hirdetés
neil_robertson.jpg

Benézte a helyszínt sznúkervilágbajnok, így lemaradt a világverseny selejtezőjéről

Egy ugyanolyan nevű másik városba vitte a GPS.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 06.


hirdetés

Neil Robertson sajnos nem tudta, hogy Angliában két Barnsley nevezetű település van és balszerencséjére pont a helytelen úticélt táplálta be a navigációjába.

Az ausztrál sznúkerrvilágbajnok így lemaradt a selejtezőről, tehát ki kell hagynia a Word Opent - számolt be a hosszabbitas.hu.

Yorkshire helyett ugyanis Gloucestershire-be utazott, és mire rájött, hogy hibás GPS-koordináták irányították, már nem volt ideje megtenni a két város közötti körülbelül 243 km-t.

Robertson végül telefonon lemondta a mérkőzést, amit Ian Burn játék nélkül megnyert, bejutva a 64 közé.

"Remélhetőleg lesz lehetőségem játszani vagy befejezni egy meccset ebben az évadban"

- írta csalódottan Twitter-oldalán, ahol térképen is szemléltette a tervezésbeli hibát.

A snooker-játékos ezzel arra célzott, hogy mostanában nem igazán nevezhette magát a szerencse fiának.

A 2010-es világbajnok a Riga Mastersre több társával együtt azért nem jutott el, mert törölték a Londonból Rigába induló repülőjáratot, a Shanghai Mastersen részben dákóbőrhiba miatt kapott ki az elődöntőben, a China Championshipen pedig betegség miatt kellett feladnia egy mérkőzést.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kandur_kina.jpg

Legalább 5 nőstényt varrt le egy éjjel a kandúr, amikor a macskapanzióban hagyták – bele is betegedett

A cicát teljesen kimerítette a hosszú éjszaka, gazdája pedig tajtékzik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 05.Egyetlen éjszakára hagyták cicapanzióban a kandúrt, ám ő a "vad éjjel" alatt legalább 5 nősténnyel párosodott és annyira kimerült, hogy végül glükózcseppekre volt szüksége a regenerálódáshoz - írta meg a brit Daily Mail.

Az extrém mennyiségű légyottra azért kerülhetett sor, mivel a dél-kínai panzió munkatársai kiengedték a ketrecéből a Casanovát és a többi cicát is, mielőtt hazamentek.

A Xiaopi névre hallgató orosz kék macska előtt így szabad volt a pálya.

Az állat gazdája fel van háborodva, mivel ő előre közölte, hogy a kandúr nincs ivartalanítva.

Az intézmény azóta bocsánatot kért, és felajánlották, hogy fizetik a macska folyadékterápiáját.

"Azt hittem, hogy profi kezekbe került, de a dolgozók nem etették meg Xiaopit napközben, éjjel pedig hagyták szabadon barangolni"

- írta a dühös gazda közösségi oldalán.

Szerinte valamennyi "szállodavendég" cica szabadon mászkálhatott, miután a hely munkatársai elhagyták a terepet.

"Este 10.40 és hajnali 5 között az én macskám 5 nősténnyel párosodott. És ezek csak azok, amiket a biztonsági kamera felvételein láttam."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
flash.jpg

Felvette a kamera, ahogy a férfi mellé csap a villám, azonnal megállt a szíve

Az esetet a kórház egy biztonsági kamerája rögzítette, azonnal jött a segítség a kutyáit sétáltató férfinak.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. október 05.Alex Coreas a kutyáit sétáltatta épp, amikor a lába melléé csapott egy villám, az esetet végig rögzítette e mellette lévő állatorvosi kórház biztonsági kamerája.

Az 50 ezer fős Spring nevezetű kisváros kórházából az áldozat szerencséjére rögtön a segítségére siettek, és segíteni tudtak Coreasnak. A férfinak már nem dobogott a szíve, és el volt szenesedve a ruhája.

A kiérkező mentők ellátták a férfit, aki jelenleg is az egyik közeli kórházban lábadozik, fájdalmai vannak, de a körülményekhez képest jól van.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ghost-bu_oh-no-they-are-just-kiddetectives-1000x530.png

Gyerekdetektívek találták meg a demenciában szenvedő eltűnt nőt

Sokkal rosszabbul is alakulhatott volna a helyzet, az ifjú segítők nélkül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 05.A kaliforniai Roseville városában, a rendőrség hétfőn kora délután adott tájékoztatást egy eltűnt nőről, aki demenciában szenved, hogy a lakosság segítségét kérje a kutatáshoz. A 97 éves Glenneta Belford segítségére, a környéken csak "ifjú detektíveknek" hívott baráti társaság is a segítségére sietett, miután hallották a rendőrség felhívását, a helikopterről érkező hangosbemondóról.

A négy ifjú nyomozó, Kashton és testvére Hope, Logan, illetve MacKenna bringával indultak az öreg hölgy felkutatására és még akkor sem adták fel, mikor Logan lesérült út közben. Persze megálltak Loganéknél, ahol a bátyja ellátta a sérüléseit, de utána újra akcióba lendültek.

Logan anyukája, Alyssa Hultman azt nyilatkozta a Yahoo News-nak, hogy a sérülés ellenére is visszamentek keresni a gyerekek Belfordot, amiért nagyon büszke rájuk és persze közülük is a legbüszkébb a fiára.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
animal-2379717_1920.jpg

Nem vicc: tengerimalacból készülő fagylalt az új őrület Ecuadorban

Akinek esetleg nem ízlene, az hamarosan kipróbálhatja a rák- vagy disznóízű fagyit is.
AP, Pixabay - szmo.hu
2019. október 05.Még ha számunkra elsőre furcsának is hangzik, Dél-Amerikában egyáltalán nem számít megbotránkoztatónak a tengerimalac-hús. Peruban, Bolíviában és Ecuadorban is közkedvelt ételnek számít, hisz magas fehérjetartalommal rendelkezik, az azonban még ott sem túl hétköznapi, hogy valaki fagylaltot készítsen a kis rágcsálókból.

Az ötlet María del Carmen Pilapaña családjának találmánya, ők gondoltak először arra, hogy miért ne lehetne a területen már hosszú évszázadok óta fogyasztott húsból hűsítő desszertet készíteni? A család receptje szerint

előbb pástétomot készítenek az állat húsából, majd tejszínt és tejet kevernek hozzá, hogy végül így lefagyaszthassák, és elkészüljön a tengerimalac-fagylalt.

Az AP News újságírója kipróbálta a helyi jellegzetességet, elmondása szerint csirkeízű, bár arra nem adott választ, hogy ez egy fagylalt esetében miért számít jó tulajdonságnak.

A Pilapaña család eleinte maga sem hitt az üzlet sikerességében, de olyannyira sikeres lett a tengerimalac-biznisz, hogy ma már kizárólag ebből élnek. Természetesen tervezik bővíteni a kínálatát, és senki se legyenek illúziói affelől, hogy puncsos vagy karamellás fagyival szúrják ki a vendégek szemét - már kísérleteznek a disznó-, a csirke- és a rákízű fagyival is.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x