hirdetés
sajtaj_kep.png

A Migration Aid vezetője válaszolt Bayer Zsolt cikkeire

A Magyar Időkben lejárató szándékkal készültek írások a menekülteket segítő szervezetről. Siewert András most sajtótájékoztatón válaszolt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. március 21.


hirdetés

A Facebookon jelentette be a Migration Aid nevű, menekülteket segítő szervezet, hogy rendkívüli sajtótájékoztatót tart szerda délelőtt.

Közvetlen előzménye az volt, hogy Bayer Zsolt a Magyar Időkben lejáratónak beharangozott cikkeket írt arról, hogy Siewert András - a szervezet operatív vezetője -, egy általa megbízott beépített oknyomozó újságírónak önleleplező titkokat árult el szervezete működéséről - írja az Index.

Bayer olyan hangfelvételeket is publikált, melyek szerint többek között Siewerték

illegális adatbázist építettek ki a menekültekről.

A szervezet mai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy szerintük hogy történt az eset. Siewert azt állítja, hogy egy ismeretlen hátterű pénzügyi technológiai cég nevében keresték meg őket 2017 decemberében azért, hogy egy migrációs témájú technológiai projekthez segítséget kérjenek tőlük. A találkozót Bécsbe szervezték - mint utóbb kiderült, mindkét fél készített titkos felvételeket ennek során. Így Siewerték is lefotózták a tárgyalópartnert, aki Grigorij Alekszandrovként mutatkozott be nekik.

hirdetés

A cégnek, amit állítólag képviselt, még honlapja is volt, de a weboldal februárban eltűnt, amikor Alekszandrov sem jelentkezett többé és a keresésre sem reagált.

Januárban viszont még kétszer is találkoztak a bécsi Intercontinentalban. Siewert elmondta, hogy Alekszandrov angolul beszélt, de erős izraeli akcentussal. Egészen addig, míg Bayer Zsolt cikkeit nem olvasták, úgy vélték, hogy egy külföldi titkosszolgálat áll az akció hátterében. Emiatt értesítették a magyar hatóságokat is.

Siewert azt mondta: Alekszandrov és női kísérője többek között arra buzdította őket, hogy rögzítsék a menekültek biometrikus adatait (ujjlenyomatukat és íriszképüket) és építsenek adatbázist, valamint szervezzenek tüntetéseket.

A Magyar Idők hasábjain emlegetett adatbázis Siewert szerint valójában azt jelenti, hogy a menekültek ruhaméretét rögzítették a személyi adataik nélkül. Azt ugyanakkor elismerte, hogy tárgyalópartnere érdeklődésének fenntartása miatt azt mondta: van egy Excel-táblázatuk.

Siewert úgy gondolja, a leleplezőnek szánt akciót Bayer Zsolt és a Magyar Idők kezdeményezte, ugyanis a cikkben maga a szerző hivatkozik beépített újságíróra.

A 24.hu a sajtótájékoztatót élőben közvetítette, itt lehet megnézni:


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
videon-ahogy-elfogjak-a-gyerekeiket-abuzalo-szuloket.jpg

Videón, ahogy a rendőrök elfogják a gyermekeiket abuzáló apát és anyát

Négy közös gyermeküket használták ki szexuálisan. A nagymamát felbujtással vádolják.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 14.


hirdetés

A Pest megyei nyomozók egy család három tagját vették őrizetbe, erről a rendőrség felvételt készített.

A gyanú szerint az anya és az apa négy közös kiskorú gyermeküket szexuálisan abuzálta, a nagymama felbujtással gyanúsítható.

Egy Kerepesen élő családhoz vonultak ki a rendőrök 2020. július 13-án reggel - írja a police.hu.

A 27 éves anyát, és a 30 éves apát nem találták otthon, az 57 éves apai nagymamát előállították. A szülők, miután tudomást szereztek arról, hogy a rendőrök keresik őket, önként jelentkeztek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
kerepesi-horrorszulok-abuzus-gyeremekbantalmazas.jpg

Ebben a kerepesi házban műveltek szörnyűségeket saját kisgyerekeikkel a szülők

A nagymama még biztatta is az apát és anyát, hogy abuzálják a kicsiket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 14.


hirdetés

Borzalmas bűntényről számolt be a magyar rendőrség. Egy kerepesi pár a saját gyermekeiket használta ki szexuálisan.

A 27 éves anya és a 30 éves apa a nagymama biztatására kezdte el abuzálni az akkor 6, 4, 3, és 2 éves gyermekét. A pár arra is rákényszerítette a gyerekeket, hogy kolduljanak.

A gyerekek szexuális kihasználása és bántalmazása 2017-ben kezdődött, a nyomozást pedig 2019-ben indították ellenük.

A rendőrség videót is közzétett az őrizetbe vételről, és fotókat készített a helyszínen a házról.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
audi-r8_gyorshajtas.jpg

Videó: 220-szal előzte meg a civil rendőröket az audis

Nem ez volt élete legokosabb manővere az R8-at vezető sofőrnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 13.


hirdetés

Kijött egy újabb pofátlan(tan)ító extra videó, a rendőrség baleset megelőzési videó sorozatából - írja a Bp-i Autósok Közössége.

Ezúttal egy Audi R8 sportautó sofőrje előzött hihetetlen, 220 km/h-s sebességnél országúton - pechére épp egy civil rendőrautót.

A rendőrök a gyorshajtó nyomába eredtek, és hamarosan le is kapcsolták. A közösség honlapján azt írja, remélik, hogy az újabb nyilvánosságra került videó elrettenti a hasonló szabályszegőket. Mindenki szeretné, ha így lenne, de az, hogy két héten belül ez a második teljesen hasonló hír, sajnos egyelőre nem errefelé mutat.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
marbella-1000x479.png

Rázuhant egy brit turista egy spanyol edzőre a hotel erkélyéről Marbellán, mindketten meghaltak

Hihetetlen baleset történt a spanyol turistaparadicsomban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 13.


hirdetés

Két ember vesztette életét szombat éjjel a spanyolországi Marbella egyik szállodájánál, miután az egyikük a hotel erkélyéről rázuhant a másikra - írja a Daily Mail.

Egyelőre nem tisztázott, hogy a brit Tony Holmes, aki családjával nyaralt a spanyol városban milyen körülmények között zuhanhatott ki az ötcsillagos Gran Melia Don Pepe hetedik emeletéről. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a körülményeket, sem a balesetet, sem az öngyilkosságot nem zárták ki. A szerencsétlen esésnek egy másik áldozata is van, Holmes ugyanis pont rázuhant egy 43 éves kickboxedzőre, aki családjával iszogatott a szálloda teraszán.

Mindkét férfi azonnal meghalt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!