette az egyik babát, miután az egyik embrió felszívta a másikat, így azonban az is kétségessé vált, hogy a megmaradt magzat túléli-e a szülést. Szerencsére azonban a kislány egészségesen jött világra.

JCX94 on Twitter

Bellatrix Daenerys Leia Is one hell of a name to give your daughter. https://t.co/Jm4GmCEg44

A pár ennek örömére szeretett volna különleges nevet adni a család negyedik gyermekének. Bár az anya a terhessége felénél még a hagyományosnak mondható Rosie-n gondolkozott, ám a babavárás idején a sci-fi-rajongó Kay és férje elkezdték újranézni kedvenc filmjeiket és sorozataikat, ez pedig új ihletet adott nekik.

Végül három keresztnevet választottak a kicsinek kedvenc filmsorozat-szereplői után: így lett belőle Bellatrix Daenerys Leia.

Ha kíváncsi vagy, miért döntöttek így a szülők, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x