hirdetés
air-guilin-legitarsasag-repulo-wiki-1000x667.jpg

Beengedett egy utast a pilótafülkébe, örökre eltiltották a repüléstől a pilótát

Egy internetre posztolt fotóval bukott le a kínai kapitány.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 05.


hirdetés

Egy közösségi oldalon megjelent kép miatt rúgtak ki az állásából egy kínai pilótát, aki egy komoly biztonsági szabályt szegett meg munka közben.

A kínai Twitternek hívott Weibo oldalon ugyanis elkezdett terjedni egy fotó, amin egy nő mosolyogva ül egy repülőgép pilótafülkéjében. A képet valószínűleg még a gépen feltöltötte a netre,

mert ezt írta hozzá büszkén: "Nagyon hálás vagyok a pilótának. Annyira izgatott vagyok!"

A képet egy repülésről író kínai blogger szúrta ki a neten, és felismerte, hogy ez egy Air Guilin gépen készült repülés közben. Blogjában kritizálta is a légitársaságot, amiért megsértették ezt a komoly biztonsági előírást, miszerint a pilótán és a másodpilótán kívül más, de főleg utas nem tartózkodhat a pilótafülképben.

A fotó ezután villámgyorsan elterjedt a Weibón, mielőtt a tulajdonosa törölte volna az oldaláról. A blogger posztját viszont már több mint 20 ezren lájkolták.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
architecture-contemporary-design-1581727-1000x750.jpg

Eltévedt a pláza lépcsőházában, három hét múlva holtan találták meg

Az egyik Sydney-i plázában bolyongott el a 71 éves férfi.
Pexels - szmo.hu
2019. november 04.A plázafóbiások rémálmát valósította meg a 71 éves Bernard Gore, amikor a Sydney-ben található Westfield plázában a tűzriadókor használatos lépcsőházba tévedt, amelynek csak kívülről nyílt az ajtaja, belülről már nem. A bevásárlóközpontban nagyjából 14 kilométer hosszú, labirintusszerű, több emeletes folyosóhálózat van, amelyet a látogatók nem használhatnak, ide tévedt be a szerencsétlenül járt férfi - írja a Daily Mail Australia.

Gore olyannyira nem találta a kijáratot, hogy a plázában ragadt, holttestét három héttel később fedezte fel egy takarító.

Az ügyet természetesen a rendőrség is vizsgálta, az orvosszakértő szerint nagyjából két hétig volt életben a lépcsőházban, utána halhatott meg végelgyengülésben. A férfi holttestét félig térdelő pozícióban találták meg, egy szék mellett. Úgy tűnt, hogy a széken ülve érte a halál, onnan pedig holtteste előrebukott a földre. A lépcsőház aljában egyébként volt egy nyitott kijárat, azonban a vizsgálatok alapján az ajtót nem nyitották ki belülről Gore ottartózkodása alatt, a férfi tehát nem ért már el addig.

Bár a haláleset 2017 januárjában történt, azóta is vizsgálódnak az ügyben, elsősorban a plazát működtető Scentre Group felelősségét firtatják, mennyiben az ő hibájuk az érthetetlen tragédia.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
74460262_3183838021658105_6160427792023420928_o.jpg

Náci témájú filmet forgatnak a Keleti pályaudvaron, a díszlet többeket meglepett

A horogkeresztes lobogók rögtön feltűntek a gyanútlan utazóközönségnek.
Címkép: Keleti pályaudvar Facebook-oldal/Dila Erika - szmo.hu
2019. november 02.A 444.hu több olvasója is olyan fotókat juttatott el a portálhoz, amiken az látható, hogy a Keleti pályaudvar belterébe horogkeresztes zászlók és német feliratok kerültek.

A képeket szombat reggel készítették és a pályaudvar Facebook-oldalára is feltöltöttek párat a látogatók.

"Ma reggeli életképek. Egy pillanatra nagyon ijesztő volt..."

- írta egyikük.

A kép azonban lassan összeállt.

Kora délelőttre kitettek pár táblát, amiken az áll, hogy "filmforgatás miatt a Lotz terem zárva", illetve az emberek az egyik peron végén elhelyezett világítástechnikai berendezésekből , kamerákból és egyéb díszlet-elemekből is sejtették, hogy forgatásról lehet szó.

Minden jel arra mutat, hogy egy náci korszakhoz kötődő alkotást rögzítenek éppen a magyar fővárosban.

Forrás: Keleti pályaudvar Facebook-oldal / Dila Erika Forrás: Keleti pályaudvar Facebook-oldal / Dila Erika


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kutyas-csengos.png

Véletlenül kizárták a házból a kutyust, hajnalban becsöngetett a gazdáihoz

Feltalálta magát, miután rájött, hogy nem tud bemenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 01.Fantasztikusan oldotta meg egy kutyus azt a problémát, hogy gazdái véletlenül kizárták a házból. A kedves történetről a Daily Mail számolt be. Azt írják: a Chika nevű labradorkeverék hétfő este elcsavargott, hajnali kettőkor azonban csengőszóval ébresztette fel a háziakat.

Az eset Georgiában történt, McDonoughban. Hétfő éjjel a Fox család már rég nyugovóra tért, azonban nem vették észre, hogy kutyájuk nincs otthon, ezért mit sem sejtve bezárkóztak.

Hihetetlenül meg is lepődtek, amikor hajnalban valaki becsengetett hozzájuk. Még nagyobb volt a meglepetés, amikor kiderült, hogy Chika az.

A családfő, Rob Fox elbeszélése mellett egy videó is bizonyítja, hogy igaz a történet, ugyanis a házon kamerás csengő van, ami minden mozzanatot rögzített, így a csengetés után türelmesen várakozó Chikát is.

A videót itt lehet megnézni:


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
meteorologus2-Copy.jpg

Sírva röhögtek a híradósok az élő adásban, mikor megjelent az időjós a stúdióban

Jordan Witzel nem először viccelte meg kollégáit, akik nem tudtak uralkodni magukon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 01.Vicces figura lehet Jordan Witzel meteorológus, aki újra sikeresen kiakasztotta profi műsorvezető kollégáit.

A kanadai Global News Calgary stábja könnyezve törölgette könnyeit, mikor az időjós belépett a stúdióba, hogy ismertesse a várható időjárást.

Mindezt élő adásban tette, így a híradósoknak idejük sem maradt nyugalmat erőltetni magukra, és a felvételt sem lehetett utólag megvágni. Maradt a szemtörölgetés, és a fejfogás...

A meteorológus a fura unikornisjelmezt Halloween alkalmából öltötte magára, és a hatás nem maradt el.

VIDEÓ: Jordan Witzel megérkezik, hogy ismertesse a várható időjárást

Egy korábbi alkalommal szintén vicces jelmezben lépett a stúdióba. 2015-ben cowboy-szerelésben, és egy igen rövidke nadrágban jelent meg. A hatás itt is frenetikus volt.

Lapozz a videókért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!