hirdetés
Bemutatkozik az Rcool klímaberendezés legújabb családja a Solo
Valószínű, hogy a SOLO nevet, nem a híres Solo kapitány ihlette a Csillagok Háborújából, bár ha ezt most olvashatná, ilyen klímával rakatta volna tele a Millenium Falconját is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.


hirdetés

Az Rcool idei (2019) szezon nyitó meglepetése a SOLO névre keresztelt klímacsalád. Az Rcooltól megszokott 3 tagú kollekció most is a 2,6 3,5 és 5,3 kW-os teljesítménnyel került forgalomba. Látszik, hogy az Rcool mérnökei nem pihennek, nem lepődnék meg, ha hamarosan piacvezetővé válnának, annyi ötletes fejlesztést eszközölnek a készülékeiken.

Eddig sem alapfelszereltség klímaberendezéseket gyártottak, a kényelmi funkciókat és a használhatóságot tartották szem előtt. Ehhez a szemlélethez illeszkedik a SOLO is. Ilyenek pl. a széles működési hőmérséklet tartomány és a biztonságos téli üzem biztosítása, amely lehetővé teszi akár a -25°C-on is, de akár az extrém 50°C-on történő üzemeltetést. A téli működés közben nem kell tartanunk attól, hogy bekapcsoláskor hideg levegőt fúj az arcunkba, erről gondoskodik az intelligens előfűtés. Szintén a téli üzemet teszi barátságosabbá, hogy az intelligens leolvasztás közben, csökkentették a beltéri levegő lehűlésének mértékét a hatékonyabb maradék hő felhasználás által.

És nem csak intelligens, de okos is. A beépített WIFI modul segítségével az internet hálózatra kapcsolt készülékeket, vezérelhetjük mobilról is, nem csak otthon, hanem glóbuszunk bármely pontjáról, aminek csak a térerő szab határt. Mindenesetre nem kell aggódnunk amiatt, ha elfelejtettük lekapcsolni, vagy felprogramozni, ezt távolról is megtehetjük.

RCOOL SOLO 2 from Fábián Group Kft on Vimeo.

Ha tovább böngésszük a műszaki paramétereket, kevés nála halkabb készülékkel találkozhatunk a boltokban. Szóval észrevétlenül gondoskodik környezetünk komfortjáról.

Az sem mellékes, hogy összetett szűrőrendszere révén, a szoba levegőjét kellemesen tisztává varázsolja, és ha erre már nem képes, jelzi is nekünk, hogy ideje szűrőt tisztítanunk a berendezésben. Nem csak a szűrők tisztasága fontos, ezért öntisztító funkcióval is rendelkezik, sőt a Golden FIN bevonat a hőcserélőn, valamint a gombátlanító program mind arról gondoskodik, hogy a készülék belseje is sokáig makulátlan maradjon.

Fogyasztás? Noha a fogyasztás a mindenkori külső hőmérséklet és a beállított hőmérséklet függvénye, összehasonlítva más berendezésekkel elmondható, hogy átlag felett teljesít. Megtakarításban! Vagyis kevesebbet fogyaszt hasonszőrű versenytársainál.... és még ECO, azaz gazdaságos üzemmód is van benne! Ráadásul H-tarifa igénylésére is alkalmas.

Ennyi funkció kezeléséhez egy igazán különleges nyitható távirányítót kapunk a készülékhez. Hát persze, hogy is férne el ennyi gomb egy sima távirányítón, amely egyébként a hőmérsékletet is méri, így az "iFEEL" funkció segítségével a beltéri egység oda állítja elő a komfortos levegőt, ahol tartózkodunk.

Gondolom, azt már hiába említem, hiszen a legtöbb készülékben alap, hogy 4 irányú automatikus légterelést biztosít a gép, van még benne turbó funkció és éjszakai üzem.

Az azért figyelemfelkeltő, hogy 3 év garanciát kapunk vásárláskor, tehát nem egy ilyen összetákolt készülékről beszélünk az áruházak alsó polcairól.

Ezek után vártam a fekete levest, mindez vajon mibe kerül? És még ez is elmaradt. Egy átlag prémium kategóriás gép ára alatt kapjuk meg mindezt.

Az Rcool Solo klímaberendezés most bevezető klíma akció keretében szereléssel együtt csomagban rendkívül jó áron hozzá lehet jutni. Ebben az esetben a klímakészülék leszállításra és beszerelésre kerül az ön otthonában, üzletében vagy irodájában az ország összes településén.

Ha most óhajtanék klímát venni, azt hiszem, nem gondolkoznék a választáson.

Mindenesetre az RCOOL klíma márkát jó lesz a továbbiakban is szem előtt tartani. Ki tudja, mit hoz a jövő?


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Egynyári kaland - indul a 4. évad
Április 27-től indul a sorozat utolsó szériája a Duna Televízió műsorán.
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2019. április 25.A negyedik évad története egy év elteltével folytatódik, és a fő helyszíne ezúttal váltakozva a Balaton, valamint a főváros lesz. Az epizódokban arra is választ kapnak a nézők, hogy a korábbi évadokból ismert párok – Zsófi és Bence, Luca és Ákos, Enikő és Levi, valamint Gábor és Boglárka – együtt tudnak-e maradni.

Az új évad nyolc epizódja a fiatalok közti kapcsolatokra, a szerelemre, és a barátságra helyezi a hangsúlyt. A záróévadban ismét fontos szerepet kap a Balaton, de a korábbi északi parti helyszínekkel szemben most a déli parton, Balatonföldváron forgatott a stáb. Az új részekben sokkal árnyaltabbak lesznek a karakterek. Arra törekedtek, hogy minden szereplőnek legyen szerelmi szála és egy munkával vagy a magánélet más területeivel foglalkozó története.

Röviden az új évadról:

A negyedik évadban Zsófi (Schmidt Sára), áthallgatással egy budapesti egyetemen tanul, valamint összeköltözik pszichológus barátjával, Kornéllal (Fehér Dániel). Az egyetem nem kis megpróbáltatás számára, nem könnyű helyt állnia egy alapvetően férfias szakterületen. Valamint barátjával sem felhőtlen a kapcsolatuk, főként, miután a 2. évadban megismert Misi (Ember Márk) újra képbe kerül Zsófi életében.

Bence (Rubóczki Márkó) is kihívások elé néz: hajópincér szeretne lenni, amíg azonban vár a nagy lehetősége, üzletvezetői állást kap Szabó Győző éttermében, ahol megváltozott munkaképességű kollégák teszik őt próbára.

Enikő (Piti Emőke) állást kap egy feltörekvő művészeti galériában, minden idejét a munkával tölti, végre megtalálta álmai állását. A rengeteg elfoglaltság azonban Levivel való kapcsolatának a rovására megy, főként azután, hogy megismeri a bohém művészt, Donátot (Szőcs Artur).

Levi (Király Dániel) próbál lazának mutatkozni és elfogadni az Enikő sikerei okozta figyelemhiányt. Gábor (Héricz Patrik) és Boglárka (Bajor Lili) már házastársként tér haza Amerikából, a közös nyaraláson feltett szándékukká válik, hogy Levinek egy hozzá illő párt találjanak, az előző évadban megismert Kökény (Waskovics Andrea) személyében.

Luca (Walters Lili) nagy reményekkel vág neki a nyári szünetnek, hiszen Ákossal (Fehér Balázs Benő) közös zenei karriert terveztek. Ákosnak azonban már van egy zenekara Budapesten, így halogatja a balatoni látogatást. Luca elkezdi a maga útját járni, a fotózásban találja meg önmagát, amihez segítséget nyújt neki az Enikőn keresztül megismert művész, Donát. Ákos próbál visszaférkőzni Luca bizalmába, azonban ezt nehezíti a körülmény, hogy felbukkan édesanyja, Szilvia (Nyári Szilvia), aki nem kevés bonyodalmat okoz Ákos életében.

Ha kiváncsi vagy a szereplők sorsára, nézd április 27-től heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól a Duna Televízión.


KÖVESS MINKET:hirdetés
'Kirohantam a vécére hányni' - 16 év házasság után felfedeztem a Tinderen a férjemet
A kétgyermekes édesanya döbbenetes nyíltsággal mondta el, mi is történt a nagy leleplezés után.
Fotó: Pexels - szmo.hu
2019. április 22.A történetet a Telegraph-nak mesélte el egy asszony, aki elmondása szerint azt hitte, jó házasságban él.

"Mike S, 45". Csak ennyi állt a képernyőfotón, amit a barátnőm, Emma küldött át nekem. "Bocsi" - írta Emma - "nem akarlak sokkolni, de ez nem a te férjed?" De igen, az én férjem volt. Büszkén feszített a kedvenc Jaguár-szalonja előtt. Néztem a telefonomat, a munkanap kellős közepén jártunk, aztán kirohantam a vécébe, botladozva, és jól kihánytam magam.

Mike-ot akkor már húsz éve ismertem, és 16 éve voltunk házasok. Amikor megismerkedtünk, még nem volt Tinder meg netrandik. Meghívott egy kiskocsmába, néhány sör mellett eldumáltunk, és két év múlva eljegyeztük egymást.

Jó házasság volt, legalábbis én azt hittem. Nem lángolt a szenvedély, de nagyobb konfliktusaink sem voltak, és Mike mindig meg tudott nevettetni. Néztem, ahogy a barátnőimet egymás után szénné csalták a férjeik meg a pasijaik, és úgy éreztem, szerencsés vagyok. Mike tisztességes volt.

Persze amikor megszületett a két gyerekünk - most kilenc és tizenkét évesek -, a mi életünk is bedarálódott a logisztikába. Suliba vinni-hozni őket, uzsonnát csomagolni, rohanni értük edzésre. Mike kapott egy jó állást fejvadászként, esténként, amikor letettük a gyerekeket, hullafáradtan még nekiállt a laptopját vagy a telefonját böngészni, hogy elolvassa az e-mailjeit. Igen, két gyerek sok kiadással is jár. Már nem volt pénzünk évente egzotikus nyaralásokra járni, és egymásra se volt sok időnk. A szexuális életünk tulajdonképpen megszűnt. De még mindig azt hittem, hogy azért jól megvagyunk.

A borzalmas Tinder-felfedezésről napokig nem szóltam neki. Egyszerűen képtelen voltam szembenézni a dologgal. Közben belül gyötrődtem: mi van, ha már lefeküdt valakivel? Talán szeretője is van? Mi van, ha őt választja, és elhagy minket? Mike látta, hogy valami nem stimmel, szótlan vagyok, kérdezte is, mi bajom, de én csak annyit mormoltam: "Semmi."

A folytatásért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
„20 férfival feküdtem le, miután rájöttem, hogy a párom megcsalt – de azóta is együtt vagyunk”
Bűn vagy elégtétel a hűtlenség után hűtlenkedni? A párkapcsolati szakértő válaszol.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.A szerelmesek legnagyobb rémálma történt meg azzal a lánnyal, aki egy napon szaftos beszélgetést talált párja telefonjában. A srác meztelen fotókat küldött magáról egy lánynak, és bár állítása szerint már szakított szeretőjével, párja bizalma végleg elveszett. Ő osztotta meg nyílt levelét a The Sun Dear Deidre rovatában:

"Több mint 20 férfival feküdtem le az elmúlt 5 hónapban. Borzasztóan hangzik, de azért történt, mert rájöttem, hogy megcsalt a barátom.

26 vagyok, egy sztriptízbár pultjában dolgozom. Szeretem a munkám, vicces hely és csodálatos emberekkel találkozom itt. Egyik éjszaka beszélgetést kezdeményezett velem egy srác - ez egy héttel azután történt, hogy rájöttem, hogy megcsalt a párom.

Nagyon rendes volt a fiú. Elmondta, hogy a gyógyszeriparban dolgozik és egyedül jött a klubba, de nem érzi magát túl otthonosan itt. Meghívott egy italra munka után, majd felmentünk a hotelszobájába, ahol rögtön egymásnak estünk.

Mérges voltam a páromra, és jólesett, hogy valaki ennyire kíván.

Nem találkoztunk többet, de két nappal később szexeltem egy másik sráccal a kocsijában, ez pedig elindította a lavinát. Jöttek-mentek a fiúk, megesett, hogy egy este alatt két emberrel is ágyba bújtam.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
'Rendszeresen szeretkezem a volt férjemmel, pedig barátnője van, de engem sem enged el'
'Vissza szeretném kapni, de nem merek ultimátumot adni neki, mit csináljak?' - kérdezi a kétségbeesett exfeleség. Íme a párterapeuta válasza.
Fotó: Pexels - szmo.hu
2019. április 22.A 43 éves, brit nő a The Sun párkapcsolati szakértőjéhez, Deidre Sandershez fordult tanácsért.

"A férjem 41 éves, én 43 vagyok. Húsz évig voltunk együtt, ebből 16 évig házasságban. Tudtam, hogy többször is megcsalt, de nem voltam képes elhagyni. Aztán három évvel ezelőtt betelt a pohár. Akkor már annyit veszekedtünk, hogy döntöttem: váljunk el.

Egy évvel ezelőtt újra összefutottunk a városban. Örültem, hogy látom, meghívott egy kávéra, és végül a lakásomon kötöttünk ki. Szex lett a vége, ami isteni volt, mindig is az volt. Csak az a bökkenő, hogy neki a válásunk óta új barátnője van, akivel együtt is él, és azt mondja, szereti.

Mivel a barátnője műszakokban dolgozik, és olykor nincs otthon éjjel, az exférjem azóta rendszeresen átszökik hozzám, és együtt töltjük az éjszakát. Tulajdonképpen most én lettem a szeretője, annyi szerető után, akikkel feleségként régen még engem csalt meg. Mégsem tudok szabadulni, mert úgy érzem, még mindig szeretem. Ő a lelki társam, és bár tudom, hogy egy nőcsábász hazudozó, akkor is vissza szeretném kapni. De félek: ha ultimátumot adok neki, hogy válasszon köztem és a barátnője között, nem engem választana. Mit tegyek? Képes leszek nélküle élni, ha esetleg ennek vége lesz?"

Deidre Sanders tanácsáért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x