hirdetés
buckingham-palota-pixa-1000x568.jpg

Bepereli a Buckingham-palotát egy francia férfi, a brit királyi családhoz akar tartozni

Mintha nem lenne elég hosszú a II. Erzsébet koronájára várakozók sora. Most a Csatorna túloldaláról is bejelentkezett valaki, igaz, csak történelmi igazságtételért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 17.


hirdetés

A 73 éves François Graftieux azt állítja, hogy családját elvágták a brit királyi vérvonaltól. Természetesen nem szentesített kapcsolatról volt szó, csupán az illető úr nagyanyja, Marie-Leonie Graftieaux varrónő a walesi herceg, a később trónjáról lemondani kényszerült VIII. Edward király, szeretője volt. Párizsban találkoztak, kapcsolatuk az első világháború első éveiben virágzott, de amikor 1915-ben Marie-Leonie megfogant, a herceg szakított vele és minden bizonnyal megvásárolta a hallgatását.

A gyermek 1916-ban született meg. Graftieaux-nak meggyőződése, hogy apja, Pierre-Édouard nem más, mint a brit trónörökös szerelem-gyereke, akinek azonban az útja soha nem vezethetett a Buckingham-palotába, miután Edwardot Wallis Simpson kanadai elvált asszonnyal kötött házassága miatt lemondatták. Ez pedig azt jelentette, hogy családja birtokot, vagyont és rangot veszített. Most az unoka szeretne igazságot tenni, hogy nagyanyja bekerüljön a történelemkönyvekbe.

Az angol törvények szerint a királyi család ellen nem lehet sem büntetőeljárást kezdeményezni, sem pedig polgári bíróságon beperelni. Graftieaux azonban úgy véli, hogy polgári eljárásban magát a Buckingham-palotát megtámadhatja.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
aurelio-birosag-itelet-1000x571.jpg

Aurelio Facebook-oldalán üzent, miután első fokon börtönre ítélték

A Való Világ korábbi győztesét letaglózta az ítélet, de nem adja fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 17.Csütörtökön hirdettek ítéletet Aurelio Caversaccio ügyében, akit emberrablással vádoltak meg.

A vád szerint a Való Világ korábbi győztesét még 2017-ben lopta meg egykori barátja Baján, a pénzt két társával együtt próbálta visszaszerezni. Aurelio ellen azért emeltek vádat, mert bántalmazott és akarata ellenére betuszkolt autójába egy férfit, aki állítólag meglopta őt.

A bíróság a bizonyítási eljárás során nem talált enyhítő körülményt, ráadásul a helyzetét súlyosbítja, hogy korábbi drogügye miatt büntetett előéletű, és feltételesen van szabadlábon.

A bíró első fokon bűnösnek találta a valóságshow-szereplőt: négy év börtönre ítélte, és három évre eltiltotta a közügyektől. A döntés értelmében a celeb legkorábban büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat.

Aurelio teljesen összetört, arra sem volt képes, hogy meghallgassa az ítéletet, még a kihirdetése előtt távozott az épületből.

A valóságshow-győztes édesanyja azt mondta, el se tudja mondani, milyen fájdalom neki az, hogy az egyetlen gyermeke börtönbe kerül és csak ott láthatja majd.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
vv-aurelio-borton-zokogas.jpg

Aurelio édesanyja kis híján elájult, amikor megtudta, hogy börtönbe megy a fia

Aurelio pedig már a tárgyalás elején elsírta magát, és zokogva beszélt az utolsó szó jogán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 17.Mi is beszámoltunk róla, hogy ítéletet hirdettek egy valóságshow egykori szereplője, Aurelio Caversaccio ügyében.

A férfi négy év börtönt kapott, de meg sem várta, hogy kihirdessék az ítéletet.

Annyira összetört a tárgyaláson, hogy még az ítélethirdetés előtt elhagyta a bíróságot.

Az utolsó szó jogán sírva kért kegyelmet a bírótól.

A vád szerint Aurelio emberrablásban bűnös. 2017-ben egy barátja pénzt lopott tőle.

Miután bántalmazta és akarata ellenére autóba tuszkolta azt a férfit, aki szerinte meglopta, Aurelio ellen vádat emeltek.

A bíróság a bizonyítási eljárás során nem talált enyhítő körülményt. A helyzetet pedig súlyosbította, hogy korábbi drogügye miatt büntetett előéletű, és feltételesen volt szabadlábon. Első fokon bűnösnek találta a bíróság, négy év börtönre ítélték, és legkorábban büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
snapshot-7.jpg

Óránként háromszor szúrta magát, hét évet ült, és csak apja betegsége térítette észhez Michael Douglas fiát

Együtt állt ki a nyilvánosság elé fiával a színész, hogy őszintén beszéljenek Cameron drog- és alkoholfüggőségéről, majd gyógyulásáról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 17.A nagy amerikai színész fia, A 103 éves Kirk Douglas unokája már tizenévesként sokat ivott és rendszeresen szívott marihuánát. A húszas éveire már odajutott, hogy fegyverrel szerzett magának metamfetamint.

„Gyűlöltem a roncsot, akivé váltam a drogok miatt, de képtelen voltam leállni” – magyarázta a most 40 éves Cameron, aki most bevallotta, hogy 25 évesen óránként háromszor szúrta magát kokainnal. Szenvedély-betegsége tönkretette DJ-karrierjét, és kettétörte színészi pályáját is. Apja és anyja, az egykori modell, Diandra Luker kegyetlen harcot vívtak azért, hogy gyermekük tiszta legyen. Michael most már el meri mondani, hogy voltak pillanatok, amikor teljesen reményvesztetté váltak, és azt hitték, elvesztik Cameront - írta

a Daily Mail

A fiú többször is összetűzésbe került a hatóságokkal. 2009-ben elkapták egy nagyszabású razziában, amint metamfetamint és kokaint árult. Ezért öt évi szabadságvesztésre ítélték, de még hozzátettek hármat, mert őrizetbe vétele alatt is találtak nála drogot. Összesen hét évet töltött börtönben, és az józanította ki, hogy egy elítélt-társától megtudta: apja rákbetegségben szenved.

Mára Cameron Douglas megszabadult függőségeitől, napjait családjának szenteli, élettársától, Viviane Thiebestől van egy 22 hónapos kislánya. Eltökélt szándéka, hogy segít más szenvedélybetegeknek lejönni a szerekről, és reménykedik, hogy sikerül valakinek megmentenie az életét. Nemrégiben jelentette meg emlékiratait Hosszú az út hazáig (Long Way Home) címmel, amelyben a droggal vívott küzdelmét követi végig.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
JenniferAnistonHWoFFeb2012.jpg

Jennifer Aniston Guinness-rekordot döntött az Instagramon

Még csak két napja van Instagramja, de már másodszor kerül be vele a hírekbe.
Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2019. október 17.Korábban mi is megírtuk, hogy a Jóbarátokkal világhírt szerzett színésznő, Jennifer Aniston lefagyasztotta az Instagramot, amikor létrehozta profilját a közösségi oldalon, olyan sokan követték be egyszerre.

A színésznő még csak két posztot osztott meg, de követőinek száma túl van a 11 millión is. A növekedésének üteme elképesztő, ezzel érdemelte ki a Guinness-rekordot is, ugyanis ő szerezte meg leggyorsabban a platform történetében az egymillió követőt,

5 óra 16 perc alatt.

Aniston az idei harmadik rekorder, előtte Kang Daniel popsztár érte el az egymillió követőt nagyjából 11 óra alatt, majd az angol Harry herceg és felesége, Meghan közös Instagramja happolta a díjat 6 órás sebességgel.

A színésznő viszont még a kanyarban sincs a top100 követővel rendelkezők listájához képest, azonban ha ilyen ütemben növekszik tovább, hamar változhat a helyzet, ehhez még több, mint duplaennyi követőt kéne szereznie.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!