hirdetés


hirdetés


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
bant.jpg

Húsklopfolóval ütötte és meg is erőszakolta a 17 éves lányt, miután kicsalta az erdőbe

N. Márk azzal védekezett, hogy gyerekkorában sokat csúfolták, és a lány volt csak, aki megértette őt. Azt is mondta, hogy szerinte az áldozata is akarta a nemi aktust.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 05.


hirdetés

Brutálisan bántalmazott egy férfi egy fiatal lányt, majd tettét rossz gyerekkorával indokolta. N. Márk egy erdőben támadt áldozatára, húsklopfolóval többször megütötte, majd megerőszakolta.

A férfit korábban már elítélték szexuális erőszak miatt - írta meg a Blikk.

Az akkor 17 éves lányt másnap engedte el a férfi, áldozata véresen, elszakadt ruhában ment haza. Mivel édesanyja korábban meghalt, a gyámját kérte, hogy segítsen, ő pedig értesítette a rendőrséget.

A bíróság hétfőn tárgyalta az ügyet, és

az elkövető az utolsó szó jogán azt mondta, hogy gyerekkorában sokat csúfolták, mert lassú felfogása volt, és ez neki rosszul esett, mert nem tudott semmit tenni a zaklatások ellen.

A lány volt az egyedüli, aki megértette őt, ám édesanyja halála után megváltozott, és ha valami nem tetszett neki, akkor agresszív lett.

A férfi vallomása szerint a támadás napján is megbántotta, ezért ő többször is megütötte a lányt, aki végül könyörgött neki, hogy bármit megtesz, csak ne bántsa.

Ezt N. Márk úgy értelmezte, hogy a lány is szeretné a nemi aktust. Az ügyvéd szerint a férfi az aktus után elment vízért, hogy a vért letörölje a lányról.

Az ügyészség úgy ítélte meg, hogy a férfi komoly kapcsolatot akart, míg a lány csak barátságot. Az erdőbe a támadó csellel csalta ki a lányt, majd mikor az hátat fordított neki, elővette a korábban odakészített klopfolót és többször is megütötte vele áldozatát.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, aljas indokból, a sértett sanyargatásával, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése és élet, testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat N. Márk ellen.

Fotó: illusztráció


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
wizzair.jpg

Lekötöztek egy őrjöngő utast a Wizz Air Budapestről Tenerifére tartó járatán

Egy középkorú férfi minden előzmény nélkül kezdett tombolni nem sokkal a leszállás előtt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 06.


hirdetés

November 1-jén a Wizz Air W6 2493-as számú Budapest-Tenerife járatán a célállomás megközelítése során egy utas rendbontóan és erőszakosan viselkedett.

A 24.hu egyik olvasója szerint hirtelen óriási ordibálást lehetett hallani, majd azt látták, hogy az egyik légiutas-kísérő próbál lefogni egy 40-45 év körüli férfit, aki folyamatosan üvöltve káromkodott, aztán egy "biztonsági övnek kinéző szíjjal" megkötötték a kezeit.

Leszállás után mindenkinek a helyén kellett maradnia, amíg a problémás utast el nem vitték a helyi hatóságok.

A Wizz Air az esettel kapcsolatban azt írta a portálnak, hogy a kiképzésüknek megfelelően kezelték a helyzetet.

"Utasaink és személyzetünk biztonsága továbbra is a legfontosabb, ezért légitársaságunk zéró toleranciával kezeli az utasaink és munkatársaink ellen irányuló erőszakos szóbeli és tettleges viselkedést. Az ügy innentől a hatóságok hatáskörébe tartozik."


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
hentes.png

Arcát is vállalva adott interjút az elítélt darnózseli hentes – azt mondta, nem ölte meg a feleségét

A múlt héten 7 év börtönre ítélték halált okozó testi sértés miatt. A Házon Kívülnek adott exkluzív interjút.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 05.


hirdetés

Nem ölte meg a feleségét - ezt mondta a Házon Kívül című műsornak a darnózseli hentes exkluzív interjúban. A vád szerint öt éve meggyilkolta két gyermeke anyját, a holttestet feldarabolta, a maradványok egy részét szétszórta - hangzott el az RTL híradójában. Múlt héten 7 év börtönre ítélték halált okozó testi sértés miatt, a gyilkosságot a bíróság szerint nem lehet bizonyítani. Az áldozat testvére viszont a Házon kívülben azt mondta: biztos abban, hogy a férj a gyilkos.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
emberkereskedo-prostitucio-texas-1000x583.jpg

Szexrabszolgának adta el 11 és 16 éves lányrokonait egy nő hónapokon keresztül

A kiskorú lányokat mindig ugyanaz a két férfi erőszakolta meg több mint fél éven keresztül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 05.


hirdetés

Szexkereskedelem miatt tartóztattak le egy 29 éves nőt az amerikai Texas államban, miután a gyanú szerint kiskorú rokonait szexre kényszerítette idegen férfiakkal, ezért cserébe pedig ő pénzt kapott.

Victoria Nicole Bautista hónapokon át kihasználta 11 éves és 16 éves családtagjait, akiket szexrabszolgaként adott el. Mindez idén márciusban kezdődött Mesquite városában, amikor arra utasította a gyerekeket a Motel 6 nevű motel parkolójában, hogy szálljanak be egy fekete Mercedes autóba, amelyben három férfi ült. Azt nem mondta nekik, hogy miért kell ezt tenniük, de amikor a lányok beültek, a férfiak pillanatok alatt fogdosni kezdték őket, majd gyorsan levetkőztek, és megerőszakolták a két unokatestvért.

Az autó sofőrje pénzt adott a gyerekeknek, amit nekik felnőtt rokonuknak kellett átadni az erőszak után. A rendőrség szerint Bautista meg sem kérdezte őket, hogy jól vannak-e.

Mindez a fiatalabbik lány 11. születésnapja után két héttel történt, majd

minden második héten megismétlődött egészen október 15-ig, vagyis több mint fél éven keresztül.

Mindig ugyanaz a két férfi várta őket (akik állítólag unokatestvérek voltak), és minden alkalommal más volt a harmadik társuk. A hónapokon át tartó bűncselekmény mindig más motelnél történt.

A sorozatos erőszaknak végül az vetett véget, hogy a 11 éves kislány bevallotta az egészet egy másik rokonának, miután egyszer az egyik férfi úgy fejbe vágta őt, hogy elájult, és arra ébredt fel, hogy egy másik férfi megerőszakolja őt.

A családtag értesítette a dallasi rendőröket, akik október 17-én kezdtek el nyomozni az ügyben. Másnap már el is fogták Bautistát, akit kiskorúak sérelmére elkövetett emberkereskedelem, prostitúcióra kényszerítés, kábítószerkellékek birtoklása és 100-tól 750 dollár értékben elkövetett lopás miatt tartanak őrizetben.

Forrás: Daily Mail, címkép: Dallas Police/Google Street View


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!