erer
Baywatch-ot játszott a sármos pasi Budapesten, hatalmas sikere volt
Ember Petinek mesterséges lélegeztetésből kellett vizsgáznia, ehhez kért segítséget az Erzsébet téren üldögélő lányoktól. Valamiért csak a lányoktól, érdekes...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. július 10.


A NuHeadzTV csapata kihasználta a közelgő Baywatch mozifilm premierjét, és a budapesti Erzsébet téren elevenítette meg a film hangulatát. Az életmentő szerepében Ember Peti, akivel többször dolgozott már együtt a NuHeadzTV csapata. Ezúttal azonban nemcsak Péter vagányságára volt szüksége a csapatnak:

a forgatást közel két hónapos fizikai felkészülés is megelőzte, hogy hitelesen tudja hozni az életmentő karaktert.

A vírusvideóiról ismert NuHeadzTV YouTube-csatorna ezúttal az amerikai strandokról jól ismert hangulatot csempészte be a budapesti Erzsébet térre.

Az ikonikus piros nadrágban és piros bójával felszerelkezett Ember Peti a téren pihenő, mit sem sejtő lányoktól kért segítséget a másnapi életmentő vizsgájához.

Már csak egyetlen feladat volt neki hátra, a legfontosabb: a szájon át lélegeztetés. Ezúttal tehát az életmentőnek volt szüksége egy életmentő segítségre a lányoktól: ki fog segíteni a kétségbeesett, vizsgájára készülő srácnak?

A videó természetesen egy pillanatra sem próbál meg komoly lenni: Ember Peti csak arra szeretné rávenni a lányokat, hogy megcsókolhassa őket.

Videó: a magyar Baywatch prank


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x